השיר שהכי... (שאלון)

elknetld2kil

New member
השיר שהכי... (שאלון)

תנסו לענות על השאלות הבאות, אבל שהתשובות יהיו קשורות איכשהו למוזיקה שיש בMTV2 (אמנים, להקות, קליפים וכו...): השיר שהכי כיף לשיר במקלחת: השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם: השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן): השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב: השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה: השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר: השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי): השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו:

elknetld2kil

New member
התשובות שלי:

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת: Saosin - Seven Years השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם: Trapt - Headstrong השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן): RATM - KITNO (מקורי, אני יודע...) השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: כל שיר של Enter Shikari השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב: Johnny Cash - Hurt השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: Pearl Jam - Alive השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה: Cold - Bleed השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר: Crash Test Dummies - MMM MMM MMM (אני ישן עם רדיו והרבה פעמים אני מתעורר בבוקר ויש אותו. זה עושה לי את הבוקר) השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חבר/ה, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי): Alter Bridge - In Loving Memory השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: Queen - Bohemian Raphsody השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: Staind - Zoe Jane השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו: כל השירים שאני הכי שונא...

Rose131

New member
^^

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת: הממ. נראה לי שמיסטר ברייטסייד. השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם: אממ.. בוקס פול אוף שארפ אובג'קטס של דה יוזד השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן):דה טייסט אוף אינק\ברייד מייסלף בלייב השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה:אממ.X: השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב: אוי. אני יכולה להמשיך ככה שעות. השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: המון
השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה: הלנה
השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר: דה טייסט אוף אינק\פואטיק טראג'די השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי): המוןX: השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: המוןXD השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: השירים האלה של יום שישי בצהריים בגלגלצ. השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו:יובל המבולבל@#%@#

T y r

New member
../images/Emo190.gif

אני קורא לכל היובל להתאחד נגד הנאחס הזה שמוציא לכולנו שם רע... לא כל יובל הוא מבולבל!!!@!@#

Rose131

New member
למה?../images/Emo12.gif

I knew it all alongggg you're so predictable... I knew something would go wrong something's always wrong So you don't have to calllllllllllll or say anything at alllllllllllll you're so predictablllle sooooo preeeediiiiictable ועאעאעאע@$@#%

GaIi4697

New member
XDD

כי בלי לפתוח את ההודעה שלך ידעתי כבר מה יהיו התשובות?

LIly845

Well-known member
../images/Emo14.gif../images/Emo103.gif

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת:the kooks-naive השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם:נממ יש הרבה השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן):The View - Same Jeans וthe fratellis-chelsea dagger השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה:the kooks-she moves in her own way השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב:יש הרבה השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה:נמממ The View - Same Jeans השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה:יש הרבה השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר:יש הרבה השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי):יש הרבה השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו:אממ. לא'דעת השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית:כנ"ל השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו:פה באמת יש הרבה

t a o t a o

New member
!We're not obsessive at all

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת: Manic Street Preachers- IfWhiteAmericaToldTheTruthForOneDayItsWorldWouldFallApart השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם: Manic Street Preachers- Archives Of Pain השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן): Manic Street Preachers- PCP השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: Manic Street Preachers- Faster השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב:Manic Street Preachers- Die In The Summertime השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: Manic Street Preachers- Revol השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה: Manic Street Preachers- 4st 7lb השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר:Manic Street Preachers- This is Yesterday השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי): Manic Street Preachers- Of Walking Abortion השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: Manic Street Preachers- Yes השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: Manic Street Preachers- She Is Suffering השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו: Manic Street Preachers- Mausoleum אופס, נו מה, מי אמר שאסור לי לבחור שירים של להקה אחת בלבד? ומי אמר שאסור שהשירים האלה יהיו מאותו האלבום? ורק בשביל שלא יישאר בודד אני אוסיף קטגוריה: השיר שהכי חייבים לשמוע ביום השואה: Manic Street Preachers- The Intense Humming Of Evil או משהו כזה

MoonyAvFreak

New member
זה כיף XD

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת:ואי זה קשה לחשוב על זה ככה..צריך להיות במקלחת כדי לחשוב על זה XD השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם:דיי אני לא יודעת :| השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן):בלי שאף אחד רואה זה הכי כיף XD איזה שיר..ממ.. all the small things - blink 182 XD נו הכי סטלה. השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה:make damn sure -taking back sunday, when your heart stopps beating - +44 השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב:יש כמה של אבריל השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה:מממ את השיר שכי רציתי לדעת-אני יודעת. עכשיו באלי..ממ smile in ur sleep - silverstein....או כל שיר של anberlin\paramore השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה:youre not alone - saosin השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר:never take friendhip personal -anberlin השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי):יש כל מיני....ברגע זה I will be - avril lavigne, ואחותי house of wolves -mcr השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו:לאדעת XD השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית:heres your letter - blink 182 השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו:אוי..זה קשה XD head automatica - beating hearts baby אוקיי זה היה מסובך. לא משו וגם קשה לדעת עד שאתה לא במצב הזה.

Brianstorm

New member
../images/Emo83.gif.

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת:
לאדעת,לא שרה במקלחת. השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם:
Bullet with Butterfly Wings-Smashing Pumpkins אני כ"כ אוהבת את השיר הזה השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן):
כל שיר כמעט של קייזר צ'יפס עם עדיפות לEveryday I Love You Less And Less השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה:
כל שיר שאני נורא אוהבת ואף אחד אחר לא XD השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב:
קשה,יש המון תלוי איזה בן-אדם בטח משהו של פלסיבו.. השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה:
מממ..שירים של ארקטיק מאנקיז השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה:
ממ לא מצליחה לחשוב על אחד השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר:
First Day of My Life-Bright eyes השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי):
כל שיר מזכיר לי מישהו אחר.. השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו:
אף שיר..כי לא יודעת.. השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית:
לא יודעת השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו:
גירלפרנד של אבריל לווין ><"

Luna Sphere

New member
טטטטטט

השיר שהכי כיף לשיר במקלחת: 505? השיר שהכי גורם לכם להרגיש עצבניים על העולם: אין ממש כזה נראה לי.. השיר שהכי כיף להתפרע ששומעים אותו (בלי שאף אחד רואה, כמובן): הרבה מהאלבום הראשון של AM וFAT LIP ועוד מיליון... השיר שהכי תשמחו אם פתאום תשמעו אותו במסיבה: כל שיר שאני אוהבת.. השיר שהכי טוב אם רוצים לגרום למישהו לבכות מעצב: only ones who know.. 505.. השיר שהכי בא לכם לדעת איך לנגן אותו בגיטרה: :ם השיר שהכי כיף לשמוע לפני השינה: do me a favour השיר שהכי כיף לשמוע בבוקר: סיגריות ואלכוהול השיר שהכי מזכיר לכם את מי שאתם אוהבים (לווא דווקא חברים, יכול להיות גם משפחה או סתם משהו כללי): adam's song של בלינק... ארממ טוב לא משנה השיר שהכי מבאס אותכם שאתם לא כתבתם אותו: חח אני משאירה את העבודה לאלכס.. ולא רק בכתיבת שירים.. הומממ השיר שהכי מזכיר לכם תחושה של בית: אני אחזור אליכם.. השיר שהכי נדבק לכם בראש שאתם שומעים אותו: לא יודעת :O

למעלה