השכרת דירה

smile2life

New member
השכרת דירה

מנילה, הונג קונג, או סיבו? תקוופה של בערך שנה-שנה וחצי, נכה צה"ל לא מטייל ולא זקוק' לעבודה. המלצות, הערות, הצעות?

smile2life

New member
סבבה

נשאלת השאלה - מה לגבי מודרניזציה במקומות האלה? היכן הייתם מעביר שנה-שנה וקצת בכדי למצוא אהבה ולהביא לארת אסייתית מדהימה?

rambling

New member
תשובה

טוכ עכשיו כשקצת יותר ברור מה אתה מחפש אז לפי דעתי מודרניזציה ואסייתית מדהימה לא כל כך הולך ביחד. למרות שתמיד יש יוצאים מן הכלל. מבין האופציות שהזכרת כמובן הונג קונג הכי מודרנית אבל גם הכי יקרה, הכי פחות נעימה לחיות בה והכי פחות סיכויים שתמצא משהו - אלא אם כן אתה עשיר חתיך ואז אתה לא צריך עצות
הייתי איזה עשר - חמש-עשרה פעם במנילה ורק פעם אחת בסבו אז קשה להשוות אבל זה בערך ההבדל בין תל אביב לנתניה. דרך אגב תברר לגבי וויזות שהייה. יש מקומות שזה לא פשוט. הייתי ממליץ לך תאילנד אבל עניין הוויזות שם קצת בעייתי לפי מה שאני מבין.

smile2life

New member
בכל מקרה שהות ארוכה דורשת תכנון

עוד 100-200 דולר ויזה לשנה לא יעשו את ההבדל. במצבי הפיזי לא משאיר קצוות לא סגורים. כמעט בטוח שאסגר על מנילה אבל יש לי לפחות עוד שנה פלוס עד שאחליט סופית, בינתיים מגשש

rambling

New member
לא עניין של כסף

יש אנשים שהיו מוכנים בקלות לשלם גם פי עשרים מהסכומים שנקבת לשנה בשביל לחיות במדינה שהם רוצים (בלי להצטרך ספונסר / אישור עבודה). הכוונה בלבדוק וויזות זה האם בכלל אפשר להישאר שם לתקופה שאתה מעונין בלי סטטוס חוקי של עבודה / הגירה / נישואין וכו'. ויזת תייר בדרך כלל לא ניתנת לשנה שנה וחצי..

smile2life

New member
אשמח לברר בנציגויות ולעדכן כאן

כרגע אני סתם משחק בראש ברעיון הזה - לאחר שאברר בנציגויות אשמח להעלות את האינפו לכאן. לפחות לגבי הפיליפינים אני יודע שיש ויזת תייר אוטומטית ל-60 יום וצרךי לחדש אותה אח"כ כל 30 יום. פשוט פעם כבר בררתי את זה. לגבי תאילנד\יאטנם\קמבודיה\בהוטן\נפאל\טיבט\סין\אינדונזיה (כן יש נשים אינדונזיות יפות לאללה) אני צריך לברר. בכל מקרה לא צריכה להיות הגבלה בשבילי אישית, מאחר ויש לי אזרחות קנדית בנוסף לישראלית.

רועי גב

New member
קח בחשבון

חברה של זרים לפחות להתחלה בכל זאת התוכניות שלך הם לזמן שהות ממושך קהילת ישראלים או זרים אחרים שיכולה לסייע בקליטה קלה אבל ....בהחלט אפשר להסתדר לבד

rambling

New member
זה תקבל בכל מקרה

אבל לפחות יהיה לך עם מי לשתות כמה בירות ולקונן על "מר גורלכם"
תחביב ידוע בין חו"לניקים מכל קצוות העולם בלי קשר לאיפה הם.

cprog

New member
בשביל פיליפינית לא צריך לנסוע למנילה,סע לתחנה

סע לתחנה מרכזית. בתל-אביב. שישי + שישי בערב, בעיקר נפאליות והודיות אבל גם פיליפיניות. שבת בערב, מלא פיליפיניות.

smile2life

New member
מכיר יודע אבל יש כמה גורמים נוספים

א. הן כבר נגועות בישראליות יתר ב. אין אלמנט של טיול ג. ניסיתי ללא הצלחה כמה מה והן לא מעוניינות בחיים משותפים אלא באשרת עבודה - מעריך שלא יקרה עם מישהי שאני אכיר ואגור איתה שם לאורך זמן ולאחר תקופת חיים משותפת ולאחר חתונה, רק אז תקבל אזרחות.

13245

New member
ידוע לי שיש שם דיסקוטק של האסיאתים

באיזור תחנת המרכזית מישהו מכיר את המקום

smile2life

New member
כן

תחנה מרכזית חדשה קומה 5 מקום בשם pionce (פיונסה) שייך למשרד היכרויות עם פיליפיניות.

למעלה