השכן שלי בן-זונה

אפרת ר

New member
השכן שלי בן-זונה

לא זוכרת אם רשמתי כאן על האידיוט, הוא מאיים לסלק את החבורת רחוב שלי..מדובר בגינה הפרטית שלי , בית פרטי.... חוצפן... בכל מקרה, האידיוט פנה לעירייה, וקיבלתי היום בתיבת הדואר מכתב אזהרה, שאומר שאסור לי להאכיל את חתולי הרחוב (כן, בחצר הפרטית שלי...) משום שהם מהווים מטרד לשכנים, ואם לא אקיים את האזהרה הם ינקטו בצעדים המתחייבים על פי חוק הנכס... מישהו יודע מה אומר חוק הנכס??? פניתי לעמותה למען החתול, ואני אתקשר מייד לעו"ד שלהם (הוא לא נמצא קודם שהתקשרתי) , אני אדווח כמובן אם יהיו חדשות....

gaia20

New member
האם העירייה מודעת שמדובר

בחצר פרטית שלך?? "מכתב אזהרה, שאומר שאסור לי להאכיל את חתולי הרחוב (כן, בחצר הפרטית שלי...) משום שהם מהווים מטרד לשכנים".... לפי מה שכתבת הם חושבים, לדעתי, שמדובר בחתולים שממש נמצאים ברחוב ולא בגינה שלך. האם את יכולה לכתוב את הניסוח המלא לפי איך שנכתב במכתב האזהרה שקבלת?

זה לא משנה לעובדי עיריה לא

אכפת מכלום.. היה לי כלב פינצ´ר מעורב בתחש. הכי יפה בעולם מבנה גוף של תחש כולל צבעים רק שהוא היה קצר כמו פינצ´ר. הוא היה מופרע (זה מה שאני אוהב בכלבים שלי הם לא אלימים או תוקפניים הם סתם מופרעים במוח) והוא שמר על הבית כמו כל כלב טוב.. החצר שלנו סגורה כך שהוא היה מסתובב שם חופשי וכל יום כשהדוור היה מגיע הוא היה נובח עליו. לא פעם ולא פעמים תפסתי את הדוור כשהוא מחכה שהכלב יתקרב לשער ואז בבת אחת פותח אותו כדי שיפגע בסנופי (הכלב) וצעקתי עליו ואיימתי עליו שאני אגיש נגדו תלונה. הכלב לא יכל לגעת בו כי היה בינייהם שער ובכל זאת הוא היה עושה את זה. תמיד ויתרתי לדוור כי הוא איש זקן שבד"כ נחמד מה שהתברר כטעות כשיום אחד מצאתי את הכלב שלי שוכב גוסס בתוך שלולית של קיא ויש לו שקית בתוך האוכל.. כן, הדוור הרעיל אותו.. אנחנו התלוננו לעירייה אבל כמובן שזה לא מעניין אותם וסנופי ז"ל שיכל לחיות לפחות עוד כמה שנים מאושרות כבר לא איתנו. זה היה לפני 8 שנים בערך אבל זה עדיין מבאס לדעת שהכלב שקיבלתי ליומולדת נרצח ולאף אחד בכלל לא אכפת.. מה המוסר השכל? אין לסמוך על עובדי עירייה.. במיוחד כשמדובר בחתולי רחוב..

אפרת ר

New member
הפקח של העירייה היה כאן הבוקר

ואני מצרפת סריקה של המכתב שהוא השאיר.... הבעיה היא (כפי שהבנתי מעו"ד של העמותה למען החתול) שבגלל שהחתולים לא ממש סגורים בחצר , והם מסתובבים בין החצרות כאן, הם נחשבים חתולים משוטטים, והעירייה יכולה ללכוד אותם, להרוג אותם, להרעיל אותם וכו´...

זיו25

New member
שימו לב מה כתוב בדוח....

