השכרת דירה בפ"ת

צסה

New member
השכרת דירה בפ"ת

אני ובן זוגי מחפשים להשכיר דירת 2.5-3 חדרים באיזור טוב בפ"ת- עם עדיפות לאיזור כפר גנים... עד 3000 ש"ח ועם ארנונה נמוכה ככל האפשר.. כמו כן, הדירה צריכה להיות ממוזגת ובקומה נמוכה ( עדיף לא קרקע ולא מעל קומה שלישית... ) אולי הפרזנו קצת בדרישות, אבל בכ"ז, אם ייש מישהו שמשכיר דירה בסגנון או מכיר מישהו שמשכיר כזו, אשמח לתגובות במסרים...

כמה תובנות

1 כפר גנים היא השכונה בעלת הארנונה הכמעט הכי גבוהה בעיר. דירוג א'- ארנונה יקרה. 2.במחיר הזה שווה לכם ללכת על יחידות דיור בסטייל הכל כלול- יותר קטן אבל יוזיל את העינינים. אם אני אשמע משהו אני אגיד לכם. בהצלחה!

FreakOfNature

New member
רעיון טוב יחידת הדיור אם

לא מפריע להם שכל החלונות שלהם יהיו בגובה 2.5 מטר, צרים וארוכים. לא לכולם זה מפריע, אם זה לא נורא לפי דעתכם - זה רעיון מצוין. יש הרבה שמשכירים יחידות דיור בגודל זה במרתפים בנוה עוז, שזה אזור מצוין לכל הדעות.

יש לי יש לי יש לי! את הדירה שלי :)

אני כרגע במשא ומתן על קניית דירה , במידה ויצא לפועל , זכית!! אני כרגע משכירה דירה שעונה פרפקט למה שביקשת. אני נהנת ממנה מאוד, היא 3 חדרים גדולה, ממוזגת קומפלט, וקומה 2.5 . יאללה תתפללי בשבילי שבסוף ייצא טוב עם קניית הדירה....

צסה

New member
לגבי עניין יחידות הדיור

כבר ראיתי שתיים כאלה ולדעתי זה לא שווה את זה.. זה נמצא במרתף הבית ומרגיש חנוק וקלסטופובי משהו... : (

למעלה