השכרת קטנוע למצדה

Simon9

New member
השכרת קטנוע למצדה

היי,

אני מחפש להשכיר קטנוע 250 ללילה של המצדה עבור אחי [ בן 33,רישיון A עם 8 שנים רישיון ] כיום הוא ללא קטנוע בגלל הבנות הקטנות שלו :).

אשמח לשמוע הצעות אם משהו מכיר משהו שבא לו להשכיר את הקטנוע שלו ללילה תמורה כספית[עבור הכלי ועבור ביטוח]
כמו כן בחברות השכרה הם דורשים משהו כמו 1000 עבור 3 ימים בגלל שזה חג,הוא לא רואה לנכון להשכיר במחיר כזה עבור טיול כזה.

תודה רבה.
מוזמנים לשלוח PM או להשאיר מספר פלאפון.

פרארי1

New member
אין אפשרות לבטח ליום אחד

המינימום הוא שבוע ולא בטוח שיצא הרבה יותר משתלם מהמחיר שציינת.

מעבר לזה, אישית לא הייתי משכיר קטנוע ספציפית ללילה הזה - רוכב שאני לא מכיר מוקף באלפי רוכבים שלא כולם הכי שקולים וזהירים בעולם ובנוסף לזה, הקטנוע חונה בין אלפי כלים, ללא השגחה, יכול גם ליפול מכלי אחר שנפל.
בקיצור - כל הסיבות האפשריות בערך.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה אם תמצא מי שחושב אחרת ממני ושתהיה אחלה רכיבה ושנה טובה

Simon9

New member
הכוונה שלי הייתה

יש אפשרות לביטוח עם 2 רוכבים/לכל רוכב,אותו בנאדם ירחיב את הביטוח שלו לביטוח הנ"ל ובתאם לכך יוסיף כסף. האם גם פה יש מינמום של שבוע?
מקווה לעבוד קשה בהמשך השבוע לחפש קטנוע לאחי הגדול שיטעם מהחוויה הזאת :)

פרארי1

New member
למיטב ידיעתי, כן, מינימום שבוע

אני יודע שבביטוח חובה לרכב, שאינו דרך הפול, אפשר להוסיף נהג נוסף לזמן קצר, לא חושב שהפול מאפשר את זה.
בכל מקרה, אנחנו מדברים על חובה בלבד, רוב הקטנועים לא מבוטחים במקיף ולכן הבעייתיות של נזק לכלי עדיין קיימת.

חשבתם לבוא בהרכבה?
יכולים להתחלף בתפקיד הרוכב / מורכב.

Simon9

New member
מצאתי כמה חברות השכרה

Motogo ,איציק קטנועים, מוטור ספורט טורינג

בראשון אני אנסה לברר מי יכול להציע את הצעה הכי הטובה.
כמו כן אחי עובד בכיר בFEDEX והבנתי ממנו שיש להם קטנועים 200 סמק גוירד הוא יבדוק אם יש משהו אפשרי.

מקווה למצוא.
שבת שלום

Simon9

New member
בסוף .....

הצלחתי להשיג קטנוע לאחי מחבר אך אחי שהיה בעבר בעל בורגמן 400 ו70 אלף קמ איתו,התחדש היום בבורגמן 650 executive שמור מאוד מאוד מאוד [למרות שהוא טען בעבר שלא יחזור לבורגמן ]

אם פי 3

New member
ביטוח לשני רוכבים נקובים - רק לשנה

זו נחשבת הטבה מיוחדת, והיא תקפה רק אם עושים ביטוח לשנה. כמו כן, לא ניתן לשנות את שמות הרוכבים במהלך השנה.
עושים לנו "טובה" שמאפשרים לנו את זה.

Shachafm

New member
רגע, אפשר לשכור קטנועים בישראל מעל 125 סמעק?

אם אני זוכר נכון, פעם זה היה אסור.
אם העסק הזה השתנה מאז, זה אומר שבתור בנאדם עם רישיון לא מוגבל אני יכול לשכור איזה הונדה קוואסאקי DRZFZMAX לשבוע ולצאת לטיול בכבישי ישראל?
או לפחות איזה סילברווינג?

אם כן - הרי שזו הדרך האולטימטיבית לדפוק את המערכת.
קנה קטנוע שימושי וזול לתוך העיר ולטיולים קצרים של יום אחד.
בפעם בשנה שאתה רוצה טיול ראוי של 3 ימים - שכור איזה ימאהה הונדה סוזוקי ראוי וצא לחרוש.
בכל פעם שכור כלי אחר וכך תוכל להתנסות גם בהמון כלים.
לא רע.

l coyote l

New member
יש אופנועים גדולים להשכרה. העלויות גבוהות

לרמה של לא פחות מאלף ש"ח ליום שכירות.
3000+ ש"ח לטיול של 3 ימים? מה זה דפקת ת'מערכת....

למעלה