השיר.

Because Of May

New member
השיר.../images/Emo109.gif

בגלל שיבש פה לאללה בזמן האחרון [2 הודעות של תפוז אנשים בדף אחד?!], החלטתי לפתוח דיון, כל פעם על שיר אחר של קלי.* אני לא יודעת אם עשו את זה קודם לפניי, זה לא משנה
. בכלופן, תגיבו
והפעם: [URL='http://']Because Of You[/URL]** כל מה שיש לכם להגיד לגבי השיר- מה אהבתם בו, מה לא, מה צריך לשנות, לאיזה זמרת אחרת הייתם נותנים את השיר וכד'- לפה
. *אממ לקוח מפורום אוונסנס...( ? ) **אור, נא לא להגיב על הכחול שלי

AeroFan

New member
אחלה רעיון

שיר נהדר, השיר הראשון של קלי ששמעתי תודות לאמסטרדם, לדעתי לא צריך לשנות אותו ובטח שלא לתת לזמרת אחרת לעשות לו קאבר... השיר הוא היחיד מהאלבום שאף פעם לא היה מאוס עליי (גם שאר האלבום לא מאוס עליי אבל היו תקופות שכן, הוא לא).

otollo

New member
../images/Emo174.gifשקט את, הכחול הזה משגע אותי!

בכל מקרה אני חושב שזה שיר מדהים, והקליפ שלו גם עושה איתו חסד. ספעם הראשונה ששמעתי אותו הייתי כזה "WOW"
, ועד עכשיו הוא בין השירים האהובים עליי של קלי. אני חושב שהקול שלה מדהים פה, הלחן מדהים והטקסט מדהים ובקיצור - שיר משובח
.

Roro16

New member
הו . Boy?

שיר מושלם, מרגש ויפה.
מוזיקה יפה,קצב טוב. ובקליפ היא נראת נהדר.
חוצמיזה שהרעיון של הקליפ ממש מקורי? השיר נוגע ללב. השיר הכי יפה ששמעתי עד עכשיו.
רור :)

Because Of May

New member
שיר השלמות../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

הוא בין השירים הכי יפים שלה, אם לא היפה ביותר. היכולות הווקאליות של קלי: מ-ד-ה-י-מ-ו-ת! הלחן טוב, המילים חודרות... אחת הבלדות שנשארות לאורך זמן רב. לא סתם הוא נבחר לשיר השנה של גלגל"צ! הקליפ מדהים ומושקע, הקונספט טוב
. מה גם שהוא אחד השירים שהכי פירסמו את קלי בארץ... וואיי אני זוכרת את הפעם הראשונה ששמעתי אותו... זה היה כששמעתי את ברייק בדרכים, טוב, שא"א לדבר עליהן
... [אל תדאגו- אח"כ קניתי מקורי!] הכררתי רק את BTHE ואת SUBG... ואז התחלתי לשמוע את כל האלבום... והגעתי לשיר מס' 4... והתגובה שלי היתה:
... כ"כ יפה. כ"כ מושלם. כ"כ...
הנה משהו שבו בן מודי יצא בו אחלה

a k c

New member
../images/Emo109.gifאהבתי../images/Emo8.gif

ואיזה סיפתח מדהים לפינה!
אוקי... השיר מדהים.. מכל הבחינות... הלחן, המילים וכמובן איך שקלי שרה בו צפציפית
בין השירים האהובים ביותר בעיני של קלי! והקליפ... איך אומרת מרגול? "עשה לי שליחטה בלב"
מדהים!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo147.gifצפציפית?../images/Emo12.gif

זאת אומרת, בצורה צפצפנית?
הייתי חייבת
.

a k c

New member
../images/Emo109.gifאוחחח... איזה אמה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif|אתאחלה רעיון../images/Emo45.gif.

לדעתי BOY אחד השירים הטובים, לא רק בגלל שהוא כל כך מדהים מבחינת המילים והלחן, שבאמת מוציאים מקלי את הכל, גם בגלל שהיא כתבה אותו, וזה בעצם מראה שכן, היא לא סתם עוד זמרת שכותבים לה את השירים... ברור שזה עבר שיפוצים פה ושם, אבל הבסיס הוא של קלי, ולדעתי, מעבר לזה שזה להיט עולמי, זה מה שהופך אותו לכל כך מיוחד. אה, ולא יודעת מי כתב שאסור לקברר אותו בשום אופן, אבל אני מסכימה, כי כמו שקלי אומרת, זה שיר כל כך אישי, שכל אחת אחרת פשוט לא יכולה להתבחר אליו ככה ולתת לו כל כך הרבה משמעות ועוצמה בשירה שלה {מקווה שהבנתם מה אני רוצה
}. וכן, BOY הוא אחד השירים האהובים עליי מהאלבום... עליי, ועל חצי מהעולם
. יאיי, כמה זמן לא חפרתי ככה
.

Because Of May

New member
../images/Emo208.gif

צריך להילחם בעינייני מוזיקה ובשרשור החיובישלילי של אור
אבל תכלס, תגיבו!

למעלה