השכול

Shanny

New member
השכול

כל יום תמונה אחרת, כל יום פנים אחרות, כל יום שכול נוסף. מה יהיה מחר? התור של מי מחר? מי "יכבב" מחר בעיתונים? בכותרת?... כל יום תמונה אחרת כל יום משפחה אחרת נהרסת.. מתי זה יסתיים? לא יכלתי לישון אתמול בלילה, ולא מכירה אפילו..אבל חשבתי עליהם על המשפחות האומללות, שלא יחיו את חייהם כפי שחיו עד אתמול..עד לפני אתמול..עד השכול.. מה יהיה? מתי יהיה שינוי כלשהו? מתי יעשו משהו? מחר זו יכולה להיות אני... אני נוסעת ברכב שלי ואומרת לעצמי..איזה מזל שאני לא גרה בתחומים ה"מסוכנים".. אבל זה לא נכון..כי היום הכול מסוכן כל מקום מהווה סכנה.. תראו לאיזה מצב הגענו.. 2 חיילות מסכנות יצאו מהבסיס לאכול צהריים או למטרה כלשהי..ונהרגו.. עצוב פשוט בלתי נסבל ועצוב.. וזה לא יסתיים לעולם כל יום יהיה כזה וכל יום יהיה שכול חדש וכל יום תהיה משפחה נוספת שתעבור את השכול והעצב הזה ותאבד מישהו יקר. והכי נורא..אני שומעת חדשות היום והדבר הראשון עליו מדברים זו העליה החדה של הדולר.. אני בטוחה שאת המשפחות השכולות זה בטח מאוד עניין שהדולר התחזק.. אין בושה במדינה שלנו, אין ערך למה שבאמת חשוב.. ואז השדרן אומר.. ונעבור לחדשות ה"אחרות".. ומדבר על פיגוע של יום אתמול.. נורא שכבר אנחנו "רגילים " לזה.. כי אסור להיות אדישים ולהתרגל לזה.. לא לזה.. לא לעצב לצער ולשכול לא לזה.. עצוב.. S

למעלה