השיר של אודליה

דליה ח

New member
השיר של אודליה

שלום לכולם, אני כותבת אחרי זמן רב שלא כתבתי כאן. אנחנו מתקרבים לחודש פברואר, שנתיים לפיגוע הרצחני בסטייג'. לקראת יום השנה השני כתבתי שיר לאודליה, והשיר הזה הולחן באתר שירונט, ומבוצע ע"י הזמרת הנהדרת שירלי לילו. השיר הזה אמנם נכתב לאודליה, אבל בהחלט יכול לדבר לכל אחד מאיתנו, שהזמן אצלו עמד מלכת ולא משנה כמה עבר מאז שהשעון נעצר............. לכל מי שמעוניין לשמוע את השיר, ללחוץ על הלינק . דליה ח.

lr1903

New member
לדליה

דליה אין לי מילים לתאר את שהרגשתי כאשר ראיתי את האתר... המילים לשירים שכתבת בכשרון וכאב כה רב דקרו אותי כסכין חדה והדמעות לא פסקו. כל הורה שאיבד את ילדו היקר(ולצערי אני ביניהם...) יזדהה עם המילים... אודליה נראתה בחורה עם שמחת חיים..וכך תזכרי אותה מתוך מחשבה שהיא איתך,תמיד!!! הלוואי והיתה לי דרך לנחמך...אני ואת איבדנו את הדבר הכי יקר לנו די בסמיכות... בכאב, רותם

דליה ח

New member
הבהרה

על מנת לשמוע את השיר הכנסו לאתר של אודליה על ידי לחיצה על אחד מהלינקים.ובדף הבית של האתר ישנו לינק להשמעת השיר מתחת לתמונה של אודליה.

דליה יקרה../images/Emo41.gif

אני מהפורום השכן...בנות ללא אם.... יוצא לי לקרוא אותך הרבה פעמים ובאתר הנצחה של אודליה ביקרתי לא פעם בעקבות הקישורים שלך.... הפרח שלך אכן נקטף מוקדם.... כל כך יפה היתה אודליה....שמחה וחיה.... עצוב... השיר מדהים..... אולי תוסיפי את המילים לשיר לפני הלינק שמי ששומע יוכל גם לקרוא....?? שבוע טוב ורגוע....

למעלה