השלום לכם?!

תאנה

New member
השלום לכם?!

וואלה? חזרתי לי מחו``ל הקטנה, ומה רואות עיניי? תחית המתים!!!!!!!! ככה הכרויות , פרידות? אוריאנה-מה קורה פה? בקיצור אחרי שהתבשלתי לי בסאונה הנוראית של אילת,צפיתי במליוני דגים שצפו בי בחזרה (כאילו שאני מעניינת אותם בכלל), שמעתי מליון פעם ששולחים את מוטי הביתה, לימדתי את הבן הקטן שלי לשחות ובתמורה הוא אמנם הפסיק להפשיט אותי בבריכה אבל במקום זה הייתי צריכה לבלוע יותר מי בריכה מטונפים בנסיונות נואשים לברוח מהטזות המים.....אחרי כל זה אני מתפנה עכשיו לארגן את ערב הנשים שהועלה כאן לפני כמה ימים. אז להזכירכן , תשלחו לי אימייל , או כאן או באי סי, רעיונות , ימים מועדפים, והעדפות אחרות.... תאנה (בלי סוגריים הפעם)

sh12

New member
תאנה

מה שלומך? קראתי את שכתבת אם את חושבת לארגן ערב נשים שכזה תבורכי הרעיונות יצוצו בהמשך ביי

גיסושית יקרה

בזמן שאת עשית לך בטן-גב נזרקה גיסתך באכזריות. ועוד עם תירוצים מהתחת. ודווקא ממנו ציפיתי להיות קצת יותר יצירתי... תיכף אספר לך הכל. אל תגידי ``לא ידעתי``. אוריאנה

יפעת*

New member
נו אז מתי?

כמה זמן צריך לארגן ערב נשים? כולה לומר לכל אחת מה להביא, והשאר קורה מעצמו. אם יש רק נשים אפשר לבוא אפילו אם פיג`מה, למי איכפת:) אני מצביעה על ה-1/6 כתאריך הולם. מה את אומרת?

יערית

New member
שלום לגברת הדרום:)

הזעת יקירתי(לא תרתי משמע), קינאתי בך,גם אני רוצה דרום..דרום צרפת אולי, דרום אמריקה,דרום אפריקה,דרום אוסטרליה, רק לא הדרום שלנו הלוהט בימים אלו. שמחה שנהנית,שהסתכלו עלייך כל מזילי הריר למינהם, אחותי אני מגיעה אלייך עם גיסתך וחסר לך שלא יהיה שמח, (את חושבת שאנחנו צריכות חשפן?):) טוב נו בלי להרוג אותי ..סתם בדיחה טיפשית. גם אני פה בשעה הקרובה. יערית-מהבור.

מספריתוש, חכי תראי מה הכנתי לך

אני באה קומפלט: פיג`מה, נעלי בית ורולים ורודים בכמות שיכולה לכסות את כל אוסטרליה. ראי הוזהרת. אוריאנה

יערית

New member
איך שתבואי

עם מי שתבואי אני מקבלת אותך כפי שאת! יאלה אני בחוץ..נדבר כבר. יערית.

למעלה