השיר שלכם.

GalushGalush

New member
דימה|יובל לוּ'? יפה?

הוא לא כזה יפה.. הוא דיי מעפן, האמת.. טוב שהוא לא בהה בי שעה בקניון

תראהההההה איך אתה נראהההההה

בונא למה אף אחד אף פעם לא ידע אותי על זה....3 שנים אני שומע ולא שמעתי את השיר הזה או את השם פעם 1! הוא לא הוזכר בשום מקום! מוזר

פרקשון

New member
ווי תראה מה מצאתי

אתר רשמי לשייגעצ קטגוריה של "קצת עלינו" איזה קטע בנובמבר 2001 יצא התקליט "ניו יורק-רפיח" לחנויות ובו הלהיטים "עושה ביד", "ערוץ הילדים", וכמובן "ניו יורק-רפיח". בהופעת הבכורה התארחו גיא מרוז (שביצע עם "שייגעצ" שיר סאטירי מקורי בשם אברום בורג), ודן תורן (בדואט המרגש "פרח נתתי לנורית" ובעוד מספר שירים מקוריים כמו "יורד נמוך" התעתקתי קצת יותר מדי לא נורא תקרא ותראה אל תיקח ללב בן אתה יודע שהכל בצחוק אבל אני ידעתי משהו שאת לא ידעת! הא!!

ימ ימ

שייגעצצצצצצצצ- פרח נתתי לנורית.....כי אני אוהב רוני
לא של שייגעצצצצצ- כמה שאני אוהב/עברי לידר, כי כי ככה! זה פשוט נכון
ומשהו אמיתי/עברי לידר- כי כי זה מזכיר לי דברים.....

.

שייגעצ-אין לא שייגעצ-אינפקציה-ולמרות הכל כי נדבקתי שמפט "ישלי שנורקל וצידנית,עכשיו אני יכול לכבוש את העולם"

dsol

New member
שלי

סוף סוף סידרתי את הכרטיס קול במחשב הדפוק הזמני שלי שיר של שייגעצ - ניו יורק רפיח כי אני עדיין מתלהב מההופעה הראשונה שלי ברוקצ ובמיוחד מכל האנרגיה שהייתה בשיר הזה לא שייגעצ סטנגה - אלטנוילנד פשוט להקה שווה ! תתחילו לשמוע אותם ממש טובים

liraz y

New member
אניניני

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- מרלין מונרו למה בחרתם בשיר הזה? סתם בא לי -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- "ורד" ו"פתח תקווה" של אינפקציה למה בחרתם בשיר הזה? כי הקדשתי אותו היום לחברה שלי שקוראים לה ורד והיא עברה אלינו מפתח תקווה, חחח היה מצחיק כשהיא שמעה את השירים

גוטשה

New member
אניאניאני (זה שלי!)

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- ממ. פקיד אפרורי למה בחרתם בשיר הזה? כי ברוק עצמאות רק אני ועוד כמה אנשים שהיו לידי ידעו את המילים, ככה שרק אנחנו שרנו והסתכלנו עלינו ממש מוזר. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- "יום הולדת" של ברי למה בחרתם בשיר הזה? כי זה בנזונה. -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם,וקישורים ללירקס של השירים.

DemonDog

New member
שלייייי

והנה שוב- פינת השיר שלכם שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- פרח נתתי לנורית למה בחרתם בשיר הזה? בגלל הפוגואים המטורפים שהשיר הזה עשה ברוק עצמאות. עפתי כמה שורות אחורה... -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- אינפקציה- זה עושה לי שמח למה בחרתם בשיר הזה? כי קניתי את הדיסק החדש של אינפקציה "בכיף" וחרשתי עליו כל המסע בפולין ונדבקתי לשיר הזה (וחוץ מזה הוא עושה לי שמח). תמונה: הכלב שלי

dsol

New member
אל שתכח

להזכיר שגם אני חרשתי עליו ^ ואתה עדיין לא מכיר את כולו בעל פה.... תתבייש לך ! וגם... שלכלב שלך קוראים גוגל XDDDDD כן כן כמו למנוע חיפוש

למעלה