השכן שלי אריה

השכן שלי אריה

הסיפור נכתב בשיתוף חבר וחברה לפני המון זמן הסיפור שאני רוצה לספר לכם קרה לי לפני כמה שנים.. אז תנעלו את הדלת, תשבו ותחזיקו חזק, אני לא אחראית לתוצאות ולבליטה בין רגליכם. (אה… ותכינו את הידיים…) זה היה כשהייתי בת 23 , הייתי גרושה לבד וחיי הסקס שלי היו משעממים מה שכן לא היה לי סקס מזדמן. ואכן, יום אחד הייתי לבד בשעות הבוקר כשילדיי עוד היו בבית ספר ובגן. כשלפתע דפיקה בדלת… היה זה אריה, השכן שלי מקומה למעלה, אריה היה כבן 40 לערך, גרוש כמוני, פניו נאות אבל גוף… חבל על הזמן... בתור אחד שמתעמל קבוע היה לו טוסיק שרירי, בטן שטוחה ורגליים שריריות ואת זה אפשר היה לדעת בקלות כי הוא היה מתלבש רוב הזמן בבגדים ספורטיביים ... נחזור לסיפור… עוד לא הספקתי לפתוח את הדלת ואריה התפרץ בצעדים נמרצים לכיוון הסלון עם חיוך מרוח על הפנים. " היייייי שכנה, איפה הילדים? " אמר בטון צוהל." הם בבית הספר ובגן עדיין " עניתי תוך שאני צועדת אחריו ומבטי מקובע על הטוסיק שלו. הוא הגיע לקצה הסלון והסתובב אליי, מיד הרמתי את המבט. " הכל בסדר אריה?" שאלתי תוך כדי שאני קצת המומה... " האמת?, אני מתגעגע לילדים שלי, מתגעגע לאישה, למגע, לחום" השיב לי ומבט של עצבות היה פניו " טוב, אני הולכת להכין לנו קפה ונדבר" השבתי לו, הוא הנהן בראשו...צעדתי בצעדים לעבר המטבח והפעלתי את הקומקום.. חזרתי לסלון ואריה נעלם " אריה!" בטון של סמכות צעקתי " אני כאן " השיב לי פסעתי לעבר הקול שבקע מהמסדרון והנה אני רואה את אריה יושב על המיטה שלי.. מה זה יושב? ממש שוכב שם הוא הסתכל עלי, ספק בחיוך ספק ברצינות, (סקסי כזה) ולא אמר כלום אבל המבט היה חודר כל כך שהרגשתי שהוא עובר דרך עיניי לתוך מוחי, לאותם תאים שאחראים על שחרור האדרנלין כי באותו רגע גופי הוצף והרגשתי פרפרים בבטן ומחנק מדגדג בגרון מיד פתחתי בדיאלוג עם עצמי: "לא רויטל, אל תגידי לי שנדלקת על אריה, אין מצב , לא מתאים בכלל" … טרררררררררררר… הטלפון צלצל וקטע את המבט החודר (איזה תזמון) עניתי, המורה היתה על הקו והודיעה לי שהבן נשאר במועדונית עד השעה 16:00 . הנחתי את השפורפת ופסעתי בחזרה למטבח להכין את הקפה, הכנתי שני ספלים של קפה, הבאתי חפיסה של סיגריות וחזרתי לחדר שלי, הגשתי את הקפה לאריה הטלויזיה היתה דלוקה ושקט שרר ביננו.

