השלום לכם...

דקל111

New member
השלום לכם...

לא הייתי כאן כמה ימים. יש לי שאלה מהותית ועקרונית. הכוכבים בשמים הרי משפיעים עלינו ועל תגובותינו ומעוררים בנו המון דברים. לפעמים יש מצבים שאנו בודקים את המעברים ואומרים שעכשיו יש פוטנציאל חיובי לבניה אז כדאי לעשות צעד מסויים אבל לעיתים אנו יודעים לחזות שבימים מסויימים כדאי להיזהר מהבעת רגשות כי יכולים לעלות כעסים רבים ורצון לשבור את הכלים אז כדאי אולי לספור עד 10 ולחכות שהמעבר יעבור. עכשיו אנו יודעים כמובן שלא הכל תלוי בכוכבים ולא תמיד אנו יודעים מה מצבם בשמים אז כעסים עולים ובנייה מתקיימת גם ללא הידיעה, אבלשאלתי היא, עד כמה זה נכון למשל לחכות שמעבר קשה יעבור? האם זהו לא חלק מהשיעורים שאנחנו צריכים לעבור? ואתן דוגמא אישית וארצה שתתייחסו אליה.אני עוברת חוויות לא פשוטות עם שותפי לדירה וכבר זמן מה שאני אוגרת כעסים ומעדנת אותם כך שהם יוצאים החוצה בצורה תרבותית ונעימה ואני מצליחה להשיג תוצאות ולעיתים לא. השבועיים האחרונים הכעסים מתרבים ויש דברים שהם לא מצליחים להתבטא וזה התחזק השבוע כשהיום בצהריים אני כבר הייתי מוכנה להעיף ראשים ואת ראשו במיוחד. וזה נראה לי כדבר הכי נכון לעשות אותו וכמובן הכי צודק. עכשיו נלך לכוכבים- צמידות פלוטו צדק נמצאת אצלי בסוף בית 3 בדיוק 60 מעלות לנוגה בדלי שליטת האופק והמפה ב29 מעלות. אני ראיתי בהיבט הזה כוח חיובי, שאולי יגרום לנוגה המעצבנת שלי להיות קצת יותר אגרסיבית וחדה ואסרטיבית ולא נעימה כולה, כאשר עם הנעימות והחביבות הזו דברים רבים נשארים לא מדוברים ולא סגורים כי לא נעים לי להתעמת. עדיין אני מנסה ורוצה לעשות את הדברים בצורה בונה ולכן נשארת שקולה ומחושבת אבל נראה לי שכדאי לי גם להיות ספונטנית ומקסימום יגיע איזה פיצוצון. אמממה היום בדיוק מאדים 5 מעלות בול במעלה מולות למאדים שלי בגדי 5 מעלות [לפני כן מאדים עשה 90 לאוםק ולםלוטו שלי וכמו שהבנתם עברתי את המעבר בשלום וללא עריפת ראשים] ברור לי שהדחף להגיע לפיצוץ צגיע מהיבט מאדים וגם ירח צוד לאוראנוס תורם בוודאי. והנה אני חוזרת על שאלתי- האם אני צריכה לתת למעבר הזה לעבור ואז אולי הכעס ישכך ואוכל להעלות את הדברים בצורה טובה יותר או שאולי כדאי לממש את המעבר הזה? כלומר, מה משמעות המעבר מאדים מול מאדים אם חלק מהעניין הוא לא הפיצוץ? מה אני אמורה ללמוד כאן? תראו, עצם העובדה שאני כותבת כאן כבר מצביעה על המגמה שלי לעדן את הכעס ולמצוא אפיקי בונה יותר להוצאי את הדברים. הפחד שלי שאדחיק את הנושאים החשובים והבוערים והם לא יתבטאו בסוף כפי שהם אמורים להתבטא. help אגב מאדים שלי צמוד לתחתית השמייםומאדים במעבר כאמור עושה לי מולות לשם. היום זה המדוייק

שאלה מצוינת..

