השיר שייש במעבדה

crazy eliaz

New member
השיר שייש במעבדה

בפינה של הגלדיאטור של ג´יי זי הוא לא של 2pac במקור???

da^Lord

New member
כן. זה ממש של טופאק

אותו לחן, לא יודע אם זה ממש אותם מילים אבל me & ma girlfriend גם טופאק שר. אגב, גם בשיר של בלאקסטריט - נו דיגיטי, הקטע שדרה שר אייאואייאואייאואוו...
זה גם לקוח מטופאק,שיר ישן שלו. יכול להיות שהכל בכלל לקוח מאיזה שיר Fאנק ישן, לא יודע.

NO-BLESS

New member
בוא נגיד ככה,

לא הקשבתי לכל השיר, אבל בברור אני יודע שג´יי זי האומו מתחיל את הבית שלו כמו 2PAC

RunNGun

New member
לא

Jay Z Feat. Beyonce - Bonnie And Clyde מה שגורם לי לחשוב שאולי זה לא טופאק, אולי זה דווקא אמינם...
אבישי

The EmineM ShoW

New member
שמע אחי... עד שהדיסק לא יגיע...

לאינטרנט לא נוכל לדעת מה שם השיר באמת כי יש לו כמה שמות... אנשים הבטיחו לי במירק שבסוף השבוע אני יוכל להוריד כבר
אני מחכה פצצות! אני ינסה להשיג לכם את הפלייליסט... (2 דיסקים זה יהיה נראה לי...)

RunNGun

New member
כנראה שאחד השמות שאמרנו

זה AKA Name או משהו כזה.. אני מחכה לדיסק, שמעתי מפה שיהיה שם גם את ד"ר דרה וראקים... יהיה יפה... אבישי

The EmineM ShoW

New member
שמע אחי... עד שהדיסק לא יגיע...

לאינטרנט לא נוכל לדעת מה שם השיר באמת כי יש לו כמה שמות... אנשים הבטיחו לי במירק שבסוף השבוע אני יוכל להוריד כבר
אני מחכה פצצות! אני ינסה להשיג לכם את הפלייליסט... (2 דיסקים זה יהיה נראה לי...)

The EmineM ShoW

New member
Jay-Z-The Blueprint II...:

Jay-Z-The Blueprint II The Gift & The Curse: 1. Dream, A - (featuring Faith Evans/Notorious B.I.G.) 2. Hovi Baby 3. Watcher 2, The - (featuring Dr Dre/Rakim/Truth Hurts) 4. ´03 Bonnie & Clyde - (featuring Beyonce Knowles) 5. Excuse Me Miss 6. What They Gonna Do - (featuring Sean Paul) 7. All Around The World - (featuring LaToiya Williams) 8. Poppin´ Tags - (featuring Big Boi/Killer Mike/Twista) 9. F**k All Nite 10. Bounce, The - (featuring Kanye West) 11. I Did It My Way DISC 2: THE CURSE: 1. Diamonds Is Forever 2. Guns & Roses - (featuring Lenny Kravitz) 3. U Don´t Know - (remix, featuring M.O.P.) 4. Meet The Parents 5. Some How Some Way - (featuring Beanie Sigel/Scarface) 6. Some People Hate 7. Blueprint 2 8. N***a Please - (featuring Young Chris) 9. 2 Many Hoes 10. As One - (featuring Memphis Bleek/Freeway/Young Guns/Peedi Crakk/Sparks/Rell) 11. Ballad For The Fallen Soldier, A 12. Show You How - (bonus track) 13. Bitches & Sisters - (bonus track) 14. What They Gonna Do Part II - (bonus track) משהו חריף הא?!?! כאן:

למעלה