אסור להחזיק סוסים, חמורים... וארנבות...
ללא רשיון. בביקורכם הבא בחנות החיות, אנא דאגו שיהיה רשיון לארנבת שלכם. אני חושב שזה ממש מרגיז, הדוח הזה. אם מישהו מוציא זבל החוצה ובאים חתולים, האם גם הוא נחשב מאכיל חתולי רחוב? אדיוטי לחלוטין, אבל אף פעם לא החזקתי יותר מדיי מעיריית רחובות. בברכה, זיו.

לילךLilach

New member
היי אפרת

אני ממליצה לך בחום לפנות דחוף לעו"ד אסף מרכס ,שיצג את מאכילות החתולים בירושליים ומייצג עכשיו את מאכילות החתולים בגבעתיים. הוא מומחה בחוק צער בעלי חיים ויודע היטב את עבודתו. השארתי לך הודעה בתיבה הקולית של הפלאפון עם מספר הטלפון שלו , תתקשרי אליו מייד מחר בבוקר !!! כמו כן אני ממליצה לך לדבר דחוף עם ענת בן יהושוע "מגשרת החתולים" מרמת גן. מחזיקה לך אצבעות שהכל יסתדר , העיריה מנסה לטרטר אתכם ,אבל אל תתיאשו , אני בטוחה שניתן להגיע לפשרה ולפתרון סביר , לכן חשוב גם לדבר עם ענת בן יהושוע שמומחית בתחום הזה בדיוק. הרעבת החתולים מנוגדת לחוק צער בעלי חיים וכנ"ל גם סילוקם. הסכנה שיכולה להתעורר במקרה כזה היא שהשכן ינסה להרעיל את החתולים, אבל אני חושבת שדוקא בגלל הצו הזה ,הוא לא יעיז וזה דוקא נותן לחתולים ביטחון לפחות מפני זה. חשוב מאד שתמצאי בעיריה גורמים אוהדים ,תתחילי לברר מי בעיריית רחובות אוהב חתולים ובעלי חיים ותנסה לדבר איתו ,זה יכול לעזור. האם ישנם בשכונתך אנשים נוספים שמאכילים חתולי רחוב? אם כן תנסי לאגד אותם יחד איתך ,כי זה מאבק משותף לכולכם.

אפרת ר

New member
פניתי כבר אתמול לעו"ד אסף מרקס

ואני מקבלת יעוץ חינם בגלל שאני חברה במועדון של העמותה למען החתול. הוא הבטיח לשלוח מכתב בנושא גם לעירייה וגם לשכן המקסים. מקווה שזה יעזור. את ההודעה שלך עוד לא שמעתי - הבטריה של הטלפון שלי נגמרה והמטען בבית... בנתיים אני ממשיכה להאכיל ואתמול ניקיתי שוב את האיזור מגללי צואה, אני מקווה שהשכן לא מטורף ולא ירעיל, ושהחברים של הבת שלו לא ארסים כמו שהם נראים :)

לילךLilach

New member
שיהיה המון בהצלחה

אני מחזיקה אצבעות , גם לך וגם בגלל שלדעתי זה חשוב לכל מי שמטפל בחתולי רחוב , לא יתכן ששכנים יחשבו שחתולים הם "ערימת זבל" שיש לפנות. תמשיכי לעדכן אותנו בהתפתחויות.

מניסיוני - המכתבים האלה הם בבחינת

לעג לרש. המכתב הזה משמש לסתימת פי השכן הדביל שלך, כאילו להראות לו "אנחנו פועלים בשבילך". אם אין מטרד אמיתי, וזה שטחכם הפרטי, אני לא רואה אף אחד מהעירייה מגיע ומתחיל לגרש חתולים. אל תתרגשי יותר מדי, למרות שזהירות תמיד מתחייבת, ושימי לב שהחתולים אכן אינם מפריעים לדביל. בהצלחה!

אפרת ר

New member
לא ממש נכון קרן....