המשך

אריה הביט בטלוויזיה… הבטתי גם אני ומה אני רואה ? סצינת סקס… בערוץ 4 … בשעות הבוקר… "תראה מה הם מראים באמצע היום ? " אמרתי לאריה. הסצינה הייתה באמת מגרה וארוטית… גבר ואישה מפשיטים אחד את השני… מתנשקים, האישה משעינה את גבה על המיטה… והגבר יורד עם נשיקותיו לכיוון ביטנה… לפתע שמתי לב שאריה עושה תנועות מוזרות עם אצבעות רגליו, מותח ומכווץ אותם ורגליו ישרות ומתוחות. "הכל בסדר ? " שאלתי "כן… לא …" גמגם אריה "פשוט התכווצו לי השרירים, היה לי אימון קשה היום" "משחה יכולה לעזור במקרה הזה" עניתי לו ואז בלי לשים לב בכלל שאלתי אותו אם הוא רוצה מסאז' זה מיד ישחרר את ההתכווצות." אמרתי בהבעת דאגה. "איזה חמודה את. יאללה מתאים." התיישבתי על הכורסא בקצה, אריה נשאר לשכב ושם את רגליו על ברכיי. הוא, אגב, לבש מכנס שורט קצר. התחלתי לסחוט בשתי ידיי את שרירי שוקיו שהיו חשופים ולעסות אותם לכיוון כפות רגליו, בצורה איטית ומרגיעה. התחלתי לחלוץ את הנעל הימנית מצפה לבדוק מה תגובתיו, הסתכלתי עליו, פניו היו מרוכזות ורציניות, הבנתי שאנחנו משחקים באש . חלצתי את שתי נעליו והתחלתי לעסות את כפות רגליו, סוחטת את כל העצמות הקשות, את כריות כפות הרגליים ואת האצבעות. ממש פירקתי אותם… אריה התחיל להיות חסר מנוחה, שוב החל להניע את אצבעות רגליו, לבלוע רוק ולפלוט אנחות (ספק מיניות ספק של מסאז' טוב). "אהה… יופי… בדיוק שם…" חזרתי לשוקיים אך הפעם כתחנת מעבר בדרכי לירכיים. כשהגעתי לירכיים קיבעתי את מבטי אל פניו. הפעם אני זאת שחדרתי במבטי לתוך עיניו, לתוך מוחו, הסתכלנו אחד על השני בלי לומר מילה בעוד אני מעסה את ירכיו, מעל הברכיים, מלמעלה, מלמטה.. ואריה עצם את עיניו. אריה פתח עיניים באיטיות ושוב מבטינו הצטלבו. "אז בואי אליי, " אמר אריה ומשך אותי מחולצתי (מאזור החזה) באסרטיביות שגבלה באלימות, הוא נשאר לשכב, מקרב את פניי לפניו, שפתיי לשפתותיו… איזה נשיקה מתוקה וטעימה התנשקנו, אריה חדר ראשון עם הלשון ואני מיד הצטרפתי, הנשיקה הפכה סוערת ומשתוללת. אני נשכבתי על המיטה, אריה עלה כולו עליי חיבק אותי, התנתק מהנשיקה והתחיל מנשק את כל פניי בנישוקים עדינים ומדגדגים, ירדת לכיוון הצוואר בנשיקות בעוד ידייו מלטפות את שער ראשי ומעסות את הקרקפת. הסכנה ריחפה באוויר ומילאה את כל החדר וחדרה לנו לתוך הבטן והגבירה את הריגוש… לא עצרנו באדום… לפתע התרומם אריה, התיישב, משך אותי והושיב אותי על ברכיו עם הפנים אליו ורגלי חובקות אותו , התנשקנו שוב וידיו מלטפות את כל גבי, מתחת לחולצתי, בעוצמה ובהשתוללות שגרמה לי צמרמורת, חיבקתי אותו כל הזמן ואחזתי בצווארו ובראשו בלי ערף.. התחלתי לשפשף את מפשעתי כנגד רגליו. "אני רוצה אותך" לחשתי לו לתוך האוזן. מיד אריה שלף את חולצתי מעל ראשי, נישק את גופי וניסה לשחרר את החזיה שלי, מרוב התרגשות הסתבך ורצה לקרוע אותה עם השיניים ,מיד נחלצתי לעזרתו ושלפתי אותה בשניות , השדיים שלי היו שופעות ופיטמותי עמדו והזדקרו לכבודו מיד ניגש לנשק ולמצוץ אותם. הדבר גירה מאד אותי והתחלתי להיאנח: "אההה…כןןןן… מתוק שלי…" סימנתי לו להוריד את החולצה שלו ואף עזרתי לו לשלוף אותה מעל ראשו. אריה התחיל להוריד את גבי לאחור כששני ידייו משמשים תמיכה וכך יכול לנשק לי את הבטן, ממש אכל אותי במשך דקה תמימה. לאחר מכן אריה הניח אותי על הכורסא הזוגית בשכיבה, משך אותי מרגליי עד שאגני היה על המעקה של קצה הכורסא, רגליי היו מחוץ לכורסא שמוטות מטה, פסוקות מעט, גופי שקוע בכורסא ואגני מוגבה מאד. אריה עמד בין רגליי והתחיל לפרום את כפתורי המכנס שלי. הגענו לנקודה שבה לא יכולנו לעצור , התשוקה גברה, לאחר שהמכנס היה פתוח אריה שלף את המכנס מרגליי כלפי מעלה, זרק אותו ליד חולצתי. נותרתי בתחתונים בלבד שלא הסתירו יותר מדי, הם היו קצת שקופות. הוא התחיל ללטף את הגבעה, מעלה מטה ובסיבובים, מפעיל מעט לחץ לחיכוך, התחלתי להשתולל עם האגן. הוא המשיך עוד ועוד אך לא רצה שאני אגמור. אריה קירב את פניו לאזור והתחיל לנשק, בהתחלה בדיוק מעל קו התחתונים (בטן הכי תחתונה