יאמי!!!
הממממ שיר לינקיני..אין לי..=\ דיי שנייים שלא שמעתי לינקין פארק..=\ שיר לא לינקיני..יאמי יש הרבההה Everybod's Free-Baz Luhrmann למה..? המממ כי זה שיר כ"כ יפה שמדבר על החיים על החיים שלי...אני ממש ממליצה לכם לשמוע אותו.. זה משו כמו 'דברים שכדאי לדעת'..רק בגרסא אנגלית והרבה יותר יפה..[= קטע אהוב You are not as fat as you imagine. ו.. Brother and sister together we'll make it through Someday your spirit will take you and guide you there I know you've been hurting, but I've been waiting to be there for you. And I'll be there just helping you out, whenever I can תגידי לו- אוהד חיטמן.. למה למה למה..כי הייתי צריכה להגיד לו שאני לא אוהבת אותו.. (עזבו סיפור ארוך..) קטע אהוב.. תגידי לו שבלילות יותר מדי את לא נרדמת, ואז, במקום המציאות תגידי לו שאת חולמת. למרות שטוב שהוא נמצא, תגידי לו שאת רוצה, לדעת להגיד לו לא, זה בגללך, תגידי לו. ואת שוב רואה שזה לא פשוט להקשיב למחשבות שלך, את אולי טועה, ואולי הוא לא יסלח, תגידי לו שלא יחשוב שאת מלאך. כי זה כ"כ מתאר את המצב שהייתי בו... תמונה תמונה.. קוווורט!!! תעשה אותי..[=