השכנה החסידית שלי

השכנה החסידית שלי

היא גרה בבנין מולי, אמנם ראיתי יפות ממנה, אבל יש בה משהו מושך יותר מהרבה בנות שראיתי, לבושה בצניעות אבל מנסה לחשוף כמה שאפשר במסגרת המותר וזה היה מספיק להכניס אותי לטרוף,
כל יום ישבתי בחלון, מצפה לראות אותה, היא שלחה את הילדים ללימודים וכך כל בוקר ראיתי אותה ממתינה להסעות, תמיד לבושה ממגרה, יפה ומושכת, צילמתי אותה מאות תמונות הייתי אחר כך מאונן על התמונות שלה, באחד הימים היא עמדה במרפסת עם משקפת בדיוק כמוני, אני מביט בה, והיא בי, הרמתי את ידי לשלום והיא השיבה בשלום משלה, במשך כמה ימים חזרנו על הטקס המוזר הזה עד שהשגתי בדרך מפותלת את מספר הנייד שלה, עמדנו שוב עם המשקפות וחייגתי אליה, היא ראתה שאני עם הטלפון ביד היא ענתה,.
שלום פייגי, אמרתי.
שלום וברכה דודי, היא ענתה.
התחלנו בשיחה מלאת רמיזות ותוך כמה דקות השיחה נעשת יותר ממוקדת, סיפרתי לה על התמונות שיש לי ומה אני עושה איתן, היא בתורה סיפרה לי שהיא מאד אוהבת לאונן, כמה הסקס חשוב אצלנ, וכמה בעלה החביד לא ממש משתף פעולה איך אחרי כל אקט עם בעלה היא חייבת ללכת לשרותים לאונן.
השיחות שלנו המשיכו כך במשך מספר ימים, ביקשתי התחננתי שניפגש, היא חששה, באחד הימים היא הסכימה למפגש קצר, בסופר השכונתי, הגענו לשם שתי עגלות, נשגשנו בין הקפואים לשימורים, פעם ראשונה שעמדנו קרובים במרחק כחצי מטר, הלב שלי דפק כמו משוגה, פייגי היתה יפה כל כך שהייתי מרוגש ובקושי פתחתי את הפה דיברנו כמה רגעים בזהירות, פייגי אמרתי, בואי נכנס לשרותים נוכל לדבר בלי חשש, טוב דודי, אבל בלי מגע.
אין בעיה פייגי, לא יהיה מגע רק כשאת תרצי.
נכנסנו לשרותים היה די נרי במפתיע, סגרנו את הדלת, עמדנו מרוגשים יחד, דודי שלא תבין לא נכון, אני מאד רוצה מגע' אבל גם מאד חוששת.
פייגי יפה שלי, אני מאד מבין, אבל אני מאד רוצה לחבק אותך לנשק אותך, יש לך מושג איפה אני אדביק לך את הנשיקה הראשונה?
לא, היא חייכה, תגלה לי?
אה זה רק אם תאשרי לי לנשק אותך אפילו נשיקה אחת, מבטיח לך פייגי לא לרוץ, בקצב שלך.
היא היססה, טוב אבל רק נשיקה אחת.
היא עצמה את עיניה, והושיטה את פיה לנשיקה, אבל היא טעתה, ליטפתי את פניה, ובאחת הרמתי את ראשה והצמדתי נשיקה חמה ולוהטת לצווארה.

אם מוצא חן בעינכם אמשיך

yaron599

New member
שאלה רטורית..

החלה עונת נדידת החסידות וזה MUST לספר על זו שנודדת אליך...

למעלה