השכרת טוקסידו(Smoking)

עמנואל21

New member
השכרת טוקסידו(Smoking)

היי מישהו מכיר מקום שאפר להשכיר בו טוקסידו באמסטרדם? במחיר שווה לכל נפש, ובאיכות טובה. חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי כל מיני מקומות והמחירים נאים בין 50 ל100 יורו, שזה בהחלט סביר. אבל חסרות לי המלצות, כי מההתנסות (הקצרה ביותר) שלי בארץ לפעמים לא ברור אם אלו תחפושות או חליפות אמיתיות. כך שאם למישהו/י יש נסיון אשמח לשמוע. אגב לא חייב אמסטרדם, האירוע בדרום לי דן בוס, אז כל המלצה על מקומות על הדרך בין שתי הערים תתקבל בברכה. תודה.

עמנואל21

New member
כן../images/Emo9.gif

והחבר'ה שלי מהגרעין באים גם, אז החלטנו לדפוק הופעה

numkimhi

New member
מזל טוב !!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

איזה נפלא ! שיהיה רק המון אושר ואהבה , כיף שהחברה מהגרעין באים :) איזה קיבוץ היית ומה שם הגרעין ? גם אני הייתי :)

עמנואל21

New member
מחזור ר"פ

הייתי בגרעין קונדס של בני המושבים. בפרק משימה היינו במועצה אזורית מטה אשר, עבדנו במתנס המועצתי וגרנו בקיבוץ בית העמק. בשל"ת הינו בקיבוץ צאלים, שם גם פגשתי את קרן שהייתה מתנדבת מהולנד....

numkimhi

New member
זה ב 2006 לא ?

אני הייתי ב 1998 ...ואוו זה נשמע כל כך מזמן ..חחחח הייתי בקיבוץ רביבים וגרעין בשם נגב :) דרך צופים היית ? או הנוער העובד והלומד ?

עמנואל21

New member
התגיסנו בנוב' 04 אחרי שנת שירות

לפרק משימה יצאנו ב2006. תנועת נוער בני המושבים שהיא חטיבה בנוער העובד והלומד. ואת? צופים?

numkimhi

New member
אני דרך הצופים אבל רק במקרה ...

אני הייתי מגיל 9 עד 18 בנוער העובד והלומד והייתי גם מדריכה , וביום שהלכתי ליום גיוס של הנח"ל לגרעין הנוער העובד החליט שלא להופיע ולגייס ... (לצערי) אז חברה שלי אמרה לי שהיא ממש רוצה להיכנס לגרעין והאמת שגם אני רציתי אז הלכנו לדוכן של הצופים ונרשמנו , ככה יצא שבמפגשים של הקבוצה לפני שהתחלנו את משימת הקיבוץ יצא שאני היחידה שהגיעה מהנוער העובד והלומד
אבל היה מאוד כיף והכרתי חברים יקרים . זו התקופה אחת הטובות שהיתה לי עד כה
אני בטוחה שאתה מסכים איתי :) מתי החתונה ?

עמנואל21

New member
אני בהחלט מסכים איתך

בזכות הגרעין נולדו לי 5 אחים חדשים. יש שתי חתונות, הראשונה בהולנד חודש הבא, והשניה בארץ עוד חודשיים.

numkimhi

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

להולדת האחים (שאני בהחלט מבינה ) , ולחתונות שלך ושל החבר :) איפה אתם גרים ? רוצים שאני יעצב לכם הזמנה ? :p חחחח

עמנואל21

New member
נראה לך שההולנדית שלי הרשתה לי לחכות כל כך

הרבה זמן עם ההזמנות, הן כבר מוכנות כמעט חודש...
וזה אני שמתחתן פעמיים....

עמנואל21

New member
../images/Emo106.gifקרנבל בנח"ל קרנבל../images/Emo125.gif

מי שלא יבוא חבל... אוף אז עוד היה פיקוד נח"ל נכון? היום זה בקושי פלוגה במחזור...

numkimhi

New member
נכון , לצערי זה ככה ...

אבל הזכרת לי את השיר ששרנו בקורס מדצים של הנוער העובד והלומד :) אתה גם עשית את זה ?

למעלה