השיר ATWA

SirPsychoSexy1

New member
השיר ATWA

אהלן. יש לי כמה שאלות בקשר לשיר הזה. דבר ראשון שמעתי שתי גרסאות על מה השיר הזה מספר: הגרסה הראשונה אומרת שזה מספר על CHARLES MENSON, שלפי מה שהבנתי זה הבנאדם הזה שמרלין מנסון קרא לעצמו על שמו שהלך והטיף לאנשים על נצרות והם הלכו ורצחו איזה משפחה של איזה במאי אחד. הגרסה השנייה ששמעתי זה שזה על השואה הארמנית ב1915 ושזה בכלל תפילה ארמנית עתיקה. דבר שני: מה הראשי תיבות של ATWA? ודבר שלישי ואחרון: שמעתי גם שאומרים שבשיר הזה יש רק כלים מלודיים ארמניים עתיקים, אבל זה ברור שזה לא ככה כי שומעים שיש גם תופים ודיסטורשנים. אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות האלה. תודה

ashkeloni

New member
אז ככה...

בקשר לשאלה הראשונה, אני שמעתי את ההסבר השני. הלהקה רוצה שכל אחד יפרש את השירים לעצמו, ככה שבסופו של דבר השיר עושה את העבודה אם אתה חושב על פירוש נחמד לעצמך P: בקשר לשאלה השנייה: Animals Trees Water Air (או שהחיות אחרון כשהאוויר ראשון, אבל משו כזה
) והשאלה השלישית - יכול להיות שבמקור הוא אמור להיות ככה, אבל השיר עצמו מנוגן עם תופים, גיטרה ובאס

Evil Pig

New member
אני מסכים עם נתן לגבי השאלה הראשונה

אני חושב שעצם זה שפירשת את זה איכשהו אז המסר של הלהקה עבד אבל אני אישית שמעתי את הגרסא השניה שזה על שואת הארמנים - ניראה לי יותר ראלי מהפירוש הראשון שהבאת...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהרוצח שמרילין מנסון קרא

לעצמו על שמו זה צ'רלי מנסון והוא הרג שחקנית שהייתה בהריון בחודש ה-9.

Evil Pig

New member
סורי באמת, אבל , אני לא מבין מה

זה קשור למה שאמרתי..?< וזאת שאלה רצינית בלי שום שמץ של ציניות או מגעילות..>

Evil Pig

New member
התכוונתי למה שהוא אמר - לא יודע

למה יצא לי "למה שאמרתי"...

SirPsychoSexy1

New member
את הגרסה הראשונה מצאתי פה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Manson לגבי הראשי תיבות של ATWA - הפירוש שנתתם עם הANIMALS וזה אתם יכולים לקרוא פה שזה גם משהו שקשור לצ'רלס מנסון הזה...

ashkeloni

New member
מממ

שוב, זאת פשוט עוד דרך שמישהו בחר לפרש לעצמו את השיר
חומר מעניין ^^

למעלה