השכרת רכב באנגליה

joelblueyes

New member
השכרת רכב באנגליה

האם הרישיון הרגיל (פלסטיק) מספיק על-מנת לשכור רכב באנגליה או שדורשים את הקרטון (מ.מ.ס.י)? תודה

R750-Girl

New member
תמיד תמיד תמיד להיות עם רישיון ממסי

בשביל 15 השקלים שהוא עולה, בכלל לא שווה להגיע למצב שחברת ההשכרה נזכרת שבעצם הרישיון הישראלי רלוונטי רק ל..ישראל! (כן, כן)

לא קרה לי אף פעם

אנגליה איטליה גרמניה למעלה מ 10 שנים והרבה פעמים. למישהו קרה שלא קיבלו ?

אשנתי

New member
כמה שנים את מחוץ לישראל?

הפורמט החדש של הרישיון הישראלי (מלפני 4 שנים) עומד בדרישות האיחוד ולכן אין איתו שום בעיה באירופה.

R750-Girl

New member
יש לי את הרישיון החדש

אין ספור דיונים על זה בפורום טיולים (229) חברת השכרה יודעת / לא יודעת / מכירה / לא מכירה ולא נדבר בכלל על מקרה של תאונה ואז האם יש בכלל כיסוי ללא הרישיון הבינלאומי. בשביל 15 ש"ח חד פעמיים, אני לא הייתי מסתכנת בלהגיע לסוכנות ולגלות שהם מבקשים את הרישיון הבין לאומי (ואם להיות קצת יותר אנאלית - הרישיון אולי דומה אבל לא מספיק http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=229&MessageId=153758454 )

אשנתי

New member
אני לא יודעת לגבי חברות השכרה

סה"כ השכרנו רכב באירופה 3 פעמים ללא בעיה (אגב, הרשיון אמור להתאים לאירופה, לא למקומות אחרים, לדוגמא - ארה"ב) אבל אם במשך 12 חודשים מותר לי לנהוג פה עם הרשיון הישראלי לפני שאני עושה רשיון מקומי, אז נדמה לי שזה מראה על כך שהרשויות מכירות ברשיון הזה. ישראל בהחלט נמצאת ברשימת המדינות שהן חלק מההסדר הזה. גם חברת הביטוח שבטחה אותנו בשנה הראשונה לא "עשתה בעיות" ובהחלט היה רשום אצלם שהרישיון ישראלי. (במאמר מוסגר: לא הצלחתי להבין את הטבלה, הוא לא צירף מקרא)

R750-Girl

New member
הטבלה בסך הכל מראה

שיש דרגות רישוי שונות (העמודה הכי ימנית) במדינות שונות באירופה לכלי רכב זהים, לעומת ישראל.

למעלה