השיר שפשוט עושה לי את זה..

הדרומית

New member
השיר שפשוט עושה לי את זה..

שיר אהובת הספן\ריטה הרוח שוב מוסרת הודעה לים רגע עוברת, רגע נסגרת בין שערי הנמל. יש ניחוח ארק ורשתות קרועות שיר אהובת הספן הנשכחת שיר הנשים המחכות. הוא לא ידע, איך היא קנאה בספינה הוא לא ידע, איך היא חיכתה בלילות רגע לא בטוח מול מפרש רטוב זעם הרוח מכה את המים את הלב הנשים על החוף נר אחד ברוח שאינו כבה דולק בחלון... הים האכזר העוזב הוא לא ידע, איך היא קינאה בספינות הוא לא ידע, איך היא חיכתה בלילות

הדרומית

New member
שכחתי בית:

הרוח שוב מוסרת הודעה לים רגע שותקת רגע מספרת הלילה מת הספן...

oh-da

New member
שיר מאוד יפה...

אהבתי את המילים, אני חושב שאני אוריד אותו, נראה איך הלחן

R-E-L

New member
מעודד הורדת שירים מהאינטרנט?

תמחק את ההודעה שלך ותחסום את עצמך! ותן לי ולאתי את הסיסמא! לפני שנגנוב מהמנקה בתפוז את הבקבוק עם החומר הסגול ונשפריץ עליך אותו... (עדיין, מעניין מה זה...) *אני חמוד
*

oh-da

New member
חחחחח אני לא יוני ../images/Emo3.gif

שום סיסמא
חסר לך אם תשפריץ את זה עליי, זה בטח נשק כימי להשמדה המונית

R-E-L

New member
כן, גם לדעתי...

יותר סגול לא יכול להיות הסגול הזה...(קיטש)
אבל מה אנחנו מדברים על הבקבוק של המנקה? מה עם המוזרים האלו שעובדים בתפוז
? (כן, אתה!!! זה שקורא עכשיו את ההודעה מהמשרדים של תפוז) אני יושב עם אתי בלובי... ועוברים כל מיני אנשים מוזרים... שמדברים בלי הפסק... שואלים אותנו מה אנחנו עושים פה, אנו אומרים : סתם מחכים. הם אומרים בסדר כזה כאילו כלום והולכים... הלו!!! זה מקום העבודה שלהם כאילו? שיראו קצט עניין בנו!(כאילו הלו!) בעע, והבחור שעובד עם השרת שמחליף כל כמה זמן קלטות גיבוי... נכנס ומסתכל בפליאה על המנורות וחושב... ווואו... תראו כמה אורות... (אני בטוח שאם תפוז באמת יקראו את ההודעה הזאת... לא תראו את הניק שלי לכמה זמן
)

oh-da

New member
חחחחח תזהר שאני לא אצטרך לחסום אותך

על הכפשת שמם של עובדי תפוז

ואתה זוכר את זה שהתחיל לשיר

ואמר לנו "כולםםםםםםםםםם ביחד" והסתכלנו עליו כאילו נפל מהירח פחחחחחח

R-E-L

New member
בעעעעעעעעעע תחליפי ניק!../images/Emo5.gif

סתאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםם איייי אייי! אבל למה עם הכיסא! אייי
היה שם בחור שהתחיל לשיר? אההה וואלה, שהוא יצא כאילו לחדר מדרגות... חי חי
איזה שרוט... (מקווה שהוא לא קורא את זה)

lee_1

New member
אני אסביר על איזה נוזל סגול מדובר

לפניי זמן מה אני ואוהד נסענו יחד עם אתי (באדולינה) ואריאל (R-E-L) לתפוז לשם קבלת הפורום.. אריאל ואתי חיכו לי ולאוהד בחוץ בזמן שהיינו בראיון עם אפרת (אחראית על הפורומים) והיתה שם מנקה שהיה לה בקבוק של קולה עם נוזל סגול...

למעלה