טוב ניראה
שיר של לינקי : pushing me awayמשפט אהוב: this is the last time i'll take the blame rog the sake of being with you.למה: כי הלירקה ממש יפה , והשיר הזה קצת שונה מרוב השירים שלהם..... והמשמעות שלו ממש יפה.שיר לא של לינקי: אממ לא עולים לי הרבה שירים לראש ברגע זה .. ניראה לי i dare you to move של awitchfootמשפט אהוב: Between who you are and who you could beBetween how it is and how it should beלמה: כי המילים של השיר ממש מרגשות אותי ובמובן מסויים אני מתחברת ליריקה לשיר לא של לינקין : אממ אני אקח שיר לא לועזי... שיר בעברית של נוער שוליים.. שיר שאני ממש ממש אוהבת.... לשיר קוראים "לך איתה" המנגינה ממש יפה .. וגם אם תנסו להבין את המשמעות של השיר תבינו כמה הוא עצוב..... אני רואה שוב בעיניךשהיית שוב איתה אתמולאני רואה איך בעיניךאתה והיא עכשיו לבד, לבדאני רואה שוב את פניךמביטות בי באותו מבטאני אוחזת בידיךבידיך הקרות כמעטאם היא אמרה שהיאאוהבת רק אותך כל כךאז לך איתהלך לשםאם היא אמרה שהיאאוהבת רק אותך כל כךאז לך איתהלך לך איתה לשםאני רואה בזרועותיךאיך ראשה בזרועותיך נחאני רואה שוב בעיניךאיך כולה, כולה שלך, כולהאם היא אמרה שהיא...