השכרת רכב

השכרת רכב

שלום חברים אני חדש כאן אבל זה פעם ראשונה שאני משתתף רציתי המלצות לגבי השכרת רכב בירושלים על מי אתם ממליצים .תודה !

אם הבנתי נכון הוא רוצה המלצות

ולא סתם שמות מספר טלפון כנראה הוא רוצה המלצות לגבי שרות אמינות מחיר וכדומה ממשהו שכבר שכר והיה מרוצה

מתנדב

New member
תראה, אני שכרתי בעבר מאוויס

אמנם לא מהסניף מירושליים, כי אני לא ירושלמי, אבל מבחינת שרות נהניתי מאוד, ויש גם את הרץ, הם גם חברה אמינה וטובה מאוד מבחינת שירות, תראה אם אתה יכול לתפוס קשרים כפי שאני עשיתי עם מנהל הסניף, אז אתה יכול להוציא מהם גם מחירים טובים, מחירים ללקוחות V.I.P השאלה היא אם אתה מחפש לתקופות, או לעבוד אתם בקביעות, או בהשכרה חד פעמית...

מתנדב

New member
שבוע טוב רפוש, מה שלומך?

אני רואה שהטשולנט השפיע עליך

אני עסוק עכשיו עד הראש...

אבל בכל זאת החלטתי להציץ פה בפורום, ויש פה מיליוני אנשים חדשים פה בפורום.

מתנדב

New member
אפשר להצטרף לביזנס שלך?

אולי נעשה כמה מליונים מהצד..
ולגבי החדשים שהצטרפו זה טוב או לא?

ש ש ש מס הכנסה שומע....

ולגבי החדשים אני חושב שיש טובים ויש פחות, אבל מרוב חדשים זה נהיה לי פורום זר ומנוכר.

מתנדב

New member
אם כך אז אנחנו במצב טוב יחסית...

רק אל תשכח למי לתת את המעשר
איך מישהי אמרה היום? עניי פורומך קודם....

אלישיר

New member
מס הכנסה=דולר=עמלק=../images/Emo129.gif=../images/Emo67.gif

בעזי"ת אה אה אה? (טוב הייתי צריך לכתוב משהו כדי להקפיץ). וסתם ככה גם רייך (הרייך השלישי היה גרמניה הנאצית)= 240.

חוץ ניק

New member
רק קח בחשבון

את אויס אני לא מכיר אבל טרפיק (הסניף החרדי לפחות) עוסקים בעיקר עם חברה צעירים והמכוניות שלהם במצב זוועתי. אתה מקבל מכונית שהולכת להתפרק וכשאתה מחזיר אותה הם עוד באים אליך בטענות מדוע היא התפרקה. אני אישית מעדיף את החברות הרגילות שעוסקות עם כל הציבור והמכוניות שלהם מתוחזקות כמו שצריך, אין שם משחקים ולא ינסו לסחוט ממך עוד כמה גרושים על כל מיני שטויות מסביב כשתחזיר את הרכב.

למעלה