השכרת גלשן מישהו מכיר מקום להשכיר גלשן (למתחיל) באזור קיסריה? אני מדבר על השכרה של כמה שעות.
B ballack New member 19/9/05 #1 השכרת גלשן מישהו מכיר מקום להשכיר גלשן (למתחיל) באזור קיסריה? אני מדבר על השכרה של כמה שעות.
ק קלי סלייטר New member 19/9/05 #3 ohhhh יס הבחור הזה כזה שובב. אצלנו ב-coco beach, california הבחור הזה צועק: only today! only today! i´m going! cheap a cheap! cheap a cheap! אני אוהב את יזראל..
ohhhh יס הבחור הזה כזה שובב. אצלנו ב-coco beach, california הבחור הזה צועק: only today! only today! i´m going! cheap a cheap! cheap a cheap! אני אוהב את יזראל..
E Ezcorp New member 19/9/05 #5 אההה התבלבלת! הוא לא יקרן, הוא יאק רן, שזה סוג מאוד מאווווד נדיר של יאק. היאק הזה שמח מאוד (רן = שמח לכל הגידמים שלא יודעים)
אההה התבלבלת! הוא לא יקרן, הוא יאק רן, שזה סוג מאוד מאווווד נדיר של יאק. היאק הזה שמח מאוד (רן = שמח לכל הגידמים שלא יודעים)
J jKiTTiE New member 20/9/05 #10 חופשי=] עכשיו תענה על השאלה של עצמך חחח סתומרת כמה עולה להשכיר שמה גלשן..?! חחח
B ballack New member 20/9/05 #11 לא מעט למען האמת חמישים שקל לשעה. יש למישהו מושג כמה עולה חולצה לגלישה?