נראה לי שבשאלות מסוג זה מתחבטים כולנו, כל אלה שיש להם ידע באסטרולוגיה, שנתקל ראש בראש בסיטואציות מהחיים עצמם. אבל אם כבר שאלת את כל זה, בואי נלך עוד צעד אחורנית, ונשאל-מה נותנת לנו אסטרולוגיה בכלל? מה מעניק לנו הידע האסטרולוגי? ובכן, הוא מעניק לנו דבר חשוב מאין כמוהו: עוד אפשרות בחירה. לעיתים קרובות אנו מופעלים רגשית ממקום מאוד מיידי, שזקוק לסיפוק שלו כאן ועכשיו. כאן - אין אפשרויות בחירה. לא מעניין אותנו למה ואיך - אנחנו רוצים להוציא, והרגע. מצד שני, אם יש מצב שבו אנו מחליטים שלא ללכת על הסיפוק הזה, לדוגמא לעדן את הכעס כפי שאת כותבת, האסטרולוגיה עשויה להציע לנו כלים שיעזרו לנו לזהות את התהליך שאנו עוברים כרגע, ותוך כדי זיהוי - גם להחליט מה לעשות איתו. מרס מול מרס? יפה. ירח צמוד אורנוס? יפה. עכשיו כשאת מבינה את זה, את מבינה אולי דבר חשוב: זה זמני, וזה עובר. השפעת התהליך זה עלינו היא כאן, בבטן, אבל הידיעה שזה עובר, והתמקדות במטרה שלך - מציאת הרמוניה ושקט נפשי עם השותף כדי לחיות ברגיעה - עשויה לעזור לך, לדחות את רגע ההתפרצות שבו את לא בשליטה ועורפת ראשים, לרגע אחר שבו את מאוזנת והרמונית יותר ולא מופעלת מבפנים, שבו את יכולה לנווט את הדברים כרצונך ולומר הכל ממקום רגוע מבלי להתפרץ, וכך אולי לזכות בשליטה גם ברגע העברת האינפורמציה, וגם קבלת תוצאה טובה יותר. בקצור, עוד אפשרות בחירה, בעיקר כשאת מבינה לא רק את הפוטנציאל המפתי הראשוני שלך אלא גם מה מפעיל אותו כרגע, ויכולה לבחור מה לעשות איך ומול מי - בסופו של דבר, זו מהות העניין כולה.. אז... מה את בוחרת לעשות? אגב, עניתי לך לגבי הקומפוזיט של המפה שהעלית, אלא שלא ביקרת כאן והוא נדחק לדף הקודם.

דקל111

New member
אתה צודק כמובן

בינתיים הכעס בשליטה. נראה לי שאת כל מה שאפשר היה לעבור בשבוע הזה אני עוברת. ואנחנו רק בהתחלה. בינתיים אני מחפשת דרך עקיפה ולמצוא את הכוחות לבש שיחת הבהרה ומקווה שזה יסתדר והדברים ייצאו בצורה מסודרת אבל כמובן שלא הכל תלוי בי. הכעסים באים כמובן כי הם מתחברים לי בנקודות שגבר נגועות ומובערות...לא פשוט אגב במפת הקומפוזיט שלנו יש לנו ירח מרקורי ב 150 מעלות ונראה לי שזה מראה שצריך למצוא דרכים אחרות שבו ההרגשות שלנו והעולם הנפשי שלנו יתטא ויקבל מקום כאשר כרגע התקשורת שלנו לא מבטאת זא תת אלא להיפך אין קשר בין מה שנאמר למה שמרגיש...נכון? א זצריך למצוא דרך לאלץ את שנינו לתקשר את התחושות שלנו. זו הסיבה שכנראה הדברים יוצאים בפאסיב אגרסיב ומתחת לפני השטח וכעסים נאגרים..זה מה שקורה כשהרגש לא מתבטא במילים ובתקשורת יומיומית. אילו אמצעים אני יכולה להשתמש כדי לבטא את הירח? ובדרכים לא אלימות כמובן
? מהו רוטב עגבניות ופילים שלי? 2. אגב, אני אכן אדם מודע אבל הוא ממש לא וההיבט מאדים מולות למאדים עוד שבועיים יגיע לדיוק גם אצלו ואז זה דיוק גם לפלוטו במעברים.בקיצור נראה לי שאם אניחוויתי שלשולם את העוצמות הללו אז הוא יחווה זאת כפליים. אולי פשוט אעלם לשבוע..מה דעתכם? קראתי את תשובתך וארצה להגיב לזה ..יש לי עוד שאלות על קשרי שמש שבתאי האם המולות הזו בקשר זוגי קשה יותר בתחום הרגשי? האם היא יכולה להיות יעילה יותר בתחום העסקי למשל?

neophile

New member
אני לא יכול לומר שהבנתי את השאלה שלך

אבל אולי תנסי לבטא את שני החלקים של הפלנטה , בדוגמת ונוס יש לך גם את היציבות של שור וגם את הקלילות והאווריריות של מאזניים. ונוס וסאטורן הם "בעלי ברית" (שניהם שולטים על מזל אדמה ואוויר לפי המסורת) אבל איפה סאטורן שלך? אולי תוסיפי מפה?

למעלה