השיר KAI NA MOUNA קבלו תרגום
מוקדש לענתוש שלנו
לאיזקיס וכמובן לפאדי הגדול
ולכל שאר חברי הפורום באהבה גרב. Adamantidis "kai na mouna " KAI NA MOUNA KAI NA HMOUNA AX XRWMA XRWMA NA MOUNA STO FWS NA MHN YPARXW STO FWS NA MHN YPARXW EXW MIA DIAISTHSH PROXWRA MOU POU LAMPEIMES STA SUNNEFA SAN ASTRO TOU OURANOU EXW MIA DIAISTHSH OTAN DEN EISAI EDW THN SKEPSH SOU APOKRIFA DIABAZW KAI EXHGW KAI NA MOUNA TO SPIXOSWMA NA MOUNA AX AX XRWMA XRWMA NA MOUNA STO FWS NA MHN UPARXW KAI NA HMOUNA STO SPUXOSWMA NA HMOUNA AX AX XRWMA XRWMA NA HMOUNA POTE NA MHN XANARTHW EXW MIA DIAISTHSH POU ME EIDOPOIEI MIA DUNATH PARAISTHSH POU BGAINEI ALLHTHINH EXW MIA DIAISTHSH SAN ZWNTANH MATIA POU DEN ME AFHNEI HSUXO MOU KAIEI THN KARDIA KAI NA MOUNA TO SPIXOSWMA NA MOUNA AX AX XRWMA XRWMA NA MOUNA STO FWS NA MHN UPARXW KAI NA HMOUNA STO SPUXOSWMA NA HMOUNA AX AX XRWMA XRWMA NA HMOUNA POTE NA MHN XANARTHW קה נה מונה קה נה מונה סטו כרומה אח כרומה נה מונה=אם אני הייתי הצבע אני הייתי סטו פום נמין איפרכו=באור אני לא קיים אחו מיה דיאסטיסי פרוכורמו=יש לי אינטואיציה והולך לי פולמפבי מסטה סינפה ס אן אסטרו טו ראנו = היא זוהרת בתוך עננים כמו כוכב בתוך השמיים אחו מיה דיאה סטיסי אוטן דן איסה אדו = יש לי אינטואציה אחת , בזמן שאת לא פה תסקפסי סו טאפוקריפה דיאבזו קה כסקיגו = אני חושב עלייך ואת הסודות אני קורא ואני מסביר קה נאמו נה טו פסיכוסומה נאמו נה = כי אני הייתי הנפש והגוף אני הייתי .. אך חרומה נאמו נה סטו פוס נה מין איפרחו = בצבע אני הייתי באור אני לא קיים קה נאמו נה סטו פסיכוסומה נאמו נה = כי אני הייתי הנפש והגוף אני הייתי .. אך חרומה נאמו נה פו טה נה מין כסה נה ט'ו = בצבע אני הייתי אף פעם לא יבוא שוב אחו מיה ויאה סטיסי פו מה איזופי = יש לי אינטואציה אחת שמרעננת אותי מיה דינטי פרה סטיסי פו וויאני אלפיני = יש לי אינטואציה חזקה שיוצאת אמיתית .. אחו מיה ויאה סטיסי סאן זון דני מטייה = יש לי אינטואציה כמו ראייה חיה .. פו דן מה אפיני איסי חו מו קהי טין קרדייה = זה לא עוזב אותי בשקט שורף לי את הלב אך נאמו נה סטו פסיכוסומה נאמו נה = כי אני הייתי הנפש והגוף אני הייתי .. כרומה נאמו נה סטופוזונה נה מין איפרכו = בצבע אני הייתי באור אני לא קיים קה נאמו נה טו פסיכוסומה נאמו נה אך כרומה נאמו נה פו טה נה מין כסה נה ט'ו = אני הייתי הגוף והנפש אני הייתי והצבע אף פעם לא יבוא שוב
מוקדש לענתוש שלנו