השיר שלכם :)

השיר שלכם :)

מה השיר הלינקיני שלכם
ולמה דווקא השיר הזה
מה הקטע המעודף בשיר זה
מה השיר הלא לינקיני שלכם
ולמה דווקא השיר הזה
מה הקטע המעודף בשיר זה
לירקס לשיר הלא לינקיני בקישור
תמונה :) וזהוווו

ME ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

>>>שיר לינקיני: אין בעע >>>שיר לא לינקיני: EPICA-Memory אני לא מוצאת אז לא משנה... תמונה>> אני מתגעגעת לצ'סטר הישן!!! ):

KaUrO DoNo

New member
יש לי בקשה קטנה

אני יודעת שהפורום יבש לאאלה אבל זה דיי מיותר לפתוח עוד שרשור של השיר שלכם כשיש כבר אחד באותו עמוד. אולי נחשוב ביחד על משחקים? גם שאלונים אפשר...רק לא ארוכים מידי כי גם ככה לא קוראים את זה.

ממ...

שיר לינקיני- אמ.. faint- כי היום שמעתי רק אותו P:
קטע מועדף- אממ אין האמת.. השיר עצמו חביב..
שיר לא לינקיני- smells like teen spirit - nirvana - [התמכרתי... קשות..] וגם כי איזה יומיים ישבתי על השיר הזה שייצא לי טוב.. אממ וזה עדיין לא ממש מושלם.. but im just stsrting ^_^
קטע מועדף- ממ.. and i forget just why i taste oh, yeah,i guess it makes me smile i found it hard its hard to find ih well, whatever, nevermind
ליריקס- אין לי כוח לשים.. please forgive..
תמונה- *לסגוד לו*

crysania

New member
תשובות../images/Emo9.gif

שיר לינקיני= It's easier to run הסבר= השיר הזה שקט, אבל מדהים.. המילים הם מילות נשמה ואני מתה על סגנון כזה.. עוצר נשימה כזה... וגם בגלל שזה מזכיר לי תמיד את תניס ולאורנה. את האהבה שלהם. ולמרות שהם בעצם מניאקים חמודים ולא יותר מזה (פחחח...אפילו מצחיק להשוות אותם לרייסטלין..) הם עדיין עושים טוב לנשמה
שיר לא לינקיני= אמ.. או ימורטל או פריקין אאוט של אדמה. להקה מגניבה חסרת מעצורים
. ואין לי תמונה של אדמה ADEMA

SAMAR

New member
אני אני אני *קפוצת*

נימ.... שיר לינקיני: אמממממ...אין, לא הקשבתי להם בימים האחרונים... שיר לא לינקיני: one word של קלי אוסבורן, לא מתה עליה אבל שיר יפיוף.. קטע אהוב: its not the way that i want it its just the way that ineed it day after day נימ, ליריקס התעצלתי=/ תמונע

למעלה