דיברתי אתמול עם העו"ד והוא אמר כי החתולים נחשבים למשוטטים כי הם לא רק בגינה שלי, ולכן העירייה יכולה ללכוד אותם מחוץ לשטח הפרטי שלי ואיםן לי מה לעשות בעצם נגד זה חוץ מלהתפלל שהם לא כאלו פנטיים (או לחלופין שאין לשכן שלי קשרים עם אנשים לא נחמדים בעירייה)

MayAnigmaPerson

New member
כל הכבוד על האכפתיות...והמסירות...

אני חושבת שכדאי לך להיזהר גם מהעיריה וגם מהשכן,ואפילו מאוד,ולקחת בחשבון שככל שתעצבני אותם יותר,הם יכולים לעשות דברים רעים (ממש רעים) לחתולים שלך. גם אני מצטרפת למאוכזבי ואפילו שונאי העיריות למיניהם,בעיקר ביחס לבעלי חיים,מניסיוני האישי אין להם גבולות,והם לא כתובת לעזרה (מצד בעלי החיים) ברוב הפעמים. פיתרון שישמע קצת לא מעשי,אבל אם החצר שלך סגורה תוכלי להכניס את כולם לשם (במידה ולא מפריע לך שישבו עשרות חתולים על החלונות והדלתות שלך,גן עדן לדעתי לפחות
),ולסגור,ככה בעצם הם לא "חתולים משוטטים" ולא לעיריה ולא לשכן יש גישה אליהם כי זה "שטח פרטי שלך!". אני חושבת שאת גם צריכה להבהיר את כל העניין של השטח הפרטי לעיריה ולכל מי שנוגע בדבר,כדי שלא יהיו אי הבנות. זה ממש מיותר לציין שלדעתי האישית זאת חוצפה והשכן שלך הוא באמת מתאים לשם שקראת לו,אבל לצערי יש מלא כאלו... הדבר שאת עושה הוא טוב,מוסרי,ו"חוקי לחלוטין",בעיקר אם הוא נעשה בשטח פרטי שלך,אז לשכן "המקסים" שלך,זה לא צריך להפריע. לדעתי את צריכה להבהיר לדפוקים האלו שהחתולים לא מהווים שום מטרד לאף אחד חוץ מלשכן שהעינים מנקרות לו ובא לו להתנכל למישהו (את זה אני הוספתי),ולברר מה זה לכל הרוחות "חוק הנכס"? נשמע לי משהו מופרך שהם המציאו,כדאי שתבררי אולי באמת עם עו"ד של העמותה,הוא בטח כבר ישקיט אותם עם חוקי הנכסים המתוחכמים שלהם! דבר אחד שאני לא מבינה ומעניין אם עוד כאן לא מבינים אותו כאן: מה כל כך קשה להבין בחיה ותן לחיות? כל "מוטרדי החתולים" הללו לא מוכרחים ללטף/לאהוב/לחיות/להאכיל/ את החתולים אבל שיעזבו את האנשים היחידים והטובים שכן עושים את כל אלו. במידה ובאמת קיים מטרדים כמו שראיתי של אנשים שמשאירים שאריות של אוכל וכלים שמתחילים להסריח וללכלך,והחתולים מתרבים ללא שליטה,ומפריעים את המעבר לדיירים,כל הכרדיט שלהם. אבל יש הרבה מקרים שאנשים מטומטמים כמו במקרה שלך,מחפשים סיבות דימיוניות מהשנאה המוסתרת שיש להם כלפי השכן/והחתולים. שיהיה לך בהצלחה...

feline9

New member
כדאי מאוד להזהר מהעירייה והשכנים

ולפנות כמה שיותר מהר לכמה שיותר אנשים חזקים בתחום - צבי גלין, אתי אלטמן, ריבי מאייר וכו´.

אפרת ר

New member
אי אפשר לסגור את החצר....

אין לי בעיה שישבו לי עשריים חתולים על החלונות... להיפך גוצי שלי אוהב לשבת ולהסתכל על הגונגל בחוץ :) הבעיה שמדובר בבית בשכירות ואין לי בדיוק אפשרות לעשות שינויים כאלו... חוץ מזה המחשבה על 10-12 חתולים כלואים בחצר של בקושי 10 מ"ר עושה לי רע...

למעלה