השכן שלא ישן...

השכן שלא ישן...

כבר כמה זמן שאני מנסה לשבת ולכתוב כמו בנאדם. בחיי, שאני מנסה, אבל זה ממש קשה, כשמול הפרצוף שלי יושב פועל וקודח בקיר, פעולה שאת מידת עדינותה אפשר להשוות רק להוצאת דיבוק. כמידי יום, בחצי השנה האחרונה, אני מאחלת לפועל ולחבריו, ובעיקר לזו שמשלמת להם, מיתות משונות ואיומות. ראבק, חצי שנה שיפוץ? למה מה קרה? זה לא וילה בסביון, אלא דירה ממוצעת שנבנתה כמו רוב הדירות, קרוב מידי לחלון של השכנים, שהם, לצערי הרב, אני. חצי שנה מזמזמים הפועלים, שוברים, מזיעים, ובהפסקות יושבים לנוח ולראות מה חדש אצלי בתחום ההלבשה התחתונה. מאחר שיחסינו התחילו בחורף, אני לא בטוחה שמראה הקיץ שלי לרוחם. כנראה שאני ממש חייבת דיאטה, הם כבר לא מחייכים אלי. עד עכשיו הייתי שכנה למופת. אף פעם לא תליתי פתק בחדר המדרגות והתרעתי על מסיבה צנועה, שהופכת למסיבת טראנס על הגג, מעולם לא ניהלתי שיחות מרפסת ( למרות שכן הייתי זורקת פצצות מים בגיל הרלבנטי, אבל לא על השכנים), אני אפילו לא מבקשת ביצים או סוכר. אבל עד כאן. גם אני יכולה להיות שכנה מעצבנת , אם ממש מבקשים ממני. אני רק צריכה לחשוב על משהו. ואני לוקחת את הזמן שלי. בקצב התפתחות העניינים , יש לי חצי שנה (!) לחשוב על תשובה הולמת.

רקדן

New member
ולי נראה ש............/images/Emo9.gif

הם פשוט לא מסוגלים לעבוד כאשר מולם יש שכנה כמוך... חחחחחחח חשבת על זה ?

נעמי 1

New member
רקדן אולי...

אבל תגידי... השכנה... שזו שמשפצים אצלה... איך היא... את יודעת... מבחינת היקף המותנים... הירכיים... השדיים...? יכול להיות שזה שיפוץ כולל?
נעמי

Cגל

New member
מה פתאום נעמי! אני מכירה את השכנה!

זו חמותי! חחחחחה היא כל פעם משפצת את הבית בצורה כזו שאחשוב שטעיתי בכתובת ואלך.... חחחחחחה

נבהלתי... חשבתי שאני כתבתי...

את ההודעה הזו... ורק בטעות הניק שלך מופיע לידה... כבר שלוש שנים! כן, שלוש שנים! שהשכן מעלי שובר, בונה, מרכיב, קודח ואלוהים יודע מה עוד הוא עושה שם. אלוהים אדירים, קנינו דירה חדשה (וגם הוא) ישר מהקבלן, מה יש לשפץ בה 3 שנים?!!!!! וזה לא סתם 3 שנים, זה בוקר, צהרים, ערב ולילה. 7 ימים בשבוע. לפעמים בא לי לדפוק לו בדלת, רק בשביל לראות איזה ארמון הוא בנה שם. טוב שכן טוב... משמן טוב... ואני גרה בבניין צנוע וקטנטן.... רק 68 משפחות... 15 קומות. אם רק היתה לנו האפשרות ו/או היכולת לבחור את שכננו, לבטח הייתי נשארת לגור בבניין רייק....

טאקילה~*

New member
חחחחחחח ברדקיסטית..../images/Emo12.gif

יש לי מקדחה שפועלת לי ישר לאוזן כבר 4 שנים לכי תדעי מי, וכשרגוע אני נאלצת לשמוע בפול ווליום טראנס ברוסית,,היתי רצה לריב אבל מאופו אני יודעת עם מי..

למעלה