-השיר שלכם-

-השיר שלכם-

שיר לינקיני?למה?
משפט אהוב!
שיר לא לינקיני?למה?
משפט אהוב!
לירקס לשיר הלא לינקיני!
תמונה!!!!! זהו (((:)::

אנייייייי ((((:)::::

ליניקני? אין! לא לינקיני? MCR-Helena אין מילים משפט אהוב? What’s the worst that I can say?" Things are better if I stay" Well, if you carry on this way " Things are better if I stay" ותמונה>>>>>>>>>>

שלי שלי שלי

שיר של לינקין- אין שיר לא של לינקין- killswitch Engage- when darkness fall למה- אהמ אהמ... כי אלה קילסוויץ'!!! תמונה---->

giant G

New member
אני

לינקיני-אין לא לינקיני עמית צח-את הנשמה שלי מי ששואל תצמו WTF? מה קרה לשי הוא שומע מזרחית?!?!?! אז לא זה לא השיר במזרחית זה שיר גאוני ישן בלדה יפייפיה קטע אהוב: את הנשמה שלי את יומי ואת לילי את האור שבחיי מילותיי ודמעותי הנשמה שלי את אורי את ישותי את הטוב שבחיי מילותי ודמעותי (ליריקס מצורפים למטה...) ועוד שיר של devildriver-i dreamed i died קטע אהוב... I dreamed I died, ended up at the gates of Heaven (ליריקה מלאה למטה...) ועוד אחד רמי קלינשטיין-תפוחים ותמרים שיר קלאסי ולקח לי כל כך הרבה זמן להשיג אותו!!! הוא פשוט מדהים!!! קטע...: אם תלך אל השוק תראה אותה בוכה אישה יפה בין הפירות מוציאה עוד ממחטה הרוכלים לה צועקים מה קרה לך חמודה זה אהובי שלא רוצה הוא מצא לו נערה קחי לך תפוחים ותמרים המתיקי את יומך הוא לא שווה את הכאב שמתרוצץ אצלך בלב (ליריקה למטה...) ותמונה יפייפיה שאני אוהב ציור מדהים שכל כך מלא בהכל!!!

Lp Fairy

New member
יאמי!!!

הממממ שיר לינקיני..אין לי..=\ דיי שנייים שלא שמעתי לינקין פארק..=\ שיר לא לינקיני..יאמי יש הרבההה Everybod's Free-Baz Luhrmann למה..? המממ כי זה שיר כ"כ יפה שמדבר על החיים על החיים שלי...אני ממש ממליצה לכם לשמוע אותו.. זה משו כמו 'דברים שכדאי לדעת'..רק בגרסא אנגלית והרבה יותר יפה..[= קטע אהוב You are not as fat as you imagine. ו.. Brother and sister together we'll make it through Someday your spirit will take you and guide you there I know you've been hurting, but I've been waiting to be there for you. And I'll be there just helping you out, whenever I can תגידי לו- אוהד חיטמן.. למה למה למה..כי הייתי צריכה להגיד לו שאני לא אוהבת אותו.. (עזבו סיפור ארוך..) קטע אהוב.. תגידי לו שבלילות יותר מדי את לא נרדמת, ואז, במקום המציאות תגידי לו שאת חולמת. למרות שטוב שהוא נמצא, תגידי לו שאת רוצה, לדעת להגיד לו לא, זה בגללך, תגידי לו. ואת שוב רואה שזה לא פשוט להקשיב למחשבות שלך, את אולי טועה, ואולי הוא לא יסלח, תגידי לו שלא יחשוב שאת מלאך. כי זה כ"כ מתאר את המצב שהייתי בו... תמונה תמונה.. קוווורט!!! תעשה אותי..[=

pookacha1

New member
אני../images/Emo70.gif

לינקיני- don't stay כי אני מאוהבת בו
קטע... I don’t need you anymore I don’t want to be ignored I don’t need one more day Of you wasting me away
לא לינקיני- Smash Mouth- All Star - אין לי קטע אהוב.. תמונה- שימו לב מה האיפור יכול לעשות.

The anomaly

New member
פאק שוב?!

משום מה לא הגבתי לזה עדיין אין לי מושג למה) שיר לינקיני - Breaking The Habbit למה? - כשחרשתי על מטאורה שמעתי אותו פחות, אבל לא יפה לקפח שיר לא לינקיני - Metallica - The Unforgiven II למה? - עשיתי סדר וראיתי את השיר הזה ששמעתי אותו אולי פעמיים בחיים שלי ומאז אני חורש עליו כל השבוע קטע אהוב: The door is locked now, but it's opened if you're trueIf you can understand the me, then I can understand the you ועוד אחד - (לא יודע אם זה נחשב
) Fort Minor - Remember The Name שיר גדול תמונה

L 0 L

New member
שלי

שיר לינקי: Don't stay כי חלמתי על השיר הזה היום... קטע אהוב: Don’t stay Forget our memories Forget our possibilities לא לינקי: HIM-RIP OUT THE WINGS OF A BUTTERFLY כי יש אותו כול שעה בMTV ואני תמיד נדבקת לשיר הזה. קטע אהוב: Heaven ablaze in our eyes We're standing still in time The blood on our hands is the wine We offer as sacrafice

pookacha1

New member
אני אוהבת אני אוהבת אני אוהבת!!

זה שיר כזע יפע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ספנקיו שי!!!

giant G

New member
חחחחחחח יאייי אוהבים פה HIM

בהחלט שיר גאוני!!! HIM רולז והסינגל הגאוני הזה במיוחד :) ובקשה צ'זי ;)

giant G

New member
תאמת כע זה מפתיע ... לא חשבתי שיש

הרבה שאוהבים אותם אולי נפתח פורום... :X

SAMAR

New member
חחחחחח, הם די ותיקים....

קיימים הרבה זמן.... אני מכירה אותם בכול אופן הרבה זמן...

למעלה