השיר שלי

InMyHead69

New member
השיר שלי

אממ ראיתי שלרוב לסביות כותבות אז אני הומו אם זאת בעיה תמחקו את ההודעה..בכל מקרה הנה השיר שכתבתי: "שתית כוס קפה בבוקר יפה, אמרת שלום לכולם, ויצאת בבכי, נשברת, הרסת ועכשיו אתה לבד, וכולם מסתכלים עלייך מהצד..מי אתה ומה אתה רוצה, נגד מי אתה רב בקרב הזה? הולך ברחוב מפוחד ורועד, הנה שוב האיש שמסתכל, והוא צוחק עלייך ומצביע קורה לך בשמות וממשיך הלאה..ואתה שר לך..שר ורועד מחכה לגשם שישטוף את הכאב, שוב נוטף דם, מחסה את הצלקת, שר לך שיר שעוד מעט נגמר.. עולה על הגשר, מוריד לאט את התפר..עכשיו אתה כלום, עכשיו אתה נגמר קופץ ונעלם.. גילו אותך למחרת ללא שם או זיכרון, שוב חזרת לארון, שוב נקבר באדמה מי אתה? ומה אתה רוצה? שוב הפסדת בקרב הזה." אני יודע לא משהו כישרוני אבל ניסיתי :)

giloosh

New member
חזק

בשיר הרגשות מאד חשופים, מאד ברורים ומאד כואבים. אני אישית מזדהה מאד איתם שכן הייתי שם ועברתי אותם. תזכור כל שיר שמעביר רגשות או תחושות הוא שיר טוב, השיר מאד טוב.
כבסדרך אגב אני לא שמתי לב לאיסור אבל מסתבר שעד עכשיו התחמקתי מהמכ"ם

מורן א

New member
../images/Emo79.gif קטע נהדר

ברוך הבא לפורום
יש פה מקום ל-כ-ו-ל-ם באשר הם, הומואים, לסביות, בי, טרנס´, סטרייטים ואפילו לאלוהים, אם היא תרצה. אז אחרי שהבהרנו את זה... הקטע שלך מצויין, לא הייתי מגדירה אותו בדיוק שיר, אבל הוא כתוב טוב, ישירות מהלב, ותאמין לי זה כישרון. מורן

למעלה