השכמה.....

חתולון*

New member
השכמה......./images/Emo124.gif

מחר בשעה זו נהיה כבר אחרי הסדר וכאן אנחנו עדיין (לפני היין) ובסדר אני קורא מכאן לכל הישנים ולכל הערים לבוא להצטרף, למלא את השרשורים אני חושב, שאני מנחש מי יגיע ואז את מה שנכתוב, מה מאד יביע בדרך כלל אני לא כאן בלילות אבל לרגל חופשה, יש לי כמה יציאות קלילות בעוד 7 שעות, תרד אל הדפוס עוד פינה ואולי יהיה בה משהו, כמו איזה שכינה רוגע, ערב חג שמחת החירות ובלי בירות ונחכה עוד שבוע, עם תכניות אדירות

Mוניk

New member
אהה טוב חתולון,,הינה משו טרי מהאימל

כינה מגיעה לפקיד הקבלה בלשכת העבודה ואומרת, "אין לי עבודה, מה לעשות?" הפקיד מסתכל במחשב אומר, "יש עבודה על השפם של מר. כהן!" "טוב", אומרת הכינה - ולמחר יוצאת לעבודה החדשה. כעבור יומיים הכינה חוזרת ואומרת, "אני לא יכולה לעבוד על השפם של מר. כהן, הוא מעשן הרבה, ויש לי אסטמה." "טוב", אומר פקיד הקבלה, "יש לי גם עבודה על הכוס של גברת לוי." "טוב", אומרת הכינה - ולמחר יוצאת לעבודה החדשה. כעבור יומיים נוספים שוב חוזרת הכינה ואומרת, "אני לא יכולה לעבוד על הכוס של גברת לוי." "למה", שואל הפקיד. "כי יצאתי לעבודה, הלכנו לישון, בבוקר אני מתעוררת בשפם של מר. כהן, והוא מעשן, ולי יש אסטמה..." מקווה שזה לא גס פחחחחחחחחחחחחחח

חתולון*

New member
אני לא מבין.....איפה המנהלת????

יש לנו פורום מס' 661 בקושי עולה בקושי אליו נכנס אין כאן הרבה פעילות בלשון המעטה ובכל לחיצת אינטר מקבל בעיטה כשהולכים להציץ בפורום הוא הגדול שמספרו הוא פשוט 185 יש לו מאות הודעות בלי סוף ובכל לחיצת אינטר הדף מגיע ובלי להיות פילוסוף רות סוף נראה לי שהנהלת תפוז הוציאה את הסוללות מהשרת של הפורום שלנו וצריך טעינה כל כמה שעות, כמו פלאפון תפוז, מתחיל להימאס

Mוניk

New member
טופ אני לא מבינה בזה

אבל נכון קשה מאוד להגיב פו זה ממש נתקע אבל מה עושים? כאילו מה באמת תפוז עושה אפליות? או שזה בכל הפורומים? טוב טוב לא יודעת אופפפ

חתולון*

New member
גם טרי, גם גס וגם מהאימייל

כתבתי תשובה ומחקתי כתבתי שוב וצחקתי אני כבר לא רגוע כבעבר כי כנראה נפל פה דבר ועכשיו זוהי תשובתי

Mוניk

New member
חחח עלאקקקקקקקק השכמה

ניראה לי כולם חורפים יאאלה גמני למיטה או... תנחשו בעצם רק מיצי פו אז ת'נחש מאמי

חתולון*

New member
לילה טוב

והכל בגלל התפוז כבר ראיתי פתיחת שרשור (איפה שקרוסי ענה) על מחשבות דיכאוניות.... לילה טוב

ורק אני נשארתי

שבלולה קטנה ... שאת ה
כל היום סוחבת על גבה ... חג שמח לכולם
שמעתי השכמהההההה באתי
אבל כולם הלכו לישון ואני עם עצמי נשארי.....או שלא נראה עד מתי אחזיק מעמד בכל אופן מאחלת לככככככככככככולם חג פסח כשר ושמח
המון המון אהבה
אושר , זוגיות
הצלחה , עושר
המון שימחת חיים
בריאות וכושר
תשמרו על עצמכם
חג פסח שמח לכם ולמשפחותיכם
וחופשה מהנה

למעלה