השכרת ציוד בLes Arcs

gokoby

New member
השכרת ציוד בLes Arcs

שלום לכולם,
נהיה בקלאב מד בLes Arcs בסוף ינואר והבנתי שבקלאב יקר מאוד להשכיר ציוד סקי (מגלשים ומגפיים) וסנובורד.
איפה מומלץ להשכיר ציוד? רמה מתחיל-בינוני. שיהיה קרוב לקלאב ולא נצטרך לטייל רחוק מידי.

תודה!

I Gabe

New member
Skimium Arc 2000 הכי מומלץ לדעתי בשקלול הכללי

אפשרות נוספת היא אינטרספורט. הציוד שלהם הכי איכותי אבל הם גם קצת יותר יקרים וגם מה שיותר גרוע, זאת החברה היחידה שאני מכיר שגובה השתתפות עצמית בביטוח הסקי ומדובר בסכומים רציניים. אם תחליט אינטרספורט, יש להם 3 חנויות בארק 2000 שהכי נחמדה וקל למצוא זאת החנות שנקראית Le Front de Neige. חנות זעירה אבל ממש ברחבה מול מסעדת Le Savoy. שתי החנויות האחרות של הרשת קצת יותר קשה למצוא כשאתה בא מהקלאב כי הן פונות לצד השני. לא יותר רחוק אבל צריך להכיר קיצור דרך שעובר במסדרון בקומה חמישית (יש מעלית בידיוק מול הקלאב).

I Gabe

New member
עם סקיסט הייתה לי התנסות איומה בארק 1800

את השני לא מכיר.

גם לי

לפחות עם הסניף שלהם במלון MMV ליד קלאב מד
וגם הרשת האנגלית לא עזרה לי (חוץ מלמסור מידע שגוי ולהתנער אחרי)
&nbsp

gokoby

New member

marceloros

Member
מנהל
סליחה על האיחור

אלפין ריזורטס זה אתר שמפנה לחנויות פרטיות.
סקיסט MMV זה הסניף המועדף הקרוב והזול ביותר לקלאב מד שם - שכרתי מהם.
זה בסדר, רק הציוד ברמת בסיס, השירות לא משהו, השאלה מה אתה רוצה.
זול וציוד ברמת חרמון של פעם או לשלם יותר ולקבל ציוד חדיש יותר ושירות טוב יותר.
הקלאב הכי מפנק המחיר בהתאם.
באמצע תבחר כל מקום אחר סקימיום וכו'.

Cמן רשום

New member
אם מחיר הוא טוב או לא אפשר לומר רק ביחס לתמורה

כי לפעמים what you pay is what you get.
ההבדל במחיר בין ציוד איכותי לנאחס הוא של 20-30€, סכום זניח לחלוטין ביחס לעלות החופשה אבל אם הציוד הורס לך את חווית החופשה אז מה עשינו?

skiforce

New member
בדיוק המסקנה שלי
. עבורי הציוד הוא פקטור משמעותי מאוד

gokoby

New member
מסכים, אני מנסה לקבל חוות דעת על השכרת ציוד באתר באיכות טובה

ולא ליפול עם שירות וציוד גרועים
תודה מראש

כמה דברים

1. אם האיכות מאד חשובה לכם אז שווה לשקול לוותר על הנחת האינטרנט ולהיכנס לחנות לראות קודם את הציוד ואז להחליט. אבל פה דווקא כן מדובר בדי הרבה כסף כי ההנחה די משמעותית.

2. מה שאני עושה בשביל הילדים, זה לשכור מהקטגוריות היותר גבוהות אפילו אם רמת הגלישה לא מצדיקה את זה. לא רק שהציוד יותר טוב אלא גם שאנשים שוכרים אותו פחות והוא נוטה להיות במצב יותר טוב.

3. לא יצא לי לשכור בלז ארק אבל במקומות אחרים בצרפת קיבלנו ציוד סביר עד טוב באינטרספורט ובפרסיז'ן סקי. במאמר מוסגר, איכות הציוד שמשכירים באירופה נחות בכמה דרגות ממה שמשכירים בארה"ב

4. לבדוק היטב את הציוד בקבלה ולא להסס להתווכח איתם איתם אם מה שקיבלתם הוא לא טוב או לא מתוחזק טוב.

5. לא להתפתות לקנות חבילות סקי שכוללות ציוד.

כל החנויות בארק 2000 מרוכזות באותו מקום

תשכור ממי שבא לך, כולן ממוקמות באותו מרכז קניות שנמצא איזה 200 מטר מהקלאב.

ציוד טוב במחיר ללא תחרות

אני עובד איתם כבר כמה שנים,
קופון הנחה של עד 15% על השכרת ציוד באתרי סקי בצרפת במחירים הכי זולים בשוק
גזור והדבק : snowriders18
באתר ski-republic.com

למעלה