השלום מתחיל בכם

השלום מתחיל בכם

חברי פורום יקרים - אתם חלק מהסיבה שבגללה אסף עדיין כאן. כדי שהוא ילך צריך לעשות את זה in the old fashioned jewish way - חרם. טרולים ניזונים אך ורק מתשומת לב. אם ישעמם להם הם ילכו למקום אחר, וזה, להזכירכם, מה שאנחנו רוצים לעשות - לא לנצח אותם, לא לחנך אותם לא כלום - רק שהם ילכו.

נצל"ש:גירסה קומפקטית לכתבה על ניר

מלחי ב-7 ימים. לכל מי שהסתבך עם שינויי שמות הקבצים/ רוצה את הכתבה כקובץ תמונה יפה של 1.6 מגה, בלי לסובב עמודים כל שנייה- שילחו לי מסר עם כתובת המייל שלכם. (העדפתי לא לסבך אתכם עם הורדת מאתיים קבצים ושינוי שמם)

../images/Emo45.gif

../images/Emo31.gif

על אילו חטאים היה מקובל עונש הנידוי? על טמטום סתמי, הפרעה, חוסר קשב וחסך קל בהבנת הנקרא? אני מנחש שלא. אם לאדם יש מה לאמר, שיאמר. אני אקשיב. עד עכשיו הוא לא אמר דבר שראוי להשמע, אבל זו לא סיבה להסתגר בעקרונות. אני אולי אידיאליסט, או סתם תמים, אבל נידוי (חרם? מה ההבדל?) הוא אקט שכל הקהילה צריכה להסכים לבצע כדי שהאפקט יהיה מקסימלי. לפחות שניים בפורום הזה מעודדים אותו בפומבי (לחמ"ש והווארנג), כך שהחרם סב-אופטימאלי.

אני מבין שלך הוא לא מפריע.

לרוב משתתפי הפורום, כנראה שהוא כן מפריע. הצענו לו הרבה פעמים לשנות את התנהגותו, והוא סירב. אם יש לך הצעה איך לגרום לו להתנהג שלא כטרול, אשמח לשמוע. אם אתה מציע לאפשר לו להתנהג כטרול ולסבול בשקט - לא תודה.

זה עניין של סבלנות, וחסך בקריאה

אני לא מסכים עם תהליך התנהלותו של הילד, אבל לדעתי זה עניין של כל אדם לעצמו. אני אדם בוגר, תנו לי להחליט לבד אם להגיב או לא, ועל מה. השאלה, בקיצור - מה המשמעות המעשית של ההחלטה? האם תמחקו כל תגובה לכל הודעה שלו? אז למה לא למחוק כל הודעה שלו אוטומטית? אם תעשו כן, ברי לכם שמדובר בסתימת פיות סתם. ואם לא תמחקו את כל התגובות, כיצד תבטיחו את ה"חרם"? כל אדם שיחליט לעצמו אם הוא מגיב או לא, אנשים יכולים לבקש מאחרים שיתעלמו מה"נזק", או מהמנהלים למחוק אותו אוטומטית. המנהלים, מתוקף מעמדם האדמינסטרטיבי, צריכים להיות קצת יותר ממלכתיים ולא להגרר לדיונים כאלה (זו דעתי). עצם הרעש שמעלים סביבו כל פעם, נראה לי מיותר בהתחשב בכך שבסה"כ מדובר במפגע תברואתי קטן.

Hwoarang

New member
אני לא מעודד אותו,

אני פשוט נגד הדעות שלכם אני מעודד אולי לכתוב בצורה נורמלית, אבל ברור שלא הכוונה לשאר הדברים

Hwoarang

New member
כל שאר הדברים

זה מה שהוא כתב לך... לא הבנתי ממש למה הוא נטפל אלייך (וחבל), ושוב אני לא תומך בקללות שלו או בדברים אחרים... חוצמזה אפשר מדי פעם בקטנות אף אחד לא מת מזה

למעלה