שיש) מכניס כמה אצבעות מתחת לתחתון ומרפרף על שערות הערווה. המשיך לנשק (דרך התחתונים) את האזור של שערות הערווה ואז … ירד לפרח ונשק לו… השתוללתי ונענקתי בקול יותר מידי רם, אריה סתם את פי עם ידיו. "שששש" שלף את התחתונים..... נותרתי עירומה… "רויטל, איזה גוף !!! … ואיזה צבע …(מוקה - בהיר) " מלמל המשכתי להשתולל והפרח שלי היה ממש פועם. בגלל התנוחה והאגן המוגבה השפתיים שלי היו פתוחות והפרח היה פעור. לפתתי אותוברגליי והצמידתי אותו לאגני, עם אצבעות רגלי דחפתי את מכנסיו ותחתוניו מטה, אריה המשיך את הפעולה והתפשט לגמרי. שלף את עצמו מהאחיזה שלי ואחז ברגליי, כל יד רגל, כשהוא ביניהם, לקח אוויר וירד לצלילה………………………………… התיישב על ברכיו ופרצופיו הגיע בול למקום… מרח ליקוק ארוך ורחב, מלמטה ועד למעלה עם כל הלשון, כחימום. נשף רוח עדינה וארוכה על הפרח וזה שיגע אותי.. התנשמתי במהירות ונאנחתי "ההההה" "ההההה" ואז… הוא נישק אותי נשיקה סוערת, הטעם היה נפלא ומגרה מינית, ידיו ליטפו את הערוותי, לשונו נדחקה פנימה מסתובבת ומשחקת ימינה שמאלה, מעלה מטה… השתוללתי ואריה נלחם לאחוז ברגליי . לאחר מכן עבר למציצת דגדגן עצבנית. מציצה, ליקוק, מציצה ליקוק… עבר לטיפול ידני… הכניס אצבע בעדינות לתוך הפרח, ואני נאנחת: "אוהההההה…כןןןן…תמשייייייייך…" אריה עיקל את האצבע למעלה לכיוון נקודת ה G ומיד שפשף את האזור המחוספס הזה. … עבר לשפשוף הדגדגן, הניח שתי אצבעות עליו והתחיל מרעיד ומרטיט אותם, שום ויברטור לא היה עומד בקצב שלו. אחרי 30 שניות……….. " י " הגעתי לאורגזמה..... "תיכנס כבר" … "תכניס לי" , אמרתי בנחישות. מיותר לציין שכל הזמן עמד לו הזין כמו יתד דרוך. נעמד על רגליו והפעם הזין שלו היה בול במקום… אחז בי משני צידי האגן וחדר בקלילות…אריה פחד שעוד כניסה ויציאה אחת הוא משפריץ וממלא אותי עד הגרון. אבל לא הייתה ברירה והוא המשיך לזיין ולהזדיין ולפמפם . תנועות האגנים שלנו היו מתואמות להפליא וכל חדירה הייתה מקצה אברו ועד הסוף (התנגשות המפשעות) חדר לי ממש עמוק…ויצא…ונכנס…ויצא … אחרי דקה גם אריה גמר בצורה מחשמלת שבחיים לא הרגשנו כל גופי הרגיש אורגזמה, מהידיים והרגליים ועד השיער והציפורניים, עמדתי ליפול והחזקתי. חשתי צמרמורות נעימות, הרגשתי את הדופק שלי בחזה ונכנסתי לערפול חושים עם חיוך..... המשכנו בלי הפסקה להזדיין. למרות שאריה גמר, הזין המשיך לעמוד לו כמו יתד והיה מגורה. ירדנו אל השטיח והמשכנו בתנוחה מיסיונרית תוך התנשקות ארוכה מאד… מאד… "רוצה מאחור ? " שאל אותי בלחש. מיד הסתובבתי ונעמדתי בתנוחת דוגי… "איזה תחת מדהים, אני מת" לחש לי באוזן אחז כיוון ונכנס. כל חדירה הסתיימה כמו מה שנראה כמכוניות מתנגשות. אריה חיבק את הבטן שלי ביד אחת וטייל עם האצבעות למטה עד שהגיע לדגדגן. התחיל לשפשף את כל האזור וכך בעוד אני מקבלת 2 טיפולים: בכוס - מהזין ובדגדגן - מהיד גמרתי שוב..ושוב.. ושוב אריה המשיך בזיון ובאצבעות ואני המשכתי לגמור… ולגמור… ולגמור… ולגמור…ולגמור… הרגשתי שאני מתחשמלת ממתח עליון התחלתי לרעוד והתכווץ, שיחררתי התכווצתי ושוב שיחררתי … כל אלה הגבירו את ההנאה שלו וגם הוא גמר… שוב… " אוח … כן, זה טוב" עוד פעם חיוך. המשכנו עוד כמה שניות ואז… נפלנו שדודים… אני על הגב הוא על השטיח…

Sefy

New member
עכשיו זה הייתי צריך לקרוא בבית ../images/Emo9.gif

בטח בבית למה לא??????

לתת תגובה באנגלית.... אבל עכשיו היה לך הזדמנות טובה.. אבל מה?? אתה? לאאאאאאאא מה פתאום.. שאני אכתוב בעברית? שיהיה קל לפראית.. חלילה אני צריך לעשות לה עבודה קשה..לתת לה להתאמץ.. לרוץ למילון כל פעם שהיא לא מבינה מילה אחת.. ולי? יש זמן למה לא? נרוץ למילון.. נחפש מילים קשות.. בכייף.. יאמר לזכותך יכולת להיות המורה שלי.. [ היה לי מורה רעעעעעעעעעע ]

Sefy

New member
...A Better teach would be

Our lovely Neighbour
See, now i'm home, now you gotta read english

jayלא

New member
WOW

אחלה סיפור. רק להבין משהו - היית בת 23 גרושה עם ילדים בבית-ספר ובגן?

למעלה