השיר KAI NA MOUNA קבלו תרגום

השיר KAI NA MOUNA קבלו תרגום

מוקדש לענתוש שלנו :) לאיזקיס וכמובן לפאדי הגדול :) ולכל שאר חברי הפורום באהבה גרב. Adamantidis "kai na mouna " KAI NA MOUNA KAI NA HMOUNA AX XRWMA XRWMA NA MOUNA STO FWS NA MHN YPARXW STO FWS NA MHN YPARXW EXW MIA DIAISTHSH PROXWRA MOU POU LAMPEIMES STA SUNNEFA SAN ASTRO TOU OURANOU EXW MIA DIAISTHSH OTAN DEN EISAI EDW THN SKEPSH SOU APOKRIFA DIABAZW KAI EXHGW KAI NA MOUNA TO SPIXOSWMA NA MOUNA AX AX XRWMA XRWMA NA MOUNA STO FWS NA MHN UPARXW KAI NA HMOUNA STO SPUXOSWMA NA HMOUNA AX AX XRWMA XRWMA NA HMOUNA POTE NA MHN XANARTHW EXW MIA DIAISTHSH POU ME EIDOPOIEI MIA DUNATH PARAISTHSH POU BGAINEI ALLHTHINH EXW MIA DIAISTHSH SAN ZWNTANH MATIA POU DEN ME AFHNEI HSUXO MOU KAIEI THN KARDIA KAI NA MOUNA TO SPIXOSWMA NA MOUNA AX AX XRWMA XRWMA NA MOUNA STO FWS NA MHN UPARXW KAI NA HMOUNA STO SPUXOSWMA NA HMOUNA AX AX XRWMA XRWMA NA HMOUNA POTE NA MHN XANARTHW קה נה מונה קה נה מונה סטו כרומה אח כרומה נה מונה=אם אני הייתי הצבע אני הייתי סטו פום נמין איפרכו=באור אני לא קיים אחו מיה דיאסטיסי פרוכורמו=יש לי אינטואיציה והולך לי פולמפבי מסטה סינפה ס אן אסטרו טו ראנו = היא זוהרת בתוך עננים כמו כוכב בתוך השמיים אחו מיה דיאה סטיסי אוטן דן איסה אדו = יש לי אינטואציה אחת , בזמן שאת לא פה תסקפסי סו טאפוקריפה דיאבזו קה כסקיגו = אני חושב עלייך ואת הסודות אני קורא ואני מסביר קה נאמו נה טו פסיכוסומה נאמו נה = כי אני הייתי הנפש והגוף אני הייתי .. אך חרומה נאמו נה סטו פוס נה מין איפרחו = בצבע אני הייתי באור אני לא קיים קה נאמו נה סטו פסיכוסומה נאמו נה = כי אני הייתי הנפש והגוף אני הייתי .. אך חרומה נאמו נה פו טה נה מין כסה נה ט'ו = בצבע אני הייתי אף פעם לא יבוא שוב אחו מיה ויאה סטיסי פו מה איזופי = יש לי אינטואציה אחת שמרעננת אותי מיה דינטי פרה סטיסי פו וויאני אלפיני = יש לי אינטואציה חזקה שיוצאת אמיתית .. אחו מיה ויאה סטיסי סאן זון דני מטייה = יש לי אינטואציה כמו ראייה חיה .. פו דן מה אפיני איסי חו מו קהי טין קרדייה = זה לא עוזב אותי בשקט שורף לי את הלב אך נאמו נה סטו פסיכוסומה נאמו נה = כי אני הייתי הנפש והגוף אני הייתי .. כרומה נאמו נה סטופוזונה נה מין איפרכו = בצבע אני הייתי באור אני לא קיים קה נאמו נה טו פסיכוסומה נאמו נה אך כרומה נאמו נה פו טה נה מין כסה נה ט'ו = אני הייתי הגוף והנפש אני הייתי והצבע אף פעם לא יבוא שוב

למי שאין ת'שיר ומעונין../images/Emo101.gif

שישאיר במסר אלי את כתובת האימייל והשיר יגיע אגב השיר מומלץ החום.... שלכם גרב

תודה גרב

אתה פשוט עושה.. מיצווה...כשנענתה לבקשתי.אם תרשה לי אני אספר בפורום על המיקרה המיוחד שכתבתי לך במסר הפרטי.רק אם תרשה לי אני אפרסם את הסיפור המדהים הזה..יאסו.

יוסי גרשון ידידי

המקרה הזה ריגש אותי מאוד,והעביר צמרמורת בכל גופי.. אני מאוד שמחתי לעזור ואשמח לעזור גם בעתיד בכל דרך שרק אוכל. מקווה שחברך יבריא ויזכה לרפואה שלמה, ושלא תדע עוד ממקרים שכאלו. אם תרצו עוד משהו,רק תבקש..אשמח לחלוק איתכם. שלכם גרב.

קיבלתי

ושמרתי במחשב מה יש להגיד על הגרב הגדול מכולם. נימצא אצלנו בפורום.היום אני אספר את הסיפור המיוחד על השיר. יותר מאוחר.יום טוב לכולם..יאסו.

השיר קה נה מונה

לפני כשבוע ימים שאל אותי בן מישפחה שלי אם אני מכיר את השיר? ואז הוא השמיע לי הקלטה של השיר מפיו של שלומי סרנגה שהוקלטה על ידיו לסלולרי שלו בחתונה שהוא היה.וביקש ממני אם אני יכול להביא לו תירגום של השיר. הבחור הצעיר הזה משוגע על מוסיקה יוונית,שר,רוקד ותוסס. מלא שימחת חיים צעירה,אבל כל זה היה בעבר.לפני כמה חודשים הוא ניפגע בתאונת פגע וברח בניו יורק כתוצאה מהתאונה כיום הוא יושב על כיסא גלגלים.משותק בחלק גופו התחתון.לאחר שיקום קשה ולאחר שכבר כל הרופאים גם בארצות הברית וגם בארץ התייאשו מהמצב שלו הוא חוזר אט אט ליכולתו שלפני הניתוחים והתאונה. כיום הוא לומד בכוחות עצמו,ספרדית צרפתית ועכשיו בעזרת הפורום גם יוונית וכך,לפני שהספקתי לארגן את מבוקשו,אנשים טובים בפורום כאילו שמעו את בקשתו.מלאכים כניראה שיש גם בארץ ולא רק בשמיים.ותרגמו את השיר לאנגלו יוונית לעברית יוונית ותרגום המילים לעברית יישר כח גרב יקר של הפורום. וגרב שלנו שאני מודה לו מקרב לב עזר לי וכמובן לצעיר הזה להביא קצת שימחת חיים במציאות הקשה שהוא נימצא בה. ושוב תודה רבה..יאסו לכולם ונקווה שתפילותנו ייענו ותהיה החלמה מלאה לכל החולים.

12אניהיא

New member
יוסי

הסיפור הזה כל כך מוכר לי, אבל ממקום אחר וזמן אחר. יש לי אח קטן שעבר בדיוק את אותו דבר. תאונה בניו יורק ומאז משותק בחלק גופו התחתון. יש איזה ערבי בצפון הארץ הוא עושה ניפלאות עם אנשים במצב הזה. אני חייבת לאתר לך את שמו אולי הוא יקל על הבחור, אפילו אם במעט זה כבר יהיה יותר טוב. הרבה איחולי החלמה ענת

F a d i

New member
יוסי,איחולי החלמה מהירה לבחור../images/Emo39.gif

ואני בטוח שאם אתה לצידו אתה תוכל לעזור לו הכי עם שמחת החיים שבך ועם המוזיקה ששניכם אוהבים כל כך הרבה בריאות לכם שם כל טוב

הכבוד נפל בחלקי

וההרגשה הטובה שייכת גם לי פה.. אשמח להמשיך ולעזור בכל דבר שאוכל ויתפאשר לי,אשמח אם תבקש עוד דברים שהבחור ירצה. כולם פה ירימו כפפה ויתנו יד לעזור,כי בכל זאת זה סוג של משפחה פה. רפואה שלמה לבחור הצעיר,בע"ה הכל יהיה בסדר. שלך גרב.

sysyv

New member
../images/Emo140.gifהפעלתי את הגרב וזה עובד!!

מסר אישי, תגובה מיידית, ציק צאק קליק קלאק והשיר שוכן בתיבה שלי. ממליץ לכולם והמון תודה לנשמה המגורבת. אדאמנטידיס הוא הזמר היווני הראשון שיצא לי להיות בהופעה שלו (כמעט באקראי ומבלי שהכרתי מקודם משהו מהחומר שלו) ולכן שמורה לו פינה חמה בלבי

איזה יחסי ציבור עשית אותי ../images/Emo41.gif

תודה רבה רבה זה ממש עניין פעוט. כל מה שתבקש הרי אני לשירותך. אני לאט לאט חותר לשלטון פה... אוהב אותך גרב. :)

איזקיס

New member
גרבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

שלחתי לך מסר אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבב

איזקיס

New member
גרבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

שלחתי לך מסר אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבב

איזקיס

New member
Ειμαι ευ&#

אין אין עלייךךךךךךךךךךךך גרבבבבבבב יקררררררררר
ויש לי שוקו קרלו בשבילך אוהב אורי

../images/Emo92.gifאיזקיס היקר..

יהיו עוד הרבה תרגומים וכאלה העונג שלי שתהיה מרוצה ושמח אתה וכל חברי הפורום המקסימים שלך גרב.......

למעלה