כי אני פשוט לא וויקאני
פ פונצית גירל האמיתית New member 24/7/05 #29 אה! אני מכירה את השיר הזה! ../images/Emo122.gif איך לא זיהיתי? *מרביצה לעצמי* הו וול שיר יפה. :]
M McBlack New member 24/7/05 #12 את יכולה להיעזר בגוגל תעתיקי לשם ציטוטים מדוייקים מתוך שיר, בתוך מרכאות, את המילה lyrics במרכאות ואם את יודעת את שם הלהקה (כמו במקרה הזה), אז גם את זה במרכאות.
את יכולה להיעזר בגוגל תעתיקי לשם ציטוטים מדוייקים מתוך שיר, בתוך מרכאות, את המילה lyrics במרכאות ואם את יודעת את שם הלהקה (כמו במקרה הזה), אז גם את זה במרכאות.
M McBlack New member 24/7/05 #13 בגלל שפתחתם כבר את השירשור והוא עוסק בבוקשוח (כפיר) ונויקו (נועה? כאילו דההה?) אז מי שחושב שהם באמת היו חמודים שיעשה ומי שלא שם לב למושי שנטף מהם שיעשה ואם יש פה רוב של , אנחנו נצלם אותם במפגש הבא (בתקווה שמישהו יביא מצלמה), ולא משנה כמה נויקו תתנגד
בגלל שפתחתם כבר את השירשור והוא עוסק בבוקשוח (כפיר) ונויקו (נועה? כאילו דההה?) אז מי שחושב שהם באמת היו חמודים שיעשה ומי שלא שם לב למושי שנטף מהם שיעשה ואם יש פה רוב של , אנחנו נצלם אותם במפגש הבא (בתקווה שמישהו יביא מצלמה), ולא משנה כמה נויקו תתנגד
M McBlack New member 24/7/05 #16 ../images/Emo24.gifאני מצחיקולה? חכי לתגובות ואם יש פה רוב אני אוסרת עליך להתנגד ולהסתתר ממצלמה שתנסה לעשות לכם בוק תמונות של שניכם בפוזות מושיות וזהו זהאמרתי את דבריי ואני לא מרשה לך לחלוק עליי!!!!!!!!!!!!!! . ( זאת נקודה סופית. וגם זאת וזאת) .
../images/Emo24.gifאני מצחיקולה? חכי לתגובות ואם יש פה רוב אני אוסרת עליך להתנגד ולהסתתר ממצלמה שתנסה לעשות לכם בוק תמונות של שניכם בפוזות מושיות וזהו זהאמרתי את דבריי ואני לא מרשה לך לחלוק עליי!!!!!!!!!!!!!! . ( זאת נקודה סופית. וגם זאת וזאת) .
D DanieLushka New member 24/7/05 #19 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif
S smady by New member 24/7/05 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif תמונות תמונות!! חחחחח