---השיר שלכם---

---השיר שלכם---

=שיר לינקיני? למה? =שיר לא לינקיני? למה? =קטע אהוב מכל שיר =לירקס אם בא לכם ככה ככה בככה =תמונה ולילה טוב :)

®NuLy®

New member
Me../images/Emo11.gif

שיר לינקיני:
כמה זמן לא שמעתי לינקין!!! פויה לי! שיר לא לינקיני: System Of A Down - I-E-A-I-A-I-O קטע אהוב: I-E-A-I-A-I-O I-E-A-I-A-I-O ------------ Mind delusions Acquainted Bubbles Erotica Plutonium Wedding Rings Icicle Streatchings Bicycle Shoestrings, One Flag, Flaggy but one Painting The Paintings Of The Alive תמונה
מההופעה שבוע שעבר (כן כן אני עדיין מתהלבת
)

shigaoni

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר לינקיני? a place for my head למה? סתם זה שיר טוב ששמעתי היום קטע אהוב: הבית הראשון: watch how the moon sits in the sky On a dark night shining with the light from the sun The sun doesn't give light to the moon Assuming the moon's going to owe it one It makes me think of how you act to me You do favors and then rapidly You just turn around and start asking me about Things you want back from me שיר לא לינקיני? The Unforgiven- MetallicA למה? כי זה שיר שולט!! קטע אהוב: גם הבית הראשון: New blood joins this earth And quikly he's subdued Through constant pained disgrace The young boy learns their rules With time the child draws in This whipping boy done wrong Deprived of all his thoughts The young man struggles on and on he's known A vow unto his own That never from this day His will they'll take away תמונה- אקסל!!!!
!!!

Elpar

New member
אני

שיר לינקיני: Nobody's listening כי אני מת על השיר הזה! קטע מהשיר: הכל P: שיר לא לינקיני: Youth Gone Wild של Skid Row, מדוע? כי התחלתי לשמוע אותו לא מזמן ולדעתי שיר ממש ממש ממש ממש ממש ממש מעולה!!! קטע מהשיר: נראה לי שזה הולך ככה: We cause a problem child, we have masheu masheu lo zocher, we are the youth gone wild! ואז יש ת'קטע ההוא עם הגיטרה שאני חולה עליו P: איזו תמונה? של מי? מה שבא לי? טוב... אז קרייג מסליפנוט P:

Beautiful Scar

New member
i dont wanna close my esey

שיר לינקני? אין למה? לצערי שיר לא לינקני? האמ הסגנון של איירון מיידן ו DIO ואירוסמית השבוע לקח במדליה. סגנון שנכנס לנשמה
שיר יחודי ויפה אין לא חרשתי על כלום השבוע כנראה. לירקס לא בא לי אין לי גם חעחע תמונה ולילה טוב בייבי :)

Elpar

New member
:O

רק לפני כמה דקות התחלת לשמוע את השיר כששלחתי לך אותו חחחחחחח באמת שיר מעולה P: ורושמים Eyes!!! לא Esey....

Beautiful Scar

New member
התבלבלתי eyes***

הייתי ישנונית. בכל מקרה.. אני שומעת את המקור של השיר stand up and shuot של שלח לי

phoenixTheGod

New member
הממ

שיר לינקין A Place For My Head שיר נון לינקין From Autumn To Ashes - I'm The Best At Ruinning My Life ציטוט משיר: "I look inside myself and see my heart is black I see my red door and it has been painted black Maybe then I'll fade away and not have to face the facts It's not easy facin' up when your whole world is black" -The Black Dahlia Murder - Paint It Black

Lp Fairy

New member
נמנמ

שיר לנקיני...המממ את הדיסק של מייק אני לא מחשיבה ללינקיני אז אין לי..[= שיר לא לינקיני...המממ פאק כוווול הדיסק של מייק!!! קשה לבחור אחד... נמנמ.. טוב וורד יו גוו...(איי מיס יו סו..[=) חחחח דיסק שליטע..[= פיה..[=

L 0 L

New member
שלי

לינקי: מזמן לא שמעתי לינקין פארק אבל לפני כמה ימים שמעתי את השיר NUMB לא לינקי: אמ I Never Told You What I Do For a Living -MCR אתמול נדבקתי עליו וגם היו קצת.. קטע אהוב.. They gave us two shots to the back of the head And we're all dead now

דעתי השתנתה!

לינקיני-לינג פור מי, איסיר טו רן! אני מאוהב בשירים האלה! לא לינקיני-סיגפו ושובי אל ביתי! תמונה? תסתפקו בחיוך!: ): /: !/":

לירושקה

New member
אממממ....

שיר לינקיני:Figure שיר לא לינקיני:system of a down - Chop Suey אין לי כוח לרשום לירקס ואין לי מושג איה תמונה לשים... ערב טוב לכולם...וסוף שבוע חביב...

אנייייי

לינקין- אין... לא לינקין- slayer - bloodline קטע אהוב- "bleed your death upon me" ו... תמונה -->

למעלה