השכרת רכב בפולין?

אודרין

New member
השכרת רכב בפולין?

האם מישהו יכול להמליץ על חברה מקומית להשכרת רכב, לנסיעה בין קרקוב לוורשה?
(החברות הידועות הגדולות מבקשות סכומים מאוד גבוהים)
היכן מומלץ לעצור ללינה בדרך בין שתי הערים?

Grajdanin

New member
נסה את StayPoland

לי היה ניסיון טוב איתם, ועלה לי חצי מחיר מהחברות הידועות הגדולות.
הם סוג של שדכנים - הם מדברים איתך באנגלית ומשדכים אותך לחברות מקומיות ששם יש בד"כ דוברי פולנית, אבל זה לא נורא כי סגרת עם Stay Poland.

חגי42

New member
אני באמת הייתי מציע רכבת

מהר ונוח יותר, יש גם אוטובוסים של Polski Bus שנוסעים במהירות ובקלות. אם היה מדובר בנסיעה ארוכה הייתי מבין אבל בין שתי ערים כה גדולות וחשובות יש גם תחבורה ציבורית נוחה ומהירה. רק רעיון כמובן:)

חגי42

New member
אם כך אני מציע את הדבר הבא

חייגו או שלחו דוא"ל למלון טוב בעיר ממנה תחזרו ברכב פרטי ושאלו אותם על השירות שהם ממליצים.

אודרין

New member
רכב שכור בפולין?

שלום חגי,
תודה על התגובות.
האם אתה חושב שיש בקרקוב סוכניות להשכרת רכב אמינות שלא מופיעות באינטרנט?

חגי42

New member
למה שיהיו?:)

כל סוכנות רכב טובה תרצה להיות קיימת גם ברשת. במיוחד סוכנויות שחפצות להגיע אל תיירים. הסיבה היחידה שהצעתי לך לחייג אל מלון היא שבמלון יטרחו לעבוד עם סוכנות טובה (אם זה מלון איכותי). אם את רוצה להיות בטוחה אפילו יותר הנה קישור לארגון מדריכים שמתמחה בתיירות יהודית. אולי הם יוכלו לפתור לך את צרכי המסע.

http://www.madrichim.pl/

barnashowski

New member
רכב עם נהג?

יש פה גם אספקט כזה שהנהג ישראלי מתחיל בכבישי פולין יכול בקלות ללכת לאיבוד - מצב כבישים, התנהגות של נהגים פולנים, פנייה שמאל בעייתית ועוד. אולי עדיף לקחת רכב עם הנהג? יש לי כתובת.

אודרין

New member
נהג פרטי או רכב שכור?

תודה על ההצעה, אני מניחה שזה יהיה יקר ליומיים. בסה"כ אנחנו מעוניינים לסע מקרקוב חזרה לוורשה ולעצור בדרך בעיירות/מקומות שייראו לנו מעניינים. במידה ונראה שהמחיר יקר מידי , כרגע ההצעה הזולה ביותר שיש לנו היא 200$ ליומיים לרכב קטן. יתכן ונחזור ברכבת, וכך כל השבוע יחולק בין קרקוב וורשה ופשוט נצא לטיולי יום מכל עיר.

למעלה