-השיר שלכם-

-השיר שלכם-

*מהו השיר הלינקיני שלכם? ולמה? *מהו השיר הלא לינקיני שלכם? ולמה? *מהם המשפטים האהובים שלכם מתוך השירים שרשמתם? *לירקס לשיר הלא לינקיני. *תמונה וזהו...:)

Beautiful Scar

New member
IM../images/Emo9.gif

*מהו השיר הלינקיני שלכם? ולמה? WISH כי הביצוע יפה. והשיר מאוד יפה וגם המילים:) *מהו השיר הלא לינקיני שלכם? ולמה? lifehouse- Only One כי המילים מסמלות דברים חשובים לי. וגם השיר אצמו מזכיר לי מישהו שאני מאוד אוהבת! וגם כי השיר מאוד יפה!
*מהם המשפטים האהובים שלכם מתוך השירים שרשמתם? I guess you're the only one that nobody changes I guess you're the only one left standing when everything else goes down *לירקס לשיר הלא לינקיני. ONLY ONE *תמונה וזהו...:)

L 0 L

New member
שלי

שיר ליניקי: אהה NUMB כי אתמול ראיתי אותו בMTV... קטע אהוב: I've become so numb I can't feel you there I've become so tired so much more aware שיר לא לינקי: כרסטינה אגילרה FIGHTER כי אתמול נסעתי לים ושמעתי אותו איפה שהוא ונדבקתי קטע אהוב: How could this man I thought I knew Turn out to be unjust, so cruel Could only see the good in you Pretended not to see the truth You tried to hide your lies, disguise yourself Through living in denial But in the end you'll see You won't stop me

pookacha1

New member
אני../images/Emo70.gif

שיר לינקיני- pushing me away כי דיי נדבקתי אליו בזמן האחרון... חלק אהוב...... I've tried like you To do everything you wanted too This is the last time I'll take the blame for the sake of being with you
שיר לא לינקיני- clifornia dreaming הרמיקס של Benny Benassi כי הוא פשוט יפה!!! יאללה חפירות!
אממ אין לו כל כך ליריקס כי עשו רמיקס מהשיר המקורי אז פה יש רק ת'פזמון.. All the leaves are brown - All the leaves are brown And the sky is gray - And the sky is gray I've been for a walk - I've been for a walk On a winter's day - On a winter's day I'd be safe and warm - I'd be safe and warm If I was in L.A. - If I was in L.A. California dreaming - California dreaming On such a winter's day תמונעעעעעעעעעע

Bannaaaas

New member
אניייי......./images/Emo27.gif

שיר לינקיני:"one step closer" למה? ככה! קטע אהוב: I find the answers aren't so clear Wish I could find a way to disappear All these thoughts they make no sense I find bliss in ignorance Nothing seems to go away Over and over again ושיר לא לינקיני:see me now של הנרי..... לא מצאתי תליריקס אז מי שיש לו שישלח לייי

®NuLy®

New member
../images/Emo122.gif

בטעות רציתי לכתוב מקודם תגובה להודעה ויצא לי "תלונה על ההודעה" ולחצתי בטעות אוקיי אז רק תדעו שזה היה ממש בטעות

amy lee 4 life

New member
אני../images/Emo66.gif

אממ לא שמעתי השבוע לינקין והשיר הלא לינקני זה: for what is worth לאדעת של מי שורות אמממ אין לי ת'מילים תמונה======>

®NuLy®

New member
ME../images/Emo9.gif

לינקיני: Figure.09 כי שמעתי את מטאורה ואממ זה שיר שחזרתי עליו כמה פעמים. קטע אהוב: GET AWAY FROM ME! Give me my space back, You've gotta just (GO!) Everything just comes down to memories of (you) I've kept it in without letting you (KNOW!) I've let you go! And now You've become a part of me You'll always be right here You've become a part of me You'll always be my fear I can't separate myself from What I've done I've given up a part of me I've let myself become you לא לינקיני: בעצם כל הדיסק האחרון של מיי כמיכל רומנס אבל בעיקר על Inever Told You What I Do For A Living קטעים אהובים: Only go so far to bury them So deep and down we go And we'll all dance alone to the tune of your death We’ll love again, we'll laugh again And it's better off this way And we'll love again and we'll laugh again We’ll CRY again and we'll dance again And it's better off this way So much better off this way I can't clean the blood off the sheets in my bed תמונה

SAMAR

New member
נימ נימ נימ...../images/Emo9.gif

שיר לינקיני: Giving in... למע? אממממ....הוא מזכיר לי את ליאור...
שיר לא לינקיני: בכול הכוח-בוטן מתוק בקרקס To the end-מיי כימיקל רומנז אממממ....כי הייתי בהופעה של בוטן, והם מעולים!!! תודה לגלי על השיר המשעשע
תמונע..

אני אני אני

שיר של לינקין- by myself למה- שיר יפה מאד! שיר לא של לינקין- korn- right now קטע אהוב- shut up shut up shut up I'll fuck you up ותמונה

אסף Day

New member
השירים וכל מה שזז

שיר של LP:אין למה?:ככה שיר לא של LP: של סלייר Bloodline חלק מהלירקס:I'll Kill you and your dreams tonight, Begin new life, Bleed your Death upon me, Let your Bloodline feed my youth למה?:כי נכנסתי לקטע של הTHRASH METAL

Lp Fairy

New member
יאיייייייי

שיר לינקין אין לי..סורי.. שיר לא לינקיני.. הממ בית הבובות- בית הבובות חרדתי לו ת'וצרה בסופש הזה בצימר... הכי מדבר אליי "מרגיש בכול הכוח מהי תמימות" ועוד שיר שלהם..הממ סיגפו.. למה כי גם עליו חרשתי!!! (וכולנו נאמר תודה לרועי שהביא לי את הדיסק שלהם!!) "היא חזרה משם כדי להשלים לה את המעגל שלה אל המעיין בא גדי בא גדי קטן היגיון של אגדה היא מרגישה כמו ילדה קטנה בשדה גדול של הבנה, טהורה" סורי אבל אין תמונה..

או קיי אז ככה.....

מהו השיר הלינקיני שלכם? ולמה? numb בזמן האחרון אני שומע אותו הרבה מהו השיר הלא לינקיני שלכם? ולמה? bad day זה עושה לי מצב רוח רע למרות שזה אחלה שיר מהם המשפטים האהובים שלכם מתוך השירים שרשמתם? או קיי.... המשפט שהכי אהבתי הוא: every step did i take is another mistake...

למעלה