השכרת עריסה - ?

אמאאור

New member
השכרת עריסה - ?

איפה משכירים? איפה מומלץ? מה טווח המחירים? כשמשכירים - האם זה מגיע עם מזרון?

amar25

New member
השכרת עריסה

אני יודעת שניתן להשכיר בשילב ובפיפו. אבל בטוח ניתן גם בחנויות אחרות. המחיר - 50 ש"ח לחודש. בנוסף אני יודעת שניתן להשכיר מיד שרה, נדמה לי שללא תשלום, אלא תמורת פיקדון. העריסה מגיעה עם מזרון.

גם ברב-קט...

העריסה הגיעה חדשה ארוזה בניילון עם המזרן. אני לא בטוחה כי זה היה כבר לפני שנתיים אבל משהו בסביבות 20/50 ש"ח אני הולכת היום ל"מוצצים" אם את רוצה אני אחזור ואדווח אם גם שם.. (מחירים והכל...) ודרך אגב תודה על הרשימה המבורכת!!! ישר הדפסתי
והיום היא כנראה תהיה אחד הדברים הכי שימושיים בשלבילי

sipor

New member
לפי מה שאתן כותבות פה

השכרת עריסה עולה 50 ש"ח לחודש? אז כדאי לקנות, המחיר שלה נע בין 250-300 שח בסה"כ, במיוחד למי מכם שזה ילד ראשון, וגם אז הכל נקי ולא תינוק אחר ישן על המזרן, כמובן שתלוי באם יש לכם מקום לאחסן אותה וכאלה. ביתי בת חצי שנה ועדין יושנת הרבה בעריסה, לנו יש אחת כנראה גדולה יותר ממה שמשכירים, בכל מקרה, זה תמיד שימושי, גם לילד הבא וגם אם פתאום בא לכם שהיא תישן איתכם, יש כאלה שהתינוקות שלהם יושנים בעריסה עד גיל 8 ו- 9 חודשים, אבל זה כבר תלוי, בכל מקרה, מחיר של 20 שח שווה, 50 שח בעיני כדאי לקנות.

uti

New member
אור יקרה../images/Emo23.gifניתן להשכיר עריסה בכל

חנות המוכרת ציוד לקראת לידה ותינוקות. המחירים נעים בין 20 ש"ח (מוצצים) ל50 ש"ח.
איפה מומלץ? הכי נוח בהנחה שאת מעוניינת בעריסה אז איפה שאת עושה את הזמנת הלידה שיביאו הכל יחד, ובהתאם לתקציב שלך.
זה מגיע עם מזרן עריסה. ועכשיו... אני אישית ,לא בעד עריסה ול מתכוונת להשכיר כזו.... אני אישית משקיעה הרבה כסף במזרן איכותי ומעדיפה שתהיה במיטה שלה על המזרן הזה, ולא על מזרן צ'יקמוק של עריסה. זה השיקול שלי כמובן, אבל את צריכה לחשוב על הנוחיות שלך ומה טוב ביותר לתינוק שלך.

sipor

New member
רק לידיעתך.

כל אורטופד ורופא בתחום אומר שהמזרן בגיל תינוקות אינו חשוב כלל. גם אני השקעתי הרבה כסף במזרן מעולה, רק שמעתי את זה אחר כך, לתינוקות אין חשיבות לסוג המזרן, לא צריך להשקיע כמו שאני השקעתי.

uti

New member
קצת הכללת, כי אני קניתי מזרן בהמלצת

רופא...

sipor

New member
איזה רופא? אורטופד?

תאמיני לי שהשקעתי כסף על מזרן לא פחות ממך, לצערי יש לי בעיות רציניות בגד ורציתי מהתחלה לדאוג לגבה של ביתי, אחרי שקניתי ולצערי טופלתי על ידי מספר רב של אורטופדים שכולם אמרו פה אחד, שבגיל הזה אין חשיבות כלל למזרן, כלומר לא לישון על קש.. הכוונה לא צריך לקנות את המזרן היקר.

uti

New member
אם לעמוד על דיוק../images/Emo9.gif אז כירופרקט../images/Emo140.gif

ולא רק זה הוא גם דיבר איתי על החשיבות של שהייה כמה שפחות בעגלה ובסלקל וכמה שיותר על משטחים נוקשים יותר בתחילת חיי התינוק/ת. כיון שאני סומכת עליו ולא התיעצתי עם רופאים /אורטופדים אחרים אני נוטה להאמין לו (לתיאוריה שלו
) אבל שוב, כל אחת יודעת מה טוב עבורה ועבור הגוזל שלה

missB

New member
20 ש"ח

במוצצים בראשל"צ. זה מגיע עם מזרן וצריך לקחת למינימום של 3 חודשים. משלמים את עלות העריסה מראש וכשמחזירים אותה בתום השימוש מקבלים החזר כספי על יתרת הסכום מינוס חודשי השימוש. שימי לב רב שיש חנויות שבהן מקבלים החזר בצורת זיכוי לקניה ממוצרי החנות וזה כמובן פחות עדיף.

למעלה