השיר:

backstreet girl

New member
השיר:

larger than life האם אתם אוהבים את השיר: 1)זה שיר כ"כ כ"כ כ"כ גאוני ואמיתי...שיר מהמם...והוא בין ביתר למעני אז אני בכלל מתה עליו ומתלהבת ממנו.... 2)כן...אוהבת.. אני לא ממש התלהבת ממנו אבל הוא יפה... 3)שיר חמוד כזה...אבל מעצבן... 4)שיר דוחה ומאוס!!!! מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים הקולות או המנגינה?

backstreet girl

New member
אני:

האם אני אוהבת את השיר: 1)זה שיר כ"כ כ"כ כ"כ גאוני ואמיתי...שיר מהמם...והוא בין היתר למעני אז בכלל אני מתה עליו ומתלהבת ממנו... שורה אהובה: everytime we're down you can make it rught and that makes you larger thn life מי שר שם הכי יפה? בריאן... מה יותר יפה- וואי,זה קשה קשה קשה... אני חייבת להגיד שהמילים מדהימות אבל אני אבחר במנגינה כי דווקא היא זו שגורמת לי להתלהב מהשיר...

airgirl

New member
אני../images/Emo70.gif

האם אתם אוהבים את השיר: 1)זה שיר כ"כ כ"כ כ"כ גאוני ואמיתי...שיר מהמם...והוא בין ביתר למעני אז אני בכלל מתה עליו ומתלהבת ממנו....
מה השורה האהובה עליכם? Yeah, every time we're down Yeah, you can make it right Yeah, and that's what makes you larger than life וגם But let me tell you now There are prices to fame, alright מי שר שם הכי יפה? אייג'יי! מה יותר יפה- המילים הקולות או המנגינה? הקולות

airgirl

New member
הינה המסנג'ר שלי:

חח אני יודעת שזה בלי קשר.. אבל פשוט עכשיו הצלחתי להתקין אותו סוף סוף! זה כל הזמן כתב שיש לי שגיאה.. אז לכל מי שרוצה לדבר איתי מוזמן להוסיף אותי בכיף! [email protected]

NarihS

New member
אני אני!!!!!!

Larger Than Life! האם אתם אוהבים את השיר: זה שיר כ"כ כ"כ כ"כ גאוני ואמיתי, שיר מהמם, והוא בין היתר למעני אז אני בכלל מתה עליו ומתלהבת ממנו. וקצת מילים משלי: זה שיר שולט!!!! חולה על השיר הזה!!!! הוא עזר לי במיליון דברים! ברצינות! מה השורה אהובה עליכם: וואי זה קשה! אני חולה על השיר הזה... אז קודם כל הפיזמון: all u people, cant u see,cant u see how ur love's affecting our reality, everytime were down, u can make it right & that makes u.... LARGER THAN LIFE!!! הנה זה המשפט האהוב עלי חחחח :) מי שר שם הכי יפה: ניק המתוק והיפה שלי! מה יותר יפה: רוני תסלחי לי, אבל אני פשוט חולה על השיר הזה, בערך כמו שאת חולה על show me, אז הפעם אני חייבת להגיד שפשוט הכל יפה!!!!

BShenB

New member
שיר מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Larger Than Life
האם אתם אוהבים את השיר: 1)זה שיר כ"כ כ"כ כ"כ גאוני ואמיתי...שיר מהמם...והוא בין היתר למעני אז אני בכלל מתה עליו ומתלהבת ממנו.... ובכלל הביצוע בהופעות חיות של בקסטריט לשיר הזה פשוט מדהים מושלם!!!
איך שהם שרים
ורוקדים
ו... עזבו אני פשוט מתה עליהם שאי אפשר לתאר את זה!!!
מה השורה האהובה עליכם? השורה הזאת עושה לי צמרמורת!!! Wishin' I could thank you in a different way, c'mon Cause all of your time spent keeps us alive
מי שר שם הכי יפה? ניק
(אבל כמובן כל אחד מהם
....) מה יותר יפה- המילים הקולות או המנגינה? רוני תיאלצי לסלוח גם לי נשמה...
כי זה פשוט שיר מדהיםםםםםם מושלם ויותר מדי קשה לי להחליט פשוט הכל יפה בו!!!
מהצחוק של איי'ג'יי בהתחלה עד שהחללית מתרחקת מהמסך בסוף..אז...

backstreet girl

New member
אבל שנהב...

את עושה את זה כמעט בכל שיר.... אני לא רוצה לפגוע בך(ממש ממש ממש לא) אבל זה מעצבן... אני אסלח לך אבל את לא עושה את זה יותר...

backstreet girl

New member
את חושבת שלי זו בחירה קלה?

לא.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני בוחרת ואני מצפה ממך גם שתבחרי...

backstreet girl

New member
אני לא עצבנית מותק...../images/Emo6.gif

אני פשוט רוצה שיהיה טעם למשחק הזה..... שהוא יהיה מעניין... ואת מבטיחה לי שמעכשיו אתבוחרת אפשרות אחת ולא את הכול... מותר לבחור רק פעם 1 את הכול בשיר 1... למי שעדיין לא בחר הכול בשיר יכול לעשות את זה...אבל רק בשיר 1...

BShenB

New member
טוב אבל אני צריכה ממך רק רשות

קטנה קטנה.. אני חייבת לבחור בהכל ב show me אז פעם אחרונה וזהו .. כי אין מצב שזה לא הכל... אז פליז מרשה לי???

backstreet girl

New member
איך אני יכולה לסרב למתוקה כמוך...

אבל....שזאת באמת תהיה הפעם האחרונה!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BShenB

New member
../images/Emo24.gifטוב נשמתייייייי!!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

מבטיחה
ותודה

sivanick

New member
me

האם אתם אוהבים את השיר: 1)זה שיר כ"כ כ"כ כ"כ גאוני ואמיתי...שיר מהמם...והוא בין ביתר למעני אז אני בכלל מתה עליו ומתלהבת ממנו.... מה השורה האהובה עליכם? בקטע שלפני הריקוד שהם שרים: all of your time spent keeps us alive... שהם מושכים את ה-alive...הם עושים את זה כ"כ יפה. מי שר שם הכי יפה? בריאן מה יותר יפה- המילים הקולות או המנגינה? אממ אני מתלבטת בין המנגינה למילים נראה לי שאני אלך על המנגינה..

hadasrulez

New member
אני../images/Emo70.gif

larger than life האם אתם אוהבים את השיר: ממ.. אף אחת מהתשובות לא ממש נכונה לגבי אז: זה שיר כ"כ גאוני ואמיתי...שיר מהמם...אני אוהבת אותו
מה השורה האהובה עליכם? Yeah, every time we're down Yeah, you can make it right Yeah, and that's what makes you larger than life מי שר שם הכי יפה? ניק ואייג'יי מה יותר יפה- המילים הקולות או המנגינה? ה-כ-ל

backstreet girl

New member
הנה הבנות שכבר לא יכולות לבחור את

הכול ב"מה יותר יפה": שנהב רוני שירן אולגה שירן הדס

למעלה