השלילי הקטלני הגיע בלי להודיע

פליאה 4

New member
השלילי הקטלני הגיע בלי להודיע

היום עשיתי בדיקת דם לוודא האם העוברים נקלטו ולצערי הרב לא! לא! לא! אחרי כל הסימפוטומים שהיו לי שהייתי בטוחה במליוני אחוז שזה הצליח הם החליטו להיות אליי אכזריים ולא להקלט זו פעם ראשונה אחרי הפריה שאני בוכה די כנראה גם לחזקות ולמאמינות שחייב להיות טוב, תמיד טוב מגיע רגע השבירה
לאלפי רסיסים בתקווה לימים טובים יותר ושנשמע בשורות טובות מאחרות במהרה

לי מ ו ר

New member
אוי איך שאני מזדהה ../images/Emo14.gif

לפני שבוע הלכתי לעשות את הבטא בידיעה שזה זה. לא היתה אפשרות שזה שלילי. אבל בדיוק כמוך, המציאות היתה אחרת. תבכי, ותבכי ואפילו עוד קצת תבכי, כי זה הדבר היחיד שעוזר. שולחת לך ים של
ומקווה שבקרוב תאספי את כל השברים. הלוואי וזה יהיה השלילי האחרון שלך

baby4me

New member
מחבקת אותך חזק חזק ומאחלת שזו

תהיה האכזבה האחרונה!!!

שיעברו...

הימים הבאים מהר, והרגשתך תתשתפר, ויתחיל טיפול חדש ותקווה חדשה לימים טובים יותר!!

hgoz

New member
../images/Emo39.gifכל כך מבינה

גם לי זה קרה שבוע שעבר. הלוואי וזו תהיה האכזבה האחרונה. מחבקת אותך HGOZ

נועם@בת

New member
|חיוק| פליאה ../images/Emo14.gif

איך שהמציאות הזאת מנפצת אותנו כל פעם מחדש. כל רסיס שורט את הנשמה ומכאיב. לא משנה אם האמנו או הטלנו ספק, אם היינו בטוחות או מלאות חששות. המציאות פשוט נושכת. אז עכשיו תשבי ותבכי ותכניסי את הראש מתחת לשמיכה. אל תעצרי כלום ותני לבכי לזרום עד שלא יהיה כוח יותר, עד שלא יהיו יותר דמעות. אחרי האין דמעות יגיעו ההקלה, העצבות וההסתגלות. ואל תשכחי דבר חשוב, יום אחד לא יגיע יותר רגע השבירה, במקומו יגיע הרגע המאושר מכולם
.

Blue velvet

New member
אולי מוטב

להימנע מהבדיקות האלה במידת האפשר? לא יודעת, אבל נראה לי שעדיף לקבל את ה"בשורה" הזאת באופן הדרגתי מעצמנו, ולא להתאכזב מרה מבחוץ. אולי אלה שטויות, כי יש כאלה שאצלן המחזור מאחר. לי אף פעם לא הייתה הזדמנות לבחון זאת, פרט לחודש זה, שבו פשוט רציתי לוודא לפני צילום הרחם שאכן אין כלום. אבל זה לא חשוב. פליאה, מה שחשוב הוא שתרגישי טוב כמה שיותר מהר. הטיפולים האלה לא קצרים, בדרך כלל, אבל בסוף כמעט תמיד רואים פירות. ראי הפורום השכן. אז חישבי כך, שבמוקדם או במאוחר גם לכם יהיה ילד. תרגישי טוב! Blue Velvet

צוקה1

New member
האמיני יום יבוא!

מבינה לליבך ועצובה בשבילך.מחר יהיה יום חדש והוא צופן בחובו בשורות טובות.

שולחת לך אופטימיות לפעם הבאה

מצטערת על ההתרסקות אני יודעת שהיא כואבת גם אני היתי פעם חזקה והיום אני שבר כלי אפילו מסרט מצויר בוכה בהצלחה בפעם הבאה

פליאה 4

New member
תודה לכולם על התמיכה

התמיכה שלכן אחת בשניה פשוט מדהימה וזה נותן המון כוחות להמשיך הלאה אתמול אחרי שבכיתי כ"כ הרבה הייתי בטוח שדי מספיק בכיתי והלאה הלכתי למסיבה בעלי שיכנע אותי ואמר לי שזה יעשה לי רק טוב כמו שהוא מכיר אותי ובאמת נהנתי מאוד עד שהגענו לשלב האוכל והראש שלי התפוצץ כנראה מרוב בכי עד שהמנהלת שלי אישה מקסימה שהיתה עקרה 10 שנים ניגשה אליי ואמרה לי אם אני יכולה לקחת כדור או שאני עכשו בטיפול ושוב פרצתי בבכי נוראי וזה היה הדבר הכי גרוע כי אני מהבחורות שבקושי בוכות ואם כבר בוכות זה רק בבית בחדרי חדרים בקיצור כולם שם דאגו לי נורא וזה היה מביך ועוד אח"כ הקאתי בקיצור מצב מאוד מאוד לא נעים במיוחד לבחורה שמשחקת את הגיבורה שתמיד היא בסדר והכל בסדר ותמיד מחייכת ומאושרת המנהלת אמרה לי שאני לא אבוא מחר לעבודה ובקיצור מחר אני צריכה ללכת לעבודה ואני ממש מתפדחת להסתכל לאנשים בעניים אמרתי לבעלי שנראה לי שאני אשאר כל היום בכיתה ולא אצא

נועם@בת

New member
פחיאה יקרה שלי

אל תתביישי בכלום. לפעמים הנסיונות הקשים שאנחנו עוברים הם דרך ללמד אותנו איך לעשות שינויים בחיים. להיות חזקה תמיד ולהסתיר רגשות זה לא עוצמה, זאת חולשה. דוקא היכולת לבכות או להשבר ליד כולם (כשאת במצב נורמלי, לא מתודלקת בהורמונים) מעידה על עוצמה. על חוזק נפשי ועל אדם שלא צריך קירות בטון כדי לא לקרוס. עכשיו באו ההורמונים ומוססו חלק מהקירות שלך, אז אל תתביישי בזה. לבכות זה אנושי. ואפילו להקיא זה אנושי. ולקבל אהבה מאנשים כשאת חלשה זה מאוד אנושי. לכי לך לעבודה, וכשהאנשים יסתכלו עליך תביטי להם בעיניים ותראי שם אכפתיות, אהבה, חברות, רצון לתת. גם אם המבט לפעמים יזכיר לך רחמים תחפשי היטב את האמת מתחתיו. תחשבי לרגע, אם את היית עובדת עם פליאה, לא היית רוצה לעשות לה טוב? לא היית רוצה להקל עליה ולעזור לה, ולרצות שהיא תצליח? למה לא תתני לחברים שלך בעבודה לעשות בשבילך אותו הדבר? תרימי ראש, ליאור של חנה מזמן אמר שלא גנבנו את הבעיות שלנו, ולכן לא צריך להסתיר אותם (איש חכם ליאור, כדאי להקשיב לו)
נועם

פליאה 4

New member
תודה נועם

אהבתי את המשפט של ליאור חזק גדול עכשו כבר חזרתי מהעבודה והשד לא היה כ"כ נורא חייכתי לכולם כהרגלי ומי ששאל לשלומי אמרתי לו שב"ה אני בסדר והכל עבר ואני מרגישה טוב ומזל של העיקו ושוב תודה על העידוד והתמיכה

למעלה