השכרת דירה ותשלומים

בתללל

New member
השכרת דירה ותשלומים

שלום. .. צריכה את עזרתכם.. רק לרקע כללי- אני מתגוררת בדירה עם שני שותפים נוספים. בעל הדירה מתגורר בחו"ל , ומי שמטפל בכל הקשור לדירה ( במידה ונניח יש תקלה במזגן) הוא המתווך. שני שותפיי היקרים גרו עם עוד שותף נוסף מנובמבר ועד יולי האחרון, ביולי השותף השלישי יצא ואני נכנסתי במקומו. ועכשיו לעניין- בעל הדירה השאיר דירה מלכתכילה בלי כיריים של גז. שותפיי, שלא היה להם דרך להשתמש בגז, לא העבירו את תשלומי הגז על שמם.( מבחינתם הדיירים הקודמים הורידו את הגז משמם וניתקו). מספר חודשים מידיי פעם השתמשו השותפים בכירה חשמלית קטנה, עד לשבוע האחרון שהבאנו תנור עם כיריים גז. השתמשנו פעם אחת והפלא ופלא לפתע אין גז. יצאתי לארון- מתברר כי ניתקו אותנו מהגז. מתקשרת למתווך שמבקש ממני לבדוק בארון דרך איזו חברה, לא רשום אך שכנים אמרו שכולם בבניין עובדים עם פז גז. פניתי למתווך עם תשובה והוא הלין כי לא שמנו לב במשך כל החודשים שהגיעו מכתבים עם תשלום גז על שם מישהו, שבפועל לא הגיע דבר. וכך כבר שבוע אני רודפת אחרי המתווך עם טלפונים לא מצליחה לקבל תשובות ודאיות, ומה ניתן לעשות. תקועים עם גז שלא ניתן להשתמש בו ... מה ניתן לעשות שהמתווך מתחמק בצורה כזו? למי אפשר לפנות? מהיכן אני יכולה לקבל תשובות לגביי הניתוק ? אשמח אם תעזרו ואם אני לא בפורום המתאים אשמח שתפנו אותי. תודה ושבת שלום.

,uדיעי למתווך שאם הוא לא דואג מיידית

לחיבור בגז תורידי משכר הדירה המשולם בגין היעדר יכולת להשתמש בגז. אני מניחה שזה יזרז אותו לטפל בעניין.

למעלה