השיר שלי!!!!!!!!

ר ו נ ן ד

New member
השיר שלי!!!!!!!!

כתבתי שיר על הטוראט, הוא נמצא גם באתר שלי עם צבעים בטיפו- www.toro.tipo2.co.il תכנסו ותראו גם אתם השיר של רונן/ כתב: רונן דרוקמן הטוב רע שלי בליבו של רונן ממש לא נעים הרבה פעמים אני עצוב וכועס וכל רעש קטן משגע אותי וכל זה בגלל הטוראט שלי למשל באמצע השיעור כשאני עושה המון טיקים והילדים עלי צוחקים אותי זה מעליב גם אני מרגיש שאני רוצה לצחוק על הטיקים שלי למשל על הקולות המצחיקים שיוצאים לי מהפה אבל לפעמים אני רוצה להפסיק וזה פשוט לא יוצא ואז אני משגע את כל הכיתה ובעיקר את עצמי וכשהילדים צועקים "נו רונן, די תפסיק" אני גם רוצה אבל לא יכול יש לי פסיכולוגית מטפלת שעוזרת לי הרבה אני מגיע אליה כל יום שישי והיא מדברת איתי על דברים באופן אישי בפגישות היא נתנה לי חייל מיוחד שהוא רק שלי החייל נמצא אצלי בכיס ועוזר לי לשלוט בטיקים שלי כשהוא איתי אין לי שום טיק כמעט והוא "המגן שלי" לפעמים אני נותן לחייל ימי מנוחה אבל עכשיו אני זקוק לו במיוחד ואני אחזיר אותו לכיסי ליום אחד אני רוצה להיזכר כל יום מחדש כשאני קם בבוקר שאני חייב לאהוב את עצמי כי למרות שיש לי טיקים יש לי גם המון דברים טובים רציתי לגלות לכם את הסוד שלי אני קורא לטוראט שלי טוב- רע כי לפעמים הטוראט הוא גם טוב הוא עוזר לי למשל במשחק מחבואים לסובב את הראש ולגלות איפה חברי מסתתרים אבל הוא גם רע כי הוא מפריע לי הרבה ולא נותן לי לעשות שיעורי בית ואז המורה וההורים עלי כועסים ולא מבינים שזה החלק הרע של הטוראט שלי ובכלל לא אני אז לסיום אני רוצה למסור לכל מי שיש לו טיקים שקורא את השיר תאהבו את עצמכם עם הטוב והרע שלכם ובסוף תגדלו והטיקים יעלמו

אתה ממש מקסים../images/Emo24.gif

אהבתי את מה שכתבת...וגם הצחקת אותי מאד "הוא עוזר לי למשל במשחק מחבואים לסובב את הראש ולגלות איפה חברי מסתתרים והכי אהבתי את הסיומת תאהבו את עצמכם עם הטוב והרע שלכם ובסוף תגדלו והטיקים יעלמו כל הכבוד רונן.

mickya

New member
רונן מקסים

כל הכבוד לך רונן, אכן יש חיים עם הטוראט. וכפי שנאמר אמנם הטוראט הוא לכל החיים, אך הוא לא כל החיים. בטוחה אני שתצליח ותתגבר על כל הקשיים. האמן בעצמך ! אתגר את עצמך !!ו ותגיע להישגים. בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ

רונן../images/Emo24.gif אמנם התייחסתי לשיר שלך גם

ב"חברתי", אבל אני מבקשת להודות לך על השיתוף ועל הפתיחות
הראיה שלך אמיצה ביותר ומעצימה - המשך כך ותצליח בדרכך

שביק

New member
רונן אתה מקסים. ריגשת אותי עם השיר המקסים

כל כך המבטא הכי טוב שרק אפשר את מה שמרגיש ילד טוב עם טוראט "טוב רע". אני מאחלת לך הצלחה רבה כל אשר תעשה בחייך. מכל הלב שביק

למעלה