השיר שלכם

השיר שלכם../images/Emo79.gif

לא יודעת כמה זמן עבר אבל שיהיה אני אישית התגעגעתי *פחח* כן כן
שיר לינקיני? ולמה השיר הזה?
קטע אהוב מהשיר.
שיר לא לינקיני? ולמה השיר הזה?
קטע אהוב מהשיר.
לירקס לשיר הלא לינקיני...
תמונה לבחירתכם!!! וזהו (((:):::

אני (((((:):::

לינקיני? לא נראה לי שיש אבל סתם רפרפתי על השירים חדשים ישנים
לא ליניקני? Listen to rain-EVANESCENCE Dayligth Dancer-LACUNA COIL למה? עוד שיר מהמם! Answer me, it can't be so hard Cry to relieve what's in your heart Desolation, grief and agony Try to move down in this grave Try to believe in every faith As another bridge to clarity Want to say another way Take another chance to find a distant sanity And turn your pain in truth Take another chance to fight a different enemy An try to free it Dance with me, it can't be so hard Time to reveal what's in your heart Desolation, greif and agony Walking through a life decayed While you're repeating your mistakes There's another chance to try to get away Take another chance to find a distant sanity And turn yor pain in truth Take another chance to fight a different enemy And try to free it ותמונה>>>

Lp Fairy

New member
ייאיי שלי..[=

ד"א אהבתי את התמונה שלך!!!! חח שיר לינקיני..המממ לא נראה לי שיש לי אחד..=\ שיר לא לינקיני חום יולי אוגוסט-סינרגיה הממ כי הלכתי להופעה שלהם!!! וכי נאדיה גם שלחה לי אותו ואני חורשת אותו..[= קטע אהוב..."את מה שאני זוכר מזה אני רושם, מרחפים באלונקות שניים בלי שם, בזמן האחרון אצלי תמונות חוזרות משם, בזכרון המעומעם שלי היום, מסך כבד של מלחמות והזיות." הממ ויש עוד שיר just one last dance- sarah connor למה כי נכנסתי לשין (עזבו..) של חברה שלי ופתאום שמעתי את השיר ברקע והתאהבתי בו..וביקשתי מאנשים בבלוג להוריד לי אותו..ועכשיו שלחו לי אותו..[= קטע אהוב....וואי אין מיוחד..כול השיר כ"כ יפה... תמונה תמונה..זה אחד מכלא6 הוא היום עם ראסטות אבל אחרי חיפושים מצאתי תמונה שלו עם חולצה של לינקין והבנתי שמצאתי את בעלי לעתיד..[=

walk alone

New member
me../images/Emo9.gif

שיר לינקיני- from the inside סיבה- סתם זה שיר יפה.. קטע אהוב- המרחות של צ'סטר והפזמון שאחרי זה
שיר לא לינקיני- Wonderwall-Oasis סיבה- התאהבתי בשיר הזה בזמן האחרון
קטע אהוב- הבית הראשון והפזמון תמונה.. חברה שלי ציירה את זה
*מצטטת אותה* "זה לא יפה.. בכלל לא השקעתי..
" זונעע

Azizi

New member
וונדרוול זה שיר ישן

מאוד.. שמעתי אותו בכיתה ב' בערך ומאז אני אוהב אותו

walk alone

New member
אני יודעת אני מכירה אותו

אבל רק עכשיו התחלתי לאהוב אותו מאוד.. והוא משנת 1995 אם אני לא טועה.. מלפני 10 שנים..

miss evil

New member
הבחירה שלי

שיר של לינקין.. כולם גדולים רעות גנבת לי את השיר... גם אני הייתי בהופעה :) סינרגיה "חום יולי אוגוסט" גם אני חורשת עליו P: "תרשום תרשום.. רושם רושם" Diary Of Dreams - The Curse שיר יפה.. בגלל הלירקס מאשר המנגינה Plastic needles in my skin Don't ask me what they're for no clue, except for pain and shock You tied me to the bed to mock (שיר על סאדו מאזו)

giant G

New member
אני

שיר לינקיני-אין כבר הרבה זמן לא שמעתי שיר לא לינקיני- HIM-this fortress of tears קטע אהוב: No one can hurt you now In this haven safe and sound No one can save you now From this grace you are drowning in ליריקה למטה... שיר כל כך יפה מומלץ ותמונה של הלהקה הכי אהובה עליי בעולם

giant G

New member
כע אני יודע יש עליהם מסביב

הארטגרמים וורדים כאלה :) אני דיי מכיר את כל המוצרים של HIM XD

pookacha1

New member
אני! ../images/Emo85.gif

לינקיני- one step closer כי אני פשוט שרופה על השיר הזה!!! כרגיל... SHUT UP WHEN I'M TALKING TO YOU!!!! לא לינקיני- תנו לו צ'אנס כי כשחברה שלי הייתה אצלי פשוט חרשנו על זה!! ונדבקתי.. מה אני יעשה. אני לא... יכולה בלעדיייייךךךך!!!

L 0 L

New member
אני

שיר של לינקין: NUMB כי זה השיר היחיד של לינקין שהיה לחברה שלי בדיסק והוא היחיד ששמעתי השבוע
קטע אהוב: אהה הפזמון. שיר לא לינקי: Smells Like Teen Spirit של נירונה כי היה לחברה שלי את הדיסק שלהם וחרשנו עליו כל הנסעיה... קטע אהוב: המוזיקה שבהתחלה והפזמון לירקס

SAMAR

New member
מי מי מי!!!

*שיר לינקיני- easier to run למה השיר הזה?נמנמנמנ...לא יודעת למה...כי הוא פשוט יפה? קטע אהוב?just washing it aside all of the helplessness inside pretending i dont feel misplaced is so much simper than change *שיר לא לינקיני-stop cring your heart out-oasis למה השיר הזה?נמ....כי ככה...
קטע אהוב? הכול...

A n d e r

New member
..lately

לינקין- One step closer יותר מידיי אנשים משגעים אותי לאחרונה עם השיט שלהם.. חלק אהוב? כל השיר... אבל שיהיה.. "I'm saying everything I've said before" All these words they make no sense I find bliss in ignorence The less I hear the less you'll say But you'll find that out anyway שיר לא לינקיני... Crawing in the dark ... סתם כי זה שיר שנדבק לי למח לאחרונה קטע אהוב....זה הקטע היחיד שאני יודע בעל פה.. now I'm crawling in the dark, try to find an answer תמונה...איך ש"היא" מציירת אותי כמנגה..

למעלה