השלום מעניין עניים

REMBRANT

New member
השלום מעניין עניים

העשירים הם אלו שמתפרנסים מהעדרותו. אף אחד לא יגיד את זה אבל זה נכון, הכלכלה העולמית יושבת על מלחמות. מלחמות מפרנסות משפחות, תנועות פוליטיות יוצרות זהות ומעניקות מקום שיהיה בטוח בו. אני פעיל שלום אובססי, ואני נלחם במלחמות בזירה האקדמית/האנטלקטואלית אני ועוד שני חברים שלי חוקרים בתחום "הזהות" ו"ההיגיון" במסגרת "תורת המשחקים" הצלחנו להוכייח שעימותים הם תופעה לא רציונאלית, אבל הם בלתי נמנעים כל עוד קיימים אדיאולוגיות מייחדות. בלי זהויות אין מלחמות! חיסול זהויות נוסה ביסטוריה, בחסות המפלגה הקומוניסטית במהפכת 1917 אבל המהפחה הזאת לא רק שלא הייטיבה עם האנושות אלה שהיא היתגלתה כחורבן טוטאלי. אנחנו הצלחנו להוכייח למה הכוונות של המהפחה הזאת היו טובות ונכונות, ולמה הם לא הוכיחו את עצמם. הסיבה שהן לא הוכיחו את עצמן היא כי הם היתבססו על האתיאיזם (העדר אלוהים). המהפחה של 1917 הייתה כודם כל מלחמה באלוהים, אבל ברה"ם קרסה ואיתה כל האידיאולוגיות הסוציאליסטיות החילוניות. והיום אנחנו נמצאים בעיצומו של הרנסנס הדתי, עם נטייה ברורה לאיסלום. כל זה קרה בגלל שתורת האבולוציה של דרווין לא הוכיה את עצמה. בראשית המאה ה20 האבולוציה הציבה המון ייעדים, וקשלה בכולם כישלון חרוץ. החילון החדש שאנחנו מציעים הוא בחסות[ העדר האבולוציה, לפחות עד שתוכח. על כל זה אפשר לקרא בהרחבה באתר www.megalogic.org

למעלה