השכנה מלמעלה

JILSER

Member
השכנה מלמעלה

תמיד היתה לי פנטזיה על השכנה מלמעלה אבל כמעט אף פעם לא היתה לי אחת כזאת במציאות, בדרך כלל זה היה בכלל שכן מעצבן שדופק עם כפכפים על ריצפת העץ תמיד בשעות הלילה המאוחרות ואני נאלץ לישון עם אטמי אוזניים.

אבל בדירה החדשה היתה לי הפתעה, כשבוע אחרי שעברתי נפלה למרפסת שלי חולצה מהדירה שמעלי, רציתי להשאיר רושם טוב על הדיירים, אמנם זאת היתה שעת בוקר אבל עליתו במדריגות ודפקתי על דלת העץ הכבדה.

"רק רגע" שמעתי קול נשי.

הרגע היה קצת ארוך אבל לאחר שלוש דקות של המתנה בסבלנות (הרי אני שכן טוב) נפתחה הדלת למעין חרך צר ופנים של אישה לא צעירה חייכו אלי.

"כן בבקשה, מה אפשר לעזור" שאלה. "אני חושב שזה נפל לך למרפסת שלי" אמרתי לה ושלפתי את החולצה אל מול עיניה.

"תודה, בוא תיכנס, אני מצטערת שאני לא ממש לבושה אבל בכל זאת תיכנס" אמרה לי ופתחה את הדלת.

ניכנסתי פנימה, היא לבשה חלוק שלא היה רכוס עליה לחלוטין וחשף חלק גדול מגופה אבל לא נראה לי שזה הטריד אותה. "בוא תשב, תשתה משהו" הזמינה אותי ולא יכולתי לסרב לה.

היא צעדה אל המיטבח, היתבוננתי בה, די מבוגרת אבל נראת טוב.

"אולי אני מפריע לך באמצע משהו?" הרגשתי צורך להגיד לה, בכל זאת ניכר היה שהיא היתה עירומה כשדפקתי בדלת ושמה עליה חלוק בחופזה.

"זה בסדר גמור" חייכה אולי והגישה לי כוס לימונדה צוננת. "אני קארין" הציגה את עצמה, לא טורחת ממש לכסות את גופה שהציץ אלי וקרא לי אליו, "באמת הייתי באמצע משהו כשצילצלת בדלת אבל אולי תוכל לעזור לי להשלים" אמרה לי, היא אחזה בזרועי והובילה אותי אל חדר השינה שלה, המיטה היתה קצת מבולגנת וויברטור גדול היה מונח במרכזה.

"אני אשמח לעזור לך" עניתי לה והבנתי שסוף סוף הפנטזיה של השכנה מלמעלה מתגשמת לי....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

את הסטירה המצלצלת שקיבלתי ממנה אני מרגיש עד עכשו "איך אתה לא מתבייש, אני אישה נשואה" היא אמרה לי כשראתה שאני מתחיל להתפשט ואני נסתי על נפשי.....

לעולם האהבה >http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2209902&r=1&skip=1

חבל שאתה לא שכן שלי

כמה חבל שאתה לא שכן שלי
אשמח לשכן כמוך ,סקסי וחמוד
שיש לו סיפורים כל כך מענינים
במקום הפולניה שמעלי

מענין שגם מעלי יש שכנה לא נעימה/רוסיה

ופנטזיות לממש אותם תמיד אמרתי לעצמי רק עם פרטנר מתאים ושיש לו ראש כמוני,ואמון,

אתה והפנטזיות שלך פשוט מעולה

משאיר אותי במתח ו,,,,,,,,,,,,,,נחנקתי כבר ציפיתי למשהו,חח,

למעלה