השיר שהכי... (שאלון)

T y r

New member
../images/Emo199.gif

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת:אממ The Killers - All this things that i've done השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם:Kasabian - Doberman\Empire השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן): The offsprings - Pretty Fly השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: Oasis השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב:Oasis - Champgne supernova לפחות בשבילי השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה:Oasis - Morning Glory (לא נראה לי קשה פשוט הגיטרות כל כך יפות) השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה: Beatles - I'm only Sleeping חחח השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר:Oasis - Morning Glory השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי): Oasis - Stop crying your Razorlight -Golden Touch /heart out השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: Third Eye Blind - Slow Motion השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: Oasis - Married with Children השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו:לא יודע דווקא ישראלי בזמן האחרון ^^ אבטיפוס - בוקר טוב עולם

DshirD

New member
שאלון מגניב ^___^

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת: מקסימו פארק-אוור ולוסטי השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם:רייג' אגיינסט דה משין-קילינג אין דה ניים השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן): יש הרבה...מטאליקה אנטר סאנדמן, תקינג באק סאנדיי-מייק דאם שור, מיוז-ניו בורן..יש עוד מלא השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: הקילרז-מיסטר ברייג'ט סייד, אנטר שיקארי כל שהוא... השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב: דה פראי-הווא טו סייב א לייף השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: סובב לו סובב הפינג'ן השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה:גו גו דולז-אייריס השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר: סתם איזה שיר אינדי כזה..גם שירים של דה ויו או דה אנמי השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי): גאנס אנד רוזס-פרדייס סיטי השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: מטאליקה-סו כלוס נו מטר הווא פאר השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: השיר של הנהגת איילון XD השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו: השיר מהפירסומת בביפ של משפחת סימפסון XDD

מדHIMה

New member
la la poop

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת:אם ניתקע לי שיר מסויים אז אני שרה אבל ככה לא השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם:שירים מזרחיים אין אני נהיית עצבנית כי אני שונאת את המוסיקה הזתא! השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן):nirvana-smells+rape me ,dimu borgir-puritania ,וכל מיני שירי מטאל כבדים ואני מתפרעת אםילו שרואים איתי כי זה הכי כיף כי מיצטרים אלייך השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה:JOIN ME IN DEATH ,IN URE CAR או איך שלא קוראים לשיר הראשון השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב:ברייקינג בנג'מין איזשהו שיר שיש לחברה שלי באמפי השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה:שיר אימואי שמדבר על אהבה הם כאלה חמודים כמו סימפל פלאן השיר הזה על הילדה שכל הזמן עוקבת אחרי בן השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר:אוזי-איי דונט ואנא סטופ השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי):אוזי-איט גטס מי ת'רו השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו:ביוטיפול של חים השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית:כל שיר שאני שמעתי בבית השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו:כל שיר ששמעתי יותר מ 10 פעם מואחחהח

dandiT

New member
נאמ.

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת: אוו
האמת זה מה שמתנגן בראש באותו רגע שאני במקלחת
השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם: און קול של קינגס אוף לאון >< השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן): פאראלל ווארל של אליוט מינור
השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: YS666 של HIM
השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב: למה מעצב?
לודעת נו >< השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: פור יו HIM
[אני יודעת לנגן אותו D:] השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה:ביוטיפול HIM
השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר: סולט אין אוור וונדס... שוב HIM
השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי): כל השירים של HIM
.. יא אני מגוונת היום
השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: אממ
סילוהטס SES
זה שיר מדהים!
השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: ברווזים ברווזים בואו הביתה...
נו מאיפה לי XD השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו: וואט אייב דון של לינקין פארק ><

elknetld2kil

New member
בקשר לSmile Empty Soul

סילוהטס זה רק אחד מהרבה שירים שהסולן כתב על כמה שהוא לא מסתדר עם ההורים שלו ועל איך שהם ניסו כל הזמן לכפות עליו את האמונה שלהם (הם היו נוצרים אדוקים). בשיר Every Sunday הוא מותח ביקורת חריפה על כל עולם הנצרות בכלל. בכל מקרה, אחלה להקה ואחלה ליריקה עם משמעות.

Chemical Venom

New member
להקה ממש טובה! ומאז ומתמיד חשבתי את הלהקה

כאחת הלהקות עם הלירקה הכי טובה ! הוא כותב ממש טוב!

SainTonix

New member
שלייי

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת: לא חשבתי על זה ממש.. אז נגיד Good Charlotte - Misery השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם: אממ אין אחד כזה.. בעצם במחשבה שניה אולי Keep Your Hands Off My Girl של P!nk .. השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן): חח אוי Headfirst For Halos של MCR השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: Keep Your Hands Off My Girl השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב: Hold On של גוד שארלוט, במיוחד הקליפ, או Cancer של MCR השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: חחח מה זה הכי בא לי? אם בא לי אני פשוט לומד P= השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה: Sleep? חח סתם לא, אין גם כזה השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר: Good Morning Revival של GC חח P= השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי): אין כזה השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: חחחח Marilyn Manson - The Fight Song , המשמעות שלו כל כך נכונה השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: לא עולה לי בראש השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו: פייי יש המון.. Ruby, House Of Cards, This Ain't A Scene זה לא יגמר..

CitizenErased

New member
שלי..

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת: Queen - Don't Stop Me Now השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם: Billy Talent - Fallen Leaves.. כי אח שלי חורש על זה וזה פשוט מועעעעעקההה
השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן): Muse - Stockholm Syndrome - כשככככולללללם רואים!! כל החברות שלי כבר מודעות לשגעון שבא עם השיר חח השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: כל שיר של מיוז?! חח קל לרצות אותי השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב: המפ.. שירים לא גורמים לי לבכות אז לא יודעת אבל עכשיו בטיסה שלי יצא לי לשמוע הרבה את The Verve - The Drugs Don't Work וסוף סוף הקשבתי לליריקס וזה עשה לי רע
השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: Muse - Plug In Baby כמובבבן השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה: משהו חלש כמו Muse - Sing for Absolution או Placebo - Running Up That Hill השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר: אממ תלוי במצב רוח השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי): Muse - Dead Star מזכיר לי את אח שלי. The Small Print את אחותי, Unintended את אימא שלי וStockholm Syndrome/Plug In Baby את חברות שלי
השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: Citizen Erased
השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: Muscle Museum ושירים מהסאונדטראק של סיוט לפני חג המולד... כי הם מזכירים לי את הילדות שלי וילדות זה בית
השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו: Placebo - Special Needs או The Killers - Somebody Told Me

Chemical Venom

New member
זה שאלון מגניב!

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת: אני לא שר במקלחת... השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם: ליטיום של נירוונה! השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן): sane dirction-hoobastank השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: מסיבה..אמממ אני לא יודע..אולי RUNAWAY של LP השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב: $AM FOREVER של לוסטפרופטס.. השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: קודם שאני יילמד לנגן בגיטרה! השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה: WHERE EVER YOU WILL GO של THE CALLING השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר: אמממ לא יודע...אני שומע המון בבוקר..אבל אני חושב שבלו אנד ילו של THE USED השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי): זה שאלה טובה..יש כל כך הרבה שירים כאלה...פאפא רוצ' FOREVER השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: גררר יש המון! עזבו באמת יש המון. השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: ENGOY THE SILANCE של דפש מוד.. השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו: RUBY טיס אינט הסין דאנס דאנס גם יש מאות! וסליחה עם יש שגיאות או משו תראו את השעה!

Djerry

New member
mine

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת: תלוי באותו רגע השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם: Taking Back Sunday - MakeDamnSure השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן): Muse - Hysteria השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: Muse - Stockholm Syndrome השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב: MCR - I dont love you נראלי :/ השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: Muse - Stockholm Syndrome השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה: Bright Eyes - poison oak השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר: Bright Eyes - four winds השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי): ממ... לא יודעת השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: בדרך כלל כל השירים שמשמיעים ברדיו השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו: Arctic Monkeys - A Certain Romance

Gadook

New member
חם בCAR ../images/Emo6.gif

לא משנה.
השיר שהכי כיף לשיר במקלחת: Bayside- Dear your holiness במיוחד את הקולות במעבר
השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם: Sick Puppies- Pityful השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן): Idlewild- If it takes you home השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: The Pigeon Detectives- Romantic Type לא כי אני מאוהבת בשיר, פשוט כי זה שיר חמוד לשמוע במסיבה. השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב: Death Cab For Cutie- Someday you will be loved השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: Willy Mason- Save Myself/Oxygen השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה: Bright Eyes- Hot Knives השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר: Lilly Allen- Alfie הוא כל כך חמוד XD השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי): Sia- I got to sleep בערך כל לילה אני חושבת על זה לפני השינה.. למה אין לו רישיון כבר? או למה לי אין אמא סבירה? השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: Air Traffic- Charlotte השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: The Academy Is...- The Fever המ. זה קצת עצוב כשאני חושבת על זה. השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו: The Fray- She is, הוא לא יוצא. באמת שניסיתי הכל!

Gadook

New member
ועוד שיר שאני חייבת להוסיף-

השיר שהכי רובץ לכם על הנשמה כרגע- Pull Tiger Tail- Let's Lightning

Wild Eye Joker

New member
../images/Emo9.gif

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת: לא ממש שרה במקלחת |בורחת| השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם: Reckless- Papa Roach השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו: I'm Not Okay- MCR השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: I Caught Fire- The Used השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב: Desert song- MCR השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: בא לי לדעת לנגן בגיטרה נקודה. אח"כ נחשוב על שיר השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה: Evil Angel- Breaking Benjamin השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר: Summer Shudder- AFI השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים: 4:AM Forever השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: Dashboard- Modest Mouse השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: Drops of Jupiter- Train השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו: Song 2- Blur

chronophobia

New member
Runaway ../images/Emo101.gif

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת: Avril Lavigne - Girlfriend XD
השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם: Marilyn Manson - This is the new shit
השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו : AFI - The Leaving Song Pt. 2
השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: Rihanna - Break It Off (Feat. Sean Paul)
השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב: Brand New - The Boy Who Blocked His Own Shot
השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: AFI - Miss Murder
השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה: Tiesto feat. Christian Burns - In The Dark
השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר: Marilyn Manson - Shaped Glasses (When The Heart Guides The Hand)
השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים: Jason Mraz - You and I Both
השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: Maroon5 - This Love
השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: AFI - The Leaving Song Pt. 2 (אין לי מושג למה)
השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו: Jason Mraz - Geek In The Pink

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifחה^^

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת:
This ain't a scene. ולא רק במקלחת, הוא פשוט נדבק ושרים אותו בכל מקוםXD השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם:
שירים של פאניק|: השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן):
סמלס של נירוונהD: השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה:
משהו של פלסיבו? השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב:
Wish you were here אם מתגעגעים למישהוX: השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה:
Stairway to heaven. ^_______^ השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה:
משהו של דה דורז. השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר:
גוד מורנינג של הביטלס?P: השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי):
Porcupine tree - Don't hate me. השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו:
The doors - The crystal ship. כי יש לו את המילים הכי מדהימות בעולםD: השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית:
Dream theater - Home
השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו:
קיפ יור האנדס אוף מיי גירל

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifאניניניניני:]

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת:DEAD של MCR..באמת
..הוא כזה חמוווד השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם:אממ..לא עולה לי כרגע..חחע..אולי The Smashing Pumpkins - Bullet with Butterfly Wings.. Him - wings of a butterfly...בגלל הליריקס..באמת:] *לא בגלל שהם רעים..ההפך..אבל הם מאוסים..ח* השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן): Guns N Roses - ו-Guns n Roses - Welcome to the jungle...דורשים
השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: אני יודעת..כל רוק שעבר מיקס?
השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב: CANCER? השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: Paradise City ו-"סוויט צ'יילד" למרות שא-י-ן סיכוי
השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה: A Modern Myth..30 שניות:] השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר: MAKES ME WONDER..או של שיר של מארון 5 מהאלבום הקודם..
. השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי): כלום! השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו:נהה..לא הפעם..חיחי השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: כל הלהיטים של קווין, סקורפיונס..אמא ואחשלי הגדול שומעים אותם כל החיים..חח השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו: החדש של "גוד שארלוט"

עונההההההההה

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת: Nancy Boy - Placebo השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם: לא יודעת השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן): Cherry Lips - Garbage השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: כל שיר שאני אוהבת מאד השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב: שלמה אצרי - לילה לא שקט (למרות שלא קשור לערוץ) השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: לא מעניין אותי לנגן השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה: כל שיר טוב השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר: The Jam - Town Called Malice השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי): Taste In Men - Placebo (זה גם הרינגטון שלי) השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: How Soon is Now - Morissey השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: לא יודעת השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו: Bet You Look Good on the Dancefloor - Monkeys

למעלה