~~~השיר שלכם~~~

~~~השיר שלכם~~~

מה השיר הלינקיני שלכם?למה? משפט אהוב מהשיר מה השיר לא לינקיני שלכם?למה? משפט אהוב מהשיר לירקס לשיר הלא לינקיני תמונה

יונתן1988

New member
../images/Emo32.gif אססייייייייהההההההה

אין נייטוויש יותר
, בלי טריה אין נייטוויששששש! תגידו, ראיתי פה כמה פעמים אנשים ששומעים אימו, אימוקור... עשו טובה , תנו כמה שמות של להקות כאלו.. אני מכיר אחת the used, והם טובים... אני רוצה עוד:)

Beautiful Scar

New member
כרגע אני שומעת סידרה שלמה של LP

יענו פוללללל שירים שלהם. ליתר דיוק כל השירים ס.O אז כל השירים של לינקין. שיר לא של לינקין
she loves me not פאפא רוץ'. תמונה אין לי כוח חח

אסף Day

New member
שירים שירים שירים

שיר לינקני - Forgotten למה? כי השיר הזה נכנס לי לראש פתאום וזה שיר טוב משפט אהוב: I see it right through you שיר לא לינקני - Hallowed By The Name כי אני אוהב את איך שברוס דיקנסון שר שם משפט מהשיר: As the guards march me out to the courtyard Someone calls from a cell "God be with you" If there's a God then why has he let me die? למה המשפט הזה: כי הוא מסמל את כל השיר

Lp Fairy

New member
הממפ

הממפ שיר לינקיני נראה לי braking the habit שונאת את השיר הזה אבל אתמול בקומזיץ היה מישו שאוהב לינקין אז הוא ראה שהייתי קצת בבאסה אז הוא כזה יאללה משמחים את רעות והוא שר לי את השיר הזה..חחח שיר לא לינקיני פיטר רוט- שיער קצר.. כי הסתפרתי..]= אז כול היום שרתי לחן בסוף היא הסתפרה קצר..ולי היה כבר מאוחר לאמר הרי שיער זה לא העיקר... תמונה...אלוהים!!!! קורט..[=

יונתן1988

New member
דוטר טו פאזר

של לינקין- נאמב ופורגוטן לא של- יש ללינדזי לוהן קליפ חדשששש, כל כך טוב
Lindsay Lohan - Confessions Of A Broken Heart אתם חייבים להוריד, הכל אמיתי שם:) הנה..

Beautiful Scar

New member
לינדזי לוהנס זה של פאקצות ותסתום.

מי אתה חושב את אצמך? אסף יכול לקפוץ לי. מי הוא בכלל. חושב את אצמו יותר מדי. חצורניק.

אסף Day

New member
אני יקפוץ עליך בכיף עם נעליים של...

גולף עם השפיצים האלה בדרך כלל זה כדי להאחז בדשא אבל לקרוע לך את הבשר והעור גם נשמע כיף

SOMEWHERE I BELONG

דרכו התאהבתי בלינקין! ושיר לא לינקני-מלחמה שקטה של היהודים כי ככה הכרתי תלהקה הישראלית הכי טובה שיש!

L P B o Y

New member
שליייייייייי

שיר אהוב של לינקין-- A Place For My Head כי לצ'סטר יש קול כזה מושלם! ושיר לא של לינקין.. הממ אני אבחר את Duality -- SlipKnot כי זה שיר יפהההה נמנמנמ לינקין רולז

אני אני!!

שיר של לינקין- A place for my head למה? כי זה שיר טובבבבבב שיר לא של לינקין- System of a down- Toxicity למה? כי זה שיר טוב מאדדדדד!!!!!

L 0 L

New member
שלי

לינקיו: DON'T STAY כי שמעתי אותו אתמול שלא נרדמתי.. קטע אהוב: אממ הפזמון שיר לא לינקי: Gorillaz- Dare כי היה קליפ שלו בMTV לפני כמה זמן קטע אהוב:אממ לא יודעת אין

למעלה