השכן והפסיפלורה ....

סוערת10

New member
השכן והפסיפלורה ....

נכנסת לבית , מורידה את התיק נעליים לפינה סוף כל סוף אפשר לנוח אחרי יום עבודה מטורף.

יוצאת לגינה . נותנת לאוויר הקר לחדור לריאותיי ולמלא אותי באנרגיה חדשה. לוקחת כמה נשימות מביטה בצמחייה ושוב אותה בעיה . הפספילורה הכלב והשכן .

הגיעו מים עד נפש הפסיפלורה מלכלכת ומשתלטת על כל חלקה טובה . הכלב נובח בלי הפסקה והשכן שומע מוסיקה בקולי קולות . החלטתי לטפל בבעיה הזאת בעצמי .

נועלת את נעליי ויוצאת אל השכן שתי דפיקות בדלת גורמות לי להצטער על כך שבכלל לא וויתרתי מראש הכל מרושת במצלמות הכל מאובטח באמצעים שעין לא ראתה. מאוחר מדיי הדלת נפתחת ולמולי נעמד גבר אמצע שנות הארבעים לבוש היטב .

מבושם עד מאוד . אני השכנה ממול רציתי לבקש אם אפשר לטפל בפסיפלורה ... המילים מתחילות להתבלבל .בואי כנסי תשתי משהו ונדבר על כל מה שמפריע לך . לא צריך אני עונה אחזור לבית רק אם אפשר פסיפלורה... כנסי תשתי
משהו ...נכנסתי הדלת ננעלה מאחריי .

התיישבתי .בספה בסלון היה בנו גבר לא פחות נאה מאביו. הם מחליפים מבטים ואני מתחילה לדאוג כוס מוגשת לי ליד אני מקרבת את הכוס אל פי יין אדום חזק . מנסה לדבר בנושא שמציק לי אך הם שותקים ומאיצים בי במבט לסיים את הכוס .

אני שותקת מסיימת ללגום את היין ובאה לקום קצת מסוחררת הראש מסתובב תמיד ידעתי שאין לי חבור טוב לאלכוהול ועכשיו עם העייפות והמתח הכל מתערבב חוזרת לכיסא חזרה . האב מתקרב אליי ולוקח את הכוס מיידי . הבן מושיט לי יד ועוזר לי לקום .

רק הכיוון הוא לא אל הדלת החוצה אלא אל המסדרון שמשום מה נראה לי ארוך ושחור אני נשכבת על המיטה הנעליים כבר מזמן לא עליי כך גם הגרביונים הבן מעליי מפשיט אותי בעדינות ובסבלנות אין קץ אני מנסה לומר משהו אך כלום לא יוצא לי למעט חיוך .

האבא מגיע כבר לא מחויט ריח הבושם שלו מרחף באוויר הוא ניגש אליי וברפרוף שפתיים מתחיל לנשק את גופי עוטף בנשיקות התחלתי להתמכר למגע שפתיו ומפי יוצאות אנחות קטנות הבן מלטף את הגוף מתמקד ברגליים ומה שביניהם.

ממשיך בלחיצות דורשות לא דורשות לפסק את הרגליים ראשו כבר מתקרב אל בין שפתיי הפנימיות והלשון שלו כבר חופרת בקרבי אני מרגישה את גופי מתעורר מגיב ליידיים לשפתיים לאצבעות שחודרות מלטפות .

מרגישה כך בתוך חלום נעים כאשר האבא בתוכי ממלא אותי בזקפתו חופר ודורש עוד ועוד אני נאנחת גונחת רוצה עוד האבא גומר באבחה אחת מותש נשכב לצידי והבן הופך אותי על בטני מרים את ישבני וחודר בלי עדינות צעקה יוצאת מפי הוא נאנח מתאמץ ואני מתמכרת לתחושת הכאב החדשה אני עומדת לגמור כאשר האבא מחדיר את אצבעותיו במקביל לבן ואז זה קרה הרגשתי את הרטיבות שלי מתערבבת עם שאר נוזלים הגוף שלי באקסטזה אני מסיימת בגניחה אחת ארוכה הבן ואני גמרנו ביחד .

עכשיו אני מבינה למה הפסיפלורה הוא פרי התשוקה מאז אני לא מתלוננת ........

למעלה