השיר שיש בסוף אוסי

catanzara

New member
השיר שיש בסוף אוסי

מה שמו של השיר שמתנגן בכל סוף פרק של אוסי? תודה

TAL 8

New member
אני פשוט בהלם..

ואי איזה מעצבנת מריסההההההה היא מזה עיצבנה אותי איך שהיא נדבקת לגו'ני הזה ..מה היא לא חושבת שזה פוגע ברייאן ? בעונה הראשונה והשנייה עוד אהבתי אותה אבל בעונה הזאת היא בלתי נסבלת !

סנטה

New member
תקשיבי - זו סדרת טלוויזיה

סדרה ס-ד-ר-ה- זה לא מציאות אמרוים להיות טוויסטים עלילתיים ! לא היא חושבת שפוגעת בריאן אלא התסריטאי אחח בת כמה את ?

TAL 8

New member
אני בת 17 וחצי אבל מה הקשר עכשיו?

ודהה אני יודעת שהתסריטאי של הסדרה עשה ככה שמריסה תהיה עם גו'ני כדי שיהיה יותר מתח בעלילה..! ולפי דעתי הוא מוציא אותה בסדרה כדמות מעצבנת ביותר !

אני מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

אני לא יודעת מה יש לכותבים של האוסי, הם פשוט אובססים למריסה, כל העונה הזאת סבבה סביבה ואני חושבת שכל דבר אפשרי כבר קרה לה, הם הופכים אותה לדמות מגוחכת לחלוטין.

t u l t u l 16

New member
נכון....

זה ממש ממש מעצבן... והפרקים גם התדרדרו לאללה זה נהיה אפילו משעמם. אפילו לא פתחו שירשור פרק.. מקווה שיחזרו לעצמם...

TAL 8

New member
הפרקים באמת מדרדרים..

בעונה הראשונה עוד היה מתחח..בעונה השנייה היה נחמד אבל בעונה השלישית כבר משעמםםםם לא מעניין..וההיסטוריה חוזרת על עצמה..עם רייאן ומריסה...

תמיר1991

New member
בהחלט../images/Emo45.gif

לא שממש אהבתי אותה מתישהו...
מראיכסה
תמיר.

נצל"ש../images/Emo26.gif../images/Emo95.gif../images/Emo221.gif

אני יודעת ששאלו את זה כבר המון. אבל איך קוראים לשיר שמתנגן ברקע של הפרסומת של האו.סי

נצלש.../images/Emo204.gif

שתי שאלות- א. לאן ג'ימי [ג'יימי?] נעלם? בתחילת העונה הוא חזר, לא? מאז לא ראו אותו, פספסתי משהו?
ב. מתוך סקרנות, ראיתי בטאגליינס שרשור תרגום של השיר הללויה [
] מה הקשר שלו לסדרה אם אפשר לדעת?

תשובה../images/Emo9.gif[חלקית../images/Emo122.gif] ../images/Emo3.gif

ג'ימי נעלם, כלומר ברח!! היו לו חובות רציניים וכשהוא שמע שכיילב מת, הוא חזר לג'ולי כי הוא ידע שכול הכסף שלו יעבור אליה. כשהוא גילה שכיילב היה מרושש בעצם, לא הייתה לו אפשרות להחזיר את החוב למי שהוא מהיה חייב. והמישהו הזה הביא את החברים שלו
שהביאו לו מכות רצח
ולא הייתה לו אפשרות אחרת, והוא ברח..

../images/Emo207.gifהשיר בסוף פרק 318../images/Emo58.gif

בסוף כשכולם התחילו להתמזמז... איך קוראים לשיר בפסקול ומי הזמרת?

כן מצאתי...

אבל ברייט אייז זו לא הגירסה שבפרק... יש גירסה של בטי משהו... אז הורדתי אותה תודה רבה בכל מקרה

למעלה