השכנים שלי

giulietta

New member
השכנים שלי

נסעו ללונדון ומינו אותנו לשמור להם על הכלב . לפני חודשיים הם נסעו לאמסטרדם ואנחנו, כמובן, שמרנו להם על הכלב. בעוד חודש הם ייסעו לברצלונה ותנחשו מי ישמור להם על הכלב?
(שיתפגר כבר הכלב הזה). מה הסכוי שנתחלף בתפקידים בקרוב?
לא גדול. ולא רק בגלל שאין לנו כלב. אוף.

levona

New member
תבעטי בו

........
גוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל גוליאטטה
זכית בקטגוריית בועטת הכלבים הטובה ביותר
ואוהבי החיות.....הממ.....
.....ש! אמרתי...ש! שקט! ש!

giulietta

New member
הייתי בועטת

אבל המונדיאל נגמר
בשביל מה לטרוח. ובכלל, נראה לך שאני מטפלת בו? בשביל מה יש לי שלושה גברים בבית? (אחד גדול ושניים קטנים) אבל ...טרמינל...ז´ה טם...איי לאב יו...טרמינל... איך בא לי............ אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

giulietta

New member
ועוד משו

אם עוד פם תקראי אותי גוליטטטטטה אני אעשה ממך בטטה (לפירה)

levona

New member
גיאולטטה.......

גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאוגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהלטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטהגיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה גיאולטטה

giulietta

New member
יו ../images/Emo5.gif

הלכתי לטפל בחובותי המוסריות וככה את מתפרעת, לבונההההההההההההה??????????????? וחוצמזה יצאת מהקווים.

giulietta

New member
יופי נעמי

תדרכי על היבלות.
אבל הם מביאים מתנות לילדים. כדורגל ועוד פם כדורגל ועוד פם........... יש לי בגינה ערוגת כדורי רגל על שמם

נעמי 1

New member
נו... לא סתם שאלתי...

לדעתי יש להם מלאי בבית חחחחחחחחחחחחחחח

יאצפן

New member
../images/Emo117.gifהשכנים שלי

נהדרת, הצחקת אותי עד דמעות, את חייבת לשמור גם לי את הכלב. בבקשההההההההההההה.

למעלה