השלום והברכה לכם

אירילה

New member
השלום והברכה לכם

אחרי היעדרות קצרה באיטליה חזרתי אליכם.... נראה לי כאילו נעדרתי מהפורום שנה ושמח לחזור אליכם. בינתיים היתה לי שיחה עם אחת הגיסות הנשואות שלי בנושא של אמנון. אתם מכירים את הסיפור של "כן ,יש לי דוד שחולה ואני יודע על המחלה???" ,ככה בדיוק האחיות של אורית. כבר סיפרתי על כך שאיני מוטל עימן חלק בביקורים אצל אמנון ,אלא שהפעם ביקשה ממני גיסתי שאעזור לה בימי ערב שבת או מוצ"ש אצל אמנון ,משום שהיא רוצה להיות גם עם המשפחה שלה , לא היססתי בתשובתי השלילית ועניתי לה היכן היא היתה במשך 6 שנים כאשר אני הובלתי את חמותי לבדי לכל המקומות במקומן ,היכן היא היתה כאשר נסעתי למשרד הפנים או למשרד המת"ת? היכן היא היתה בעת שליוויתי את הניה לקבוצת התמיכה במשך 5 שנים? האם מישהיא מהאחיות הציעה לי אי פעם שאשב בבית עם אורית? אבל זה היה עוד הפינטס של השיחה ,אמרתי לה בגאווה שאני הוא היחיד שיש לו גישה לתקשורת עם אמנון ,ואז היא אמרה לי שאני טועה ,שגם לבעלה יש תקשורת איתו ,כשבעלה מגיע הם משוחחים על הצבא וגם על העבודה שהיתה לאמנון...השיחה קולחת ושאני בכלל לא יודע על מה אני מדבר. אם זה לא היה עצוב הייתי צוחק... אמנון מדבר על הצבא והעבודה??? מדבר???? אומר זאת כך ובאופן הישיר ביותר ,שקרן היה אומר זאת אחרת!!!!! אוצר המילים של אמנון כל כך דל והשיחות איתו קולחות להן בשתיקה רועמת ,איזו עזות מצח יש לה לגיסה. המטפלת של אמנון סיפרה לי כי היא אמרה לה שעדיף שלא תבוא משום שאמנון לא שם לב אליה והיא טוענת עוד שאמנון משוחח עם בעלה שבכלל לא בא לבקר אותו ,עד היכן יכול הבן אדם לרדת לשפל מדרגה שכזו וגם פעם אמרה לי שהיא מעדיפה לבוא באיזה יום ע"מ להיפטר מחובת הביקור ,בקיצור אוי לכיבוד ההורים הזה. אולי אני לא מגיע לביקורים תכופים אליו ,אבל כשאני מגיע אני עושה זאת מכל הלב והחום. פשוא לא אוהב כשמשקרים לי. המשך יום טוב לכולם גרשון

גרשון ליבי איתך...

אבל כפי שהבנתי ממה שכתבת, הייחס במשך השנים לא השתנה אצלך, כל הכבוד שאתה יודע להחליט ולעמוד מאחורי ההחלטות, להשכלה כללית, בכל משפחה יש תופעות כאלה, תמיד יש מישהוא שיותר לוקח ללב ואחד שפחות מתייחס, אני לא צריכה להגיד לך אל תיקח ללב, כי אני מבינה שאינך לוקח ללב יותר מדי את האחיות של אורית וטוב שכך!!! איך המטפלת החדשה? אם עונה על הציפיות? מקווה שיהייה לכם סוף שבוע נעים, וכמובן רק בשורות טובות, ניצה.

ענתי44

New member
שמעתי שאיטליה נהדרת

אתה נהגת בצדק גמור. מזלו של אמנון שאתה חתנו. ואתה מעבר לזה. אתה כבן לו.

../images/Emo45.gifתן להן לעשות את העבודה של הביקורים

אתה עשיתה מספיק ויש לך הרבה מעבר לזה מה לעשות(אנו לא צריכות להגיד לך מה לעשות אתה עושה את הדבר הנכון ביותר) אשרייך שאתה עושה עם אישתך חסד של אמת ועשית עם אמנון גם כך בשורות טובות

למעלה