השלום לכם חברות/ים

ברק 188

New member
השלום לכם חברות/ים

שאלה לי: לפני כ- חצי שנה נסגר המפעל שעבדתי... בחרתי לקבל דמי אבטלה מביטוח לאומי, ובנתיים עברתי לפני כשלושה חודשים ועדה של המחוז שלי (כוללת רופא מחוזי עובדת תעסוקה וסוצאלית מנהל מחוזי של האירגון, יתכן שעוד...) אישרו שאני לא בר שיקום ואקבל קיצבה חודשית (שעוד לא נקבע הסכום מכמה סיבות שכעת לא נכנס לזה) כול זה צריך לעבור לאישור בקריה, שלא ניתן לעשות כעת את זה כול עוד אני מקבל את קיצבת הביטוח לאומי (אבטלה) שנגמרים עוד שבועיים על מנת להזיז ענין אני מתרוצץ זמן רב בין שירות העסוקה וביטוח לאומי ששולחים אותי אחד לשני והכול על מנת שמישה ירשום "רק" שהחל מתאריך מסוים (בקרוב מאוד) לא תיהיה לי יותר הכנסה מהם...ורק אז במחוז שלי יכלו לשלוח לקריה את החלטתם לקבלת אישור מת"א -בנתיים לא מצליח להוציא אישור כזה יש לכם אולי מושג מה הדרך הנכונה שלא מצאתי על מנת להשיג זאת ? (אגב להידיעה גם לא מקבל פנסיה משום גורם) חוץ מזה לא היתי פה לאחרונה די הרבה זמן עקב מעבר דירה וכול הנלווה לכך זהו הרוב כבר מאחורי, היה קשה משחשבתי(אולי הגיל, אולי מצבי ??) אבל עבר והיה כדאי- להשתמע והמשך יום טוב.

עָנת

New member
ברק יקירי../images/Emo23.gif

טוב לשמוע ממך
מקווה ומייחלת שהיציבות בתחום התעסוקתי/כללי יגיע במהרה
משרד הביטחון מודע לעובדה שבעוד שבועיים תהיה ללא הכנסה חודשית

ברק 188

New member
../images/Emo24.gif ענת ...וענתי בתוכן פה...

משרד הבטחון מודע שאכן בקרוב לא יהיה אם הכנסה,לא יודע בדיוק מתי... אך יכלו לעזור רק אחרי שאקבל את הטופס המיוחל מביטוח לאומי, כמו כן נאמר לי חודש לא אקבל כלום (מגלל הפצויים שקבלתי לפני חצי שנה ,שכבר אינם... זוכרת כתבי שעברתי דירה חלום של שנים שהתגשם) לאחר מכן אקבל סכום שיוחלט ותגמולים יקזזו לתוך הסכום עד גיל 65 כש..אגיע לפנסיה יופסק ההסדר יחזרו התגמולים ואוכל להוציא את ביטוח המנהלים שיש לי + קבלת קיצבת הביטוח לאומי. ותודה על האיחולים

אהלן ברק !!!...

אכן הרבה זמן לא היית כאן, ראשית ברכות על ההכרה, אני אפילו לא מנסה, נלחם בשיניים בנכות, למרות שכבר מזמן הייתי יכול לקבל נצרך, אבל אני מנסה שלא להגיע למצב הזה אלא אם כן ממש לא תהייה ברירה ושמורה לי לכך הזכות, למרות שאני מקבל משכורת שהיא כמעט כמו תגמות הניצרך אבל אני מעדיף לעבוד ולהעביר את הזמן בעבודה מאשר לטפס על הקירות בבית בחוסר מעש, למרות שכמו שאני מכיר את עצמי אני לא אהייה חסר מעש ואמצא מה לעשות, אבל אני מעדיף להמשיך לעבוד כל עוד אני יכול... דרך אגב לא יודע אם אתה יודע אבל לפני יומיים חתמתי חוזה עם הוצאה לאור בקשר להוצאה לאור של ספרי, אם הכל ילך כשורה, הספר יצא לאור בעוד 3-5 חודשים...

ברק 188

New member
ידידי היקר

אצלי משחק גם ענין הגיל לכול מקום שהתקשרתי לפני הועדה ששמעו כ-52 שנים לא היה לי סכוי ועוד לפני ששמעו גם על פגימות שמפריעות לי לבצוע דברים מסוימים שלא כאן המקום לפרט. לשמחתי אני שקוע כולי במעבר הדירה וסידור הבית החדש (שלנו) כשיגמר לי... בטח לא אשב בבית וכבר קיבלו אותי בשני מקומות על בסיס התנדבות, אחת מהם קשורה על אחת הפגימות שאני סובל ממנה ואשמח להיות לעזר שם על בסיס הנסיון שלי, ההעדרות שלי מפה קשורה למעבר הבית "ששיגע" את המשפחה בחודשים האחרונים חלק נכבד מהזמן בכלל לא היתי מחובר למחשב, שמח לך וגאה בך על הוצאת הספר המיוחל שאתה מתכונן להוציא ובטח יהיה אחד הראשונים שארכוש אותו...ראיתי אתמול,,, ואיחלתי לך בשרשור המדובר ב ה צ ל ח ה , עכשיו בענין הנצרך שלי שום דבר לא סגור עד שאקבל את הטופס מביטוח לאומי עבור בועדה המאשרת סופית בקריה שבת"א, (שם יושב עפ(פון)'פיור האירגון. המשך יום נפלא.

עכשיו אני מבין...

אתה פשוט נראה כל כך צעיר שלא שיערתי לגילך, שכחתי לברך אותך, אז שיהיה להם במזל טוב עם מעבר הדירה, אני מאחל לך ולמשפחתך עוד הרבה מאד שנים של בריאות ואושר !!!

ברק 188

New member
../images/Emo51.gif בין הנראה למצוי מטשטש

לאחרונה במהירות עצומה... (יש מי שדואג -אשם לכך) אני לא מודאג אישה כבר מצאתי לכול החיים
תודה לברכות ידידי היקר.

למעלה