השיר שהכי דיבר אליכם

FunkyGiraffe

New member
השיר שהכי דיבר אליכם

איזה שיר הכי דיבר אליכם? משני בחינות, טקסט ומוזיקה.. אלי מבחינת המוזיקה הכי דיבר יציב [עזבו זה כבר מוצה מזמן כל הקטע הזה של להסביר למה אני הכי אוהב את יציב] וכוסאמאמאק בגירסת ההופעה מבחינת המילים הכי דיבר מתחמם. מסר עמוק קצר וקולע. סתם לא, אני אלך על "רק פה", "לא מוותר" או הבית האחרון ב"אף אחד"

shiroo

New member
מוסיקה !

זה השיר שהכי דיבר אליי......מבחינת המילים במיוחד..... חחח עידו !!!! אמא הכי מתחברת למה נעשה !!!!! היא כל הזמן שרה את זה.... SHIROO

nap3

New member
ראסמי..

באמת יש הרבה שירים שהתחברתי אליהם ודיברו אליי... אבל..גן התות.... הכי...

מממ......

הכאפה המצלצלת זה כל כך נכון בימים האלה שזה מפחיד ולא יכול להזכר עכשיו בעוד משהו.....

jowi

New member
אמממ...

וואי מוזיקה ממש מחובר אלי! חליפות... גם לא פראיירים!

זה תמיד היה נכון..

מוזיקאים נחותים זאת לא המצאה חדשה. הם מאז ומעולם היו בבעיות כספיות כי זה לא מקצוע רווחי. חוץ ממוצרט, שהוא כלי

בלי קשר

זה כל כך נכון עלי אני מוזיקאי מתוסכל מנסה להקים להקה ושום דב לא מצליח לי...אני רוצה שהעולם ישמע אותי! בלי קשר להתפרסם שישמע מה יש לי להגיד!

מממ מוסיקה, גן התות ורק פה

מבחינת המוסיקה שביתה זה שיר שבו הדגים פשוט הדהימו אותי מבחינה מוסיקלית - הם קלעו שם להרמוניה אבסולוטית ומאיפה הם הביאו את הקטע הגאוני הזה?! (ה"פזמון" פחות או יותר..)

shunsine

New member
המממ

אני חושבת "רק פה" ו"לא מוותר" הכי דיברו אלי מבחינת הליריקה. מבחינת המוזיקה... שביתה, נראה לי. מלודיקה חזקה!

idanri

New member
המכונה של הגרוב ויציב

המכונה של הגרוב דיבר אלי מבחינת טקסט,ויציב מבחינת מוזיקה.

Symbolic

New member
שלי

טקסט : לא פראירים, כוסאממק, עבריין, חליפות, ג'רוזלם (טוב אני ירושלמי), מספרים, מוסיקה : יציב, טרומפלדור, צעצוע, מביט (איזה גנוב)

למעלה