השיר
שור השבועי

kombinaizer

New member
השיר../images/Emo79.gifשור השבועי

אמממ אז ככה, השבוע היה שבוע דיי מעאפן מבחינה בטחונית... שהמלחמה הזאת תגמר כבר.... למי שרוצה לרומם את רוחו ביום רביעי יש הופעה במסיבה של אקסיט, אין עדיין פרטים ועדיין לא ברור אם הכניסה לכולם. לקראת רביעי כלא או אני נכתוב פה פרטים. אמממ כמה שאלות לדסקס עליהם:
איך עבר השבוע בלי קשר למלחמה
4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד
הייתם בכלל הולכים לאי בודד
שיר השבועי של כלא:
שיר השבוע שלא של כלא:
מאחד עד עשר כמה התעצבנתם מטורו

kombinaizer

New member
וכמובן השיר ../images/Emo220.gif

אמממ השיר השבועי הוא "חשמל באוויר" של יאנגי וA2R הוא מעין גרסא בטא של פצצת זמן אחלה שיר http://www.mytempdir.com/834132 אני מזכיר - יש אישור זכויות יוצרים מכלא 6 על השיר

EvyatarG

New member
^_^

איך עבר השבוע בלי קשר למלחמה? מעולה, עמוס, מעייף 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד? לא הייתי הולך לאי בודד הייתם בכלל הולכים לאי בודד? חח, אמרתי כבר לא
שיר השבועי של כלא: כל אל ב'נאת שיר השבוע שלא של כלא: Chamillionaire-No Snitchin' מאחד עד עשר כמה התעצבנתם מטורו? 10000000000000000000 בהתחלה שהוא לא היה מוכר זה הי יפה, נחמד ועכשיו הוא נחרש על כל הארץ יצא מכל החורים וגם עשה חורים חדשים!

S h A y K i

New member
=]

איך עבר השבוע בלי קשר למלחמה: מעייף..מעייף לישון כל הזמן.. 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: מטוס לחזרה חזרה ואת כלא 6 =] הייתם בכלל הולכים לאי בודד: לא. שיר השבועי של כלא: כל יום מחדש שיר השבוע שלא של כלא: "wherever you will go' של the calling מאחד עד עשר כמה התעצבנתם מטורו: 1...

:)

איך עבר השבוע בלי קשר למלחמה: היה שבוע כיףףף הייתי עם חן בהופעה של כלא ביפו ופגשתי את סאבלימינל וסיוון :) 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: אמממ בגדים,מחשב,סימבה הכלב שלי וגיא הייתם בכלל הולכים לאי בודד?: כןןן שיר השבועי של כלא: כול אל בנאת שיר השבוע לא של כלא: chamillionaire-ridin מאחד עד עשר כמה התעצבנתם מטורו?:מאז שקובי נתן לי ת'סינגל אני מתה עליו חחח.. ניתן לו 2 חח

chen010189

New member
../images/Emo11.gif

שיר השבועי של כלא: קאבר ללא בוגד בך טוב דיי נתקעתי על זה, זה פשוט היה קורע
חייבת את התוכנית הזאת על המחשב שלי

Luxfero

New member
שלי.

איך עבר השבוע בלי קשר למלחמה ? משעמם ... במסיבת שתיה לא היו כל כך הרבה שיכורים מצחיקים.. 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד ? 2 בחורות , אוכל ומטוס = מסיבת חשק ..... הייתם בכלל הולכים לאי בודד? כן אבל רק לחודש . שיר השבועי של כלא : זה היה ביתי שיר השבוע שלא של כלא: Chief Rebel Angel - Entombed מאחד עד עשר כמה התעצבנתם מטורו ? 10 בחזקת מיליון ! כאילו מה על מה הוא היה בזמן שהוא כתב את השיר הלוו!! סבא גפטו לא עשה שום נס ואם כבר יוצאים מנקודת הנחנה כל כך מוגבלת כמו של סבלימינאל שהוא דווקא כן עשה אז הוא עשה נס נס נס נס אחד !! ולא ניסים כמו בשיר ..הלוו עד לאן השכל יכול להדרדר!

chen010189

New member
תל אביב זאת ה-עיר!!! אין עליה!!!

איך עבר השבוע בלי קשר למלחמה? כיף!!!!! 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד? עזבו עכשיו יש רק אחד בראש :) הייתם בכלל הולכים לאי בודד? עם הדבר הזה כן שיר השבועי של כלא: לא שמעתי אותם כבר שבוע כי אני לא בבית והדיסק לא איתי שיר השבוע שלא של כלא: אותו דבר מאחד עד עשר כמה התעצבנתם מטורו? 0 כמה שהוא חרוש הוא לא נמאס, היום שמעתי אותו בקניון חולון והתחלתי לשיר אותו למרות ששמו אותו בהופעת ליצנים של ילדים קטנים חחחחחחחחחחחח

טוב נו אני גם אענה

איך עבר השבוע בלי קשר למלחמה המממ רגיל כזה.. 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד מחשב עם אינטרנט, אוכל ושתיה, חבר טוב <שימו לב לזכר..אני לא מאמינה בטוהר החברות בין נשים>, וגם כרית לישון עליה הייתם בכלל הולכים לאי בודד חח ניר'לך? שיר השבועי של כלא: נו באימאשלך.. הממ לא יודעת אני שומעת את "לא משנה לה" עם עידית הלוי שיר השבוע שלא של כלא: דנידין-הסוד שלי ממך! מאחד עד עשר כמה התעצבנתם מטורו בכלל לא:) טורו שולת!!!!!1 יום טוב שיהיה לכולם. ~לין~

